FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

nesh
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la nesh » 04 maj 2013, 12:52

nkvitez je napisao/la:vidjet cemo dns sve,ako nije nastimano glatko ce izgubiti sloboda! ;)
hhehehe momak znas ti sta bog vecera....cuj njega pito igrace jel nastimano...cccccccc pocinjes me nervirat sa svojom nazovi naivnoscu i postenjem..... :mrgreen: PS cuj njega, ako nije nastimano????? treba te iz zapalit sve redom ako prodaju utakmicu i izgubite prvo mjesto koje imate citavu sezonu!!!!!!![/quote]

pa nek se zapitaju kako ce izaci sa stadiona ako prodaju :twisted: uglavnom muljaza je neka :D ako te nerviram ne moras komentirati i citirati svaki moj post,nitko te ne tjera,svakako si navijac radnickog.ti nemas sta da radis ovdje,pogotovo jer je rijec o utkamici vitez-sloboda ;)[/quote]
hhehehehe nerviras me jer se pravis blesav..... :twisted: i zato sto si naime trazio broj mobilnog da bi me nazvo kad ste igrali u lukavcu...a ono momak par metara od mene nesmetano snimo sa mobilnim desavanja sa tekme..... :twisted:

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 04 maj 2013, 12:57

siguran sam da će danas biti odlična utakmica. Igrači Slobode sinoć su šetali po gradu, kao i danas..kažu da uživaju, nema nikakvih problema, a tako i treba biti..navijači su dobrodošli, imamo informaciju da je dva autobusa oko 12 krenulo iz Tuzle i vjerojatno će biti još navijača u privatnoj režiji..
mi želimo da budu na stadionu i doprinesu ambijentu, međutim ako ih se odreknu iz FK Sloboda i kažu da nema organiziranog dolaska navijača teško će Vitez preuzeti odgovornost, pretpostavljam da će im delegat na žalost zabraniti ulazak.. ponovit ću, ne želim da se to dogodi..
ostaje otvoreno pitanje zašto iz FK Sloboda nisu uputili dopis o dolasku navijača, ali to se trebaju zapitati navijači Slobode..:)

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 maj 2013, 13:07

nesh je napisao/la:
vitez01 je napisao/la:siguran sam da će danas biti odlična utakmica. Igrači Slobode sinoć su šetali po gradu, kao i danas..kažu da uživaju, nema nikakvih problema, a tako i treba biti..navijači su dobrodošli, imamo informaciju da je dva autobusa oko 12 krenulo iz Tuzle i vjerojatno će biti još navijača u privatnoj režiji..
mi želimo da budu na stadionu i doprinesu ambijentu, međutim ako ih se odreknu iz FK Sloboda i kažu da nema organiziranog dolaska navijača teško će Vitez preuzeti odgovornost, pretpostavljam da će im delegat na žalost zabraniti ulazak.. ponovit ću, ne želim da se to dogodi..
ostaje otvoreno pitanje zašto iz FK Sloboda nisu uputili dopis o dolasku navijača, ali to se trebaju zapitati navijači Slobode..:)
pa slijedi vam prekid kao i u mostaru...isto tako nisu najavili dolazak navijaca....pa uletise potplaceni ultrasi da razj...u sijelo....danas gubite zapamti.. :twisted:

A jesi vala ljubomoran bkt sto tvoj radnički nije u situaciji da nastavi borbu za Pl,bolan svoje frustracije i komplekse lijeci negdje drugo,ima finih sad ustanova gdje ti mogu pomoci druze! :D i da izgubimo sta ima veze,nije kraj svijeta.?

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 04 maj 2013, 13:10

nesh je napisao/la:
vitez01 je napisao/la:siguran sam da će danas biti odlična utakmica. Igrači Slobode sinoć su šetali po gradu, kao i danas..kažu da uživaju, nema nikakvih problema, a tako i treba biti..navijači su dobrodošli, imamo informaciju da je dva autobusa oko 12 krenulo iz Tuzle i vjerojatno će biti još navijača u privatnoj režiji..
pa slijedi vam prekid kao i u mostaru...isto tako nisu najavili dolazak navijaca....pa uletise potplaceni ultrasi da razj...u sijelo....danas gubite zapamti.. :twisted:
vidjet ćemo..i ti očito znaš puno toga..promijeni nick u Nostradamus :P
Tuzlaci će biti lijepo primljeni, ne idu u Lukavac, ne vidim razlog za prekid :) ti si samo mučki provokator :P

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 04 maj 2013, 13:19

nesh je napisao/la: to mucki je teska rijec.....nekako je uveliko koristite vi vitezani......i nemoj da spominjem sta ste vi mucki radili ...otici ce mo predaleko... :lol:
nemoj kazati da nikad nisi gledo maminja..čovjek je hit na YT :P samo da ti pojasnim otkud to mučki :)
" onclick="window.open(this.href);return false;

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 04 maj 2013, 13:20

De haj razgulite obojica s ove teme ;)

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 04 maj 2013, 13:22

nkvitez je napisao/la:
nesh je napisao/la:

A jesi vala ljubomoran bkt sto tvoj radnički nije u situaciji da nastavi borbu za Pl,bolan svoje frustracije i komplekse lijeci negdje drugo,ima finih sad ustanova gdje ti mogu pomoci druze! :D i da izgubimo sta ima veze,nije kraj svijeta.?
hheheheheheh ne kontas me....volio bih svim srcem da sloboda bude prva, kad naravno nemozemo mi. to je razlog sto vam valja opet doci kod nas sledece prvenstvo...a onda nista nece biti kao u proslu nedelju.....heheheheh

nesh
Kontakt:

Post Postao/la nesh » 04 maj 2013, 13:26

vitez01 je napisao/la:
nesh je napisao/la: to mucki je teska rijec.....nekako je uveliko koristite vi vitezani......i nemoj da spominjem sta ste vi mucki radili ...otici ce mo predaleko... :lol:
nemoj kazati da nikad nisi gledo maminja..čovjek je hit na YT :P samo da ti pojasnim otkud to mučki :)
" onclick="window.open(this.href);return false;
hhehehehehhe ovo se samo vama moze da svidja....neukusni purger.... :lol: :lol: :lol:

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 04 maj 2013, 14:08

Gostoprimstvo na nivou! :D

http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... nji-susret" onclick="window.open(this.href);return false;

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 maj 2013, 17:06

ima li gdje da pratimo prenos tekme, neko da javlja live rezultat?

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 04 maj 2013, 17:33

[youtube][/youtube]

Jedna iz Zenice !!! Mi smo braća kao Čelik i Sloboda....crveno-crna Bosna je moja..... 8-) 8-)
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2013, 17:40

klinac ba ovdje ista dgovoreno..pa ubise se evo na terenu vec 5 zutih kartona :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2013, 17:40

SaltCityAttack je napisao/la:klinac ba ovdje ista dgovoreno..pa ubise se evo na terenu vec 5 zutih kartona :)
Ko koga ubi najvise ? :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 maj 2013, 17:42

evo i sesti zuti karton.. po tri za obadvije ekipe hahahaha ..bice crvenih garant
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 04 maj 2013, 18:09

Fukare grme, svaka čast momcima :) još samo gol fali, da ponesu tri boda kući.

lindegard
Kontakt:

Post Postao/la lindegard » 04 maj 2013, 18:27

Znal neko rezultat ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 04 maj 2013, 18:27

Vitez bolje igra cijelu utakmicu, ali fali zavrsnica.
Travnik vodi 0:3, izgleda njima se ostaje u ligi, tako da Vitez nista :D

Od kad zivim u Vitezu nikad nisu dosli bolji navijaci i nikad nije bilo vise obezbjedjenja na stadionu. :D
Svaka cast fukarama.

EDIT: Vitez vodi 1:0 :D
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 maj 2013, 18:29

Na kraju ispade istina sto neko iz Viteza jutros napisa,da su neki nasi igraci uplacivali na pobjedu Viteza,pu hebem vam sve..prodali ste se za 50 maraka..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 04 maj 2013, 18:35

harry_90 je napisao/la:Na kraju ispade istina sto neko iz Viteza jutros napisa,da su neki nasi igraci uplacivali na pobjedu Viteza,pu hebem vam sve..prodali ste se za 50 maraka..
pu djubrad jedna, rodjenu mater bi prodali za 50 maraka, kako ih nije sramota, jos nosis i kapitensku traku, smradovi jedni

Suada
Kontakt:

Post Postao/la Suada » 04 maj 2013, 18:37

SARS je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Na kraju ispade istina sto neko iz Viteza jutros napisa,da su neki nasi igraci uplacivali na pobjedu Viteza,pu hebem vam sve..prodali ste se za 50 maraka..
pu djubrad jedna, rodjenu mater bi prodali za 50 maraka, kako ih nije sramota, jos nosis i kapitensku traku, smradovi jedni

Akoji je to uplatio 50KM damu ja ebem 50 matera

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.