FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel istina da je Mico odbio 12. 000 dolara da zaigra za Sarajevo? 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel ovo ozbiljno pitanjeSarajlijica1946 je napisao/la:Jel istina da je Mico odbio 12. 000 dolara da zaigra za Sarajevo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Odbio je Italiju,ima intervju Bokacinija u kojem je to receno.E sad dali je 12 dal nije,al malo bi koji igrac iz PL odbio otici u Italiju bez obzira o kom rangu se radi.MortemHz je napisao/la:Jel ovo ozbiljno pitanjeSarajlijica1946 je napisao/la:Jel istina da je Mico odbio 12. 000 dolara da zaigra za Sarajevo?
Sad ce Micko pod Husrefom proigrati,on ga je i "doveo" (preporucio).
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kupus army
- Kontakt:
Prošle god dok mu je Husref bio trener bio je u životnoj formi,nešto slično ko Saric u Slobodi,valjda sad i kod nas proigraju.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jel istina da je Mico odbio 12. 000 dolara da zaigra za Sarajevo?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On ne bi 5 hiljada odbio a kamoli preko 20. Mislim da je suvisno pricati o tome.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
pogodite ko se vratio da pljuje po hadzicu hahahah jesi mirno spavo nakon gola i dobrih partija jer te nije bilo par sedmica??DenchiNL je napisao/la:hajde pa ni Hadžić nije još sa seniorima prošao pripreme u životu pa igra...šta mu faliPrimorac je napisao/la:Solidno pojačanje odigralo 4butakmice za sezonu u zadnjoj ekipi u kojoj je nastupao... pa dokle više...zagorski je napisao/la:Ako je tacno,ovaj bi mogao biti solidno pojacanje,a moze igrati i CB i LB. Samo je pitanje je li u takmicarskoj formi jer cini mi se nije dugo igrao.![]()
Primorac ne znam kakva ti je to fora da pišeš s 2 profilaBA1997 je napisao/la:pogodite ko se vratio da pljuje po hadzicu hahahah jesi mirno spavo nakon gola i dobrih partija jer te nije bilo par sedmica??DenchiNL je napisao/la:hajde pa ni Hadžić nije još sa seniorima prošao pripreme u životu pa igra...šta mu faliPrimorac je napisao/la: Solidno pojačanje odigralo 4butakmice za sezonu u zadnjoj ekipi u kojoj je nastupao... pa dokle više...![]()

činjenice nisu pljuvanje....ja uvijek mirno spavam

čijih dobrih partija?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zbog poraza reprezentacije BIH od Kipra,FK Sarajevo kaznjeno sa 5 hiljada KM.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Savez na aparatima 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Nek sad daju nama vecu kaznu nego Borcu! Sve sto ima veze sa ovim savezom osudjeno je na propast.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Hadžija naš lijepi, pusti nam vodu da uzmemo vode i šećera.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jesu svi dresovi u fan shopu snizeni i jel za sve bez obzira da li je clan ili nije? Do kad traje akcija i radi li sutra fan shop?
1946~
-
- Kontakt:
Večerašnja igra reprezentacije je ista kao naša igra ove sezone, pogotovo drugo poluvrijeme. Preslikano.
Isto sam pomislio. Nabijanje na Džeku, a kad to ne ide onda vraćanje golmanu.SiouxLukavac je napisao/la:Večerašnja igra reprezentacije je ista kao naša igra ove sezone, pogotovo drugo poluvrijeme. Preslikano.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zar nema negdje tema za tu reprezentaciju?
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Jesam se usrećio, kakav yeben život vodim, jedino za svijetlu tačku izabrao reprezentaciju i Sarajevo, rekoh malo osmijeha...
BelminM23 je napisao/la:Jesam se usrećio, kakav yeben život vodim, jedino za svijetlu tačku izabrao reprezentaciju i Sarajevo, rekoh malo osmijeha...
Da se opet rodimm,ziveoo bi istoo,spreman i na srecu ali i na tuguu,nebi promjenio nistaaaaaa

Ide Sinan iza 12

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:
Da se opet rodimm,ziveoo bi istoo,spreman i na srecu ali i na tuguu,nebi promjenio nistaaaaaa![]()
Ide Sinan iza 12![]()

To Roki,samo tvrdo samo hard
I nas ce sjeverrr opet bitiiii najaciiii,òooooooo

I nas ce sjeverrr opet bitiiii najaciiii,òooooooo

- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj makodenac ako dodje, slobodno Novaku noga, da ne zauzima dzaba minute mladjim igracima, a po kvaliteti nije nista bolji od njih.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!