Jesmo li ikad dočekali nekog od tih eksplozivnih?ElCartel11 je napisao/la:Mi uvijek moramo cekati nekog igraca da "eksplodira"joker90 je napisao/la:Koji je ovo put da je Said motivisan pravo i jedva čeka da prekuca? Treći, četvrti?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jesmo li ikad dočekali nekog od tih eksplozivnih?ElCartel11 je napisao/la:Mi uvijek moramo cekati nekog igraca da "eksplodira"joker90 je napisao/la:Koji je ovo put da je Said motivisan pravo i jedva čeka da prekuca? Treći, četvrti?
Ti nemas razloga, babo trener, chill out.RichmanBiH je napisao/la:Treba malo cirkusa bacit, previse ste napeti
Nije babo vec tata, nismo mi papci da se babamo.belosevic28 je napisao/la:Ti nemas razloga, babo trener, chill out.RichmanBiH je napisao/la:Treba malo cirkusa bacit, previse ste napeti
Nismo zato sto jim nismo dali dovoljno vremena, da pokazu sve svoje fudbalske umjetnostijoker90 je napisao/la: Jesmo li ikad dočekali nekog od tih eksplozivnih?
Tako je sine razmetni iz JanjeRichmanBiH je napisao/la:Nije babo vec tata, nismo mi papci da se babamo.belosevic28 je napisao/la:Ti nemas razloga, babo trener, chill out.RichmanBiH je napisao/la:Treba malo cirkusa bacit, previse ste napeti
Ja sam iz Sarajeva, nisam ja ti iz kojeg si ti ono mjesta?belosevic28 je napisao/la:
Tako je sine razmetni iz Janje
Mutne su to radnje na sve strane.pasica je napisao/la:Kazu Crnkic ne prima platu od Zarie, a nista od papira dok ne uplati odstetu. Sto li mu je makedonski zahatario.
Ma ja nesto kontam da nije Sabrina opet pokazala damuzagorski je napisao/la:Mutne su to radnje na sve strane.pasica je napisao/la:Kazu Crnkic ne prima platu od Zarie, a nista od papira dok ne uplati odstetu. Sto li mu je makedonski zahatario.
BABUKAAAAAAAMiljenik navijača bordo tima već određeni period trenira sa prvim timom i na njegove usluge ozbiljno računa trener Musemić.
Sve ce nas iznenaditi i poniziti Vitez sa 1-0 (Novakovic nakon kornera 44.min).High je napisao/la:Šta će biti protiv Viteza? Ruku dajem da ćemo proigrati i dobiti, napokon.
Sad bih potpisao to 1:0Sabinho je napisao/la:Sve ce nas iznenaditi i poniziti Vitez sa 1-0 (Novakovic nakon kornera 44.min).High je napisao/la:Šta će biti protiv Viteza? Ruku dajem da ćemo proigrati i dobiti, napokon.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.