Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
hahahahaha a ne mozes da ne oplaces,kad god vidim ovo ...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Joj evo nocna s nekakvim iz Irana ludi cojk 

- akisarajevo92
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
"The plane had taken off from Imam Khomeini International Airport in the Iranian capital. The crash is suspected to have been caused by mechanical issues, the TV reported, without elaborating."
Koja slucajnost da se ova "nesreca" desi bas veceras

Don't believe the hype.
- akisarajevo92
- Kontakt:
najlogicnija teorija

pregledao sam desetine epizoda Air Crash Investigation i skoro je nemoguce znati sat vremena nakon pada koji je uzrok a ovi vec objavili da je tehnicke prirodeHappened around when the Americans launched jets in the UAE and the Iranians responded with their own.
Iran says that it was a technical failure but it would make sense that they turn on their shoddy Russian AA systems around when plane went down.
Don't believe the hype.
U međuvremenu se u Srbiji protive nazivu Nizozemska
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... emska.html
Kažu, e nećemo, mi ćemo je i dalje zvat' Holandija
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story ... emska.html
Kažu, e nećemo, mi ćemo je i dalje zvat' Holandija

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa problem je tehnicke prirode. Tehnicki problem sa njihovim protuvazdusnim i protivraketnim sistemom.akisarajevo92 je napisao/la: ↑08 jan 2020, 06:54najlogicnija teorija![]()
pregledao sam desetine epizoda Air Crash Investigation i skoro je nemoguce znati sat vremena nakon pada koji je uzrok a ovi vec objavili da je tehnicke prirodeHappened around when the Americans launched jets in the UAE and the Iranians responded with their own.
Iran says that it was a technical failure but it would make sense that they turn on their shoddy Russian AA systems around when plane went down.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Narihtaljka i to klasicna. Dogovorili se da malo sacuvaju obraz, ameri izvukli vojnike ovi unistili 2-3 helikoptera, Trump ce reci nijedan americki zivot nije ugrozen i pojacati sankcije.
Katar je trenutno jedina zemlja koja je spremna za neku jacu ispomoc Iranu na ekonomskom planu.
Glede vojne podrske, od ranije je poznata ona odbijenica Rusije da Teheranu isporuci raketni sistem S-400, sto je jasan signal za buduce zahtjeve.
Ovaj raketni napad Irana je pucanje coraka, obzirom da su znali ogranicenja ovih vrsta raketa na tu detekciju.
Glede vojne podrske, od ranije je poznata ona odbijenica Rusije da Teheranu isporuci raketni sistem S-400, sto je jasan signal za buduce zahtjeve.
Ovaj raketni napad Irana je pucanje coraka, obzirom da su znali ogranicenja ovih vrsta raketa na tu detekciju.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 08 jan 2020, 09:53, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Treba im poslati Despota.
- ASD
- Kontakt:
Ako se Egipat umiješa. Turska ide u jedan od svojih najvećih poraza.Sviuodbranu je napisao/la: ↑08 jan 2020, 02:06Nece ovo biti lako za Amere, ni Irak, ni Afganistan niti Libija nisu bili sposobni oduprijeti se Americi, vecinom zbog unutrasnjih problema...niti su manje vise ocekivali rat. Iran se sprema za rat sa Amerima decenijama. Bice to gutavo.
A najveci dobitnik svega bice Turska.
Kako u Siriji tako i Libiji. Vidjecete, mic po mic, vracaju se Osmanlije na scenu.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 29 gostiju.