Kakav zakljucak...Sarajevo placa i vise nego dobro za bh uslove, medjutim ne mogu ljudi da shvate da su te plate smijesne cim se predje granica.SiouxLukavac je napisao/la:Ovaj Makedonac je jedan od milion dokaza da igračima nudimo kikiriki a u javnost plasiramo da su igrači i više nego dobro plaćeni i da su odbijali "bolje" ugovore.
Uprava napolje!!!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Orangina85
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Reci im!!RichmanBiH je napisao/la:Pa svakako vam nije valjao, cemu frka?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Cirkus se nastavlja. Damcevski napustio pripreme bez odradenog treninga, minuta sutnje za Mjkla 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma covjek dobio bolje uslove, razumljivo. Problem je sto sada opet moramo pronaci novog igraci a nece biti na mini pripremama.. o boze sta smo mi zgrijesili
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Svakako idemo u ovo Medugorje Citluk, gdje vec idu za k.urcevo zdravlje, ne pamtim da smo se vratili uigrani, spremniji sa ovih mini priprema. Vitez moraju dobiti tamam igrali bez golmana, kako nije moj problem!
-
- Kontakt:
Ovaj Makedonac je kod nas kao trebao proci probu, a danas ga ljudi u 593 milijarde puta jačoj ligi uzeli bez probe
Vjerovatno će ovim Grcima trebati par dana da dođu sebi kad im Damčevski ispriča da je morao u našoj ligi da prođe probu.

Zadnja izmjena: Historicar, dana/u 03 sep 2017, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Šta se čudite za makedonca, kako u tekstu piše ode da potpiše ugovor, vjerovatno 3 ili 4 puta bolji nego ovdje, a ovdje bio na probi. Pa bio bi lud da je odbio.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- belosevic23
- Kontakt:
https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A1875A4
jel ovo Sajina glava desno ? Povedi nas Sajooo

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja i ti u paket zlatne dzezve da Sajo moze najvise ispimplatibelosevic23 je napisao/la:https://scontent.fsjj1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A1875A4

Slavisu Vukicevica privela murija u Kaknju,nakon ovog belaja u na utakmici Rudar-Bosna.
Hrelja najgore prosao,nalupo ga kisobranom po glavi neki lik 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Da li je patka sa papirima AdukTora doletjela BiH ili su je negdje usput oglođali ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Tek sada kontam zbog cega je Almir Bekic dobivao poziv u reprezentaciju. Pa ovi trenutno u rep. su gori od njega.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zabi ga Kodrin sin. Samo da se zna da je nas nekadasnji trener Mehi Kodro zasluzan za to. Da Meho nije zabijao i van terena, Kenan danas "meda ne bi mogao".
Sent from my SM-T211 using Tapatalk

Sent from my SM-T211 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sva sreca nedodje ovaj makedonac vec su ga Kramarom proglasili forumski strucnjaci bili.
-
- Kontakt:
Nekad bilo, sad su smiješne i za naše igrače iz ove lige. Mehmedagiću se nudilo manje nego što ima u Slobodi, znam momka lično, smijao se ponudi, isto tako i za Ordagića, ne bi ništa više od nas dobijao nego sto ima u Slobodi.Orangina85 je napisao/la:Kakav zakljucak...Sarajevo placa i vise nego dobro za bh uslove, medjutim ne mogu ljudi da shvate da su te plate smijesne cim se predje granica.SiouxLukavac je napisao/la:Ovaj Makedonac je jedan od milion dokaza da igračima nudimo kikiriki a u javnost plasiramo da su igrači i više nego dobro plaćeni i da su odbijali "bolje" ugovore.
Uprava napolje!!!
Sad ćeš ti reć ne vrijedi tih para, a dobro, oni sto vrijede ni ne pokusavamo ih dovest, zato smo i sezonu poceli sa dva stopera.
Hocu reci, po rezultatika smo ispod prosjeka, kad nas krene bit cemo po rezultatika prosjek. Po igrackim kadrom smo prosjek, Saida kad nabijemo nogom i kojim putem idemo, plate nasih igraca nece biti vece od igraca Krupe, Radnika, pa cak i ovih do vrata zaduzenih ekipa kao sto je sloboda.
Nažalost.
Paša moj on vrijedi manje u kad igra za nas nego u slobodi. Jedno je sloboda drugo je Saraj'vo.SiouxLukavac je napisao/la:Nekad bilo, sad su smiješne i za naše igrače iz ove lige. Mehmedagiću se nudilo manje nego što ima u Slobodi, znam momka lično, smijao se ponudi, isto tako i za Ordagića, ne bi ništa više od nas dobijao nego sto ima u Slobodi.Orangina85 je napisao/la:Kakav zakljucak...Sarajevo placa i vise nego dobro za bh uslove, medjutim ne mogu ljudi da shvate da su te plate smijesne cim se predje granica.SiouxLukavac je napisao/la:Ovaj Makedonac je jedan od milion dokaza da igračima nudimo kikiriki a u javnost plasiramo da su igrači i više nego dobro plaćeni i da su odbijali "bolje" ugovore.
Uprava napolje!!!
Sad ćeš ti reć ne vrijedi tih para, a dobro, oni sto vrijede ni ne pokusavamo ih dovest, zato smo i sezonu poceli sa dva stopera.
Hocu reci, po rezultatika smo ispod prosjeka, kad nas krene bit cemo po rezultatika prosjek. Po igrackim kadrom smo prosjek, Saida kad nabijemo nogom i kojim putem idemo, plate nasih igraca nece biti vece od igraca Krupe, Radnika, pa cak i ovih do vrata zaduzenih ekipa kao sto je sloboda.
Nažalost.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fakat lik ne vrijedi neke pare, ne bi ni ja ponudio za njega iskreno. Uvijek treba imati rezervu ali da on bude prvi stoper ili nesto slicno to otpada..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ma ni Ordagić. I da ima 5 milja u slobodi a kod nas da traži 7,8 milja ne vrijedi ba. Evo ti 4 milje a l igraš za F.K Sarajevo ne za one pastire.
Fazon je još što oni svi dolaze sa onim depresivnim tuzlanskim mentalitetom to je u paketu. Yebem im pleme ko ih dovlači vamo.
Fazon je još što oni svi dolaze sa onim depresivnim tuzlanskim mentalitetom to je u paketu. Yebem im pleme ko ih dovlači vamo.
- Evolution87
- Kontakt:
Ordagic u slobodi ima 10 milja, nasi mu nisu mogli ponuditi ni tih 10, a da ne govorimo o tome danu daju bolji ugovor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, misstianopenaldo i 29 gostiju.