Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ne znam, Casillas je direktni krivac za golove koje su postigli Malaga i Villarreal. Dobro, dali su svoj doprinos i oni koji su omogućili protivniku slobodne udarce, no onako netaktično postavljanje, te inferioran odnos kada protivnički igrač puca (k'o ono: Ma 'ta će on
) je nedozvoljivo za golmana Ikerovog kalibra. Dva puta prima gol u svoj ugao, od Cazorle i Sene, inače vrsnih šutera. Valjda će poraditi malo na ovome Španac. Real bi, ukoliko bi se ovakve stvari ponavljale, mogao izvući deblji kraj u prvenstvu.

- JavierPortillo
- Kontakt:
Kod Cazorlinog gola tri Ikera nisu mogla nista. A protiv Villarreala su igraci napravili barem 2553564 faula na dvadesetak metara. Jedna je usla. Zivi zid je dobro postavio, samo sto je netko izasao iz njega i zaklonio mu ugao te nije mogao vidjeti i procijeniti putanju lopte. U prvom redu, za Sennin gol je vjerovatno on najveci krivac, ali tom covjeku nijedan madridista ne smije prigovoriti, zna se vec zasto. Usput, nije mu ovo prvi put da prima gol od Senne:Claus je napisao/la:Ne znam, Casillas je direktni krivac za golove koje su postigli Malaga i Villarreal. Dobro, dali su svoj doprinos i oni koji su omogućili protivniku slobodne udarce, no onako netaktično postavljanje, te inferioran odnos kada protivnički igrač puca (k'o ono: Ma 'ta će on) je nedozvoljivo za golmana Ikerovog kalibra. Dva puta prima gol u svoj ugao, od Cazorle i Sene, inače vrsnih šutera. Valjda će poraditi malo na ovome Španac. Real bi, ukoliko bi se ovakve stvari ponavljale, mogao izvući deblji kraj u prvenstvu.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sto se cijele ove price tice: sudija nije kriv, zasluzeno smo izgubli bodove. Sad slijedi niz od 10 pobjeda.
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa
*p!p!t@* je napisao/la:Slušaj ovako, ako ništa ovo je pasivan offside.amertiger je napisao/la:A ti sad tumaci ovu sliku kako god hoces, linija je povucena paralelno sa linijom sesnaesterca*p!p!t@* je napisao/la: Ja ne znam lijek, al' možda ga oftamolog za tebe ima(offside, ipak kod drugog gola)...
A pogledaj položaj linijskog' sudije i sve će ti biti jasno, i ko kaže da je u ovom trenutko lopta bila poslana ka Messiju, gdje ja to ovdje vidim ?...
Pazi da me ne nasekiraš.
Ja se duboko ispricavam, nadam se da sad vidis trenutak upucivanja lopte, a mogli bi da pricamo i o pasivnom offside-u.

Mes Que Un Club
Poštujem trud
Ma sve je to ok bola
Odluke se ne mijenjaju, znači Barca zaostaje za Realom 6 bodova, Real sinoć uništen sudijskom nesposobnošću, tokom sezone više se išlo u korist Realu, nego Barci, i šta je tu je...
Ostaje da se do kraja pokaže ko uzima titulu, Real ako ispusti prednost logično da nije zaslužio titulu.
Tebi još jednom hvala što si se potrudio da dokažeš svoju tvrdnju.

Ma sve je to ok bola

Odluke se ne mijenjaju, znači Barca zaostaje za Realom 6 bodova, Real sinoć uništen sudijskom nesposobnošću, tokom sezone više se išlo u korist Realu, nego Barci, i šta je tu je...
Ostaje da se do kraja pokaže ko uzima titulu, Real ako ispusti prednost logično da nije zaslužio titulu.
Tebi još jednom hvala što si se potrudio da dokažeš svoju tvrdnju.

Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 22 mar 2012, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
San Iker - madridista siempre, para siempre en su propia .. 

- anonymousHD
- Kontakt:
Ebo sudiju ba, dobivamo svoj otok

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- tyler durden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- Consigliere
- Kontakt:
Situacija je postala nezgodna pravo... Dakle, u slucaju da barcelona ubiljezi sve pobjede do kraja (s obzirom na formu, ne bi bilo iznenadjenje) Real ima pravo na samo jos 1 (slovima: jedan!) kiks (osim poraza na Camp Nou) i barem 2 puta tezi raspored plus bez pola ekipe 2-3 tekme! 

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jeste nakucali 15 stranica preko noci
Sto McMannaman veli,djabe traziti krivca u sudijama kada Mou salje tri zadnja vezna tamo gdje je trebao poslati jednog..
Sociedad je los u gostima tako da Varane i Albiol/Carvalho,nece imati previse posla..Nadam se remontu baskijske ekipe na ESB.
Hala Madrid

Sociedad je los u gostima tako da Varane i Albiol/Carvalho,nece imati previse posla..Nadam se remontu baskijske ekipe na ESB.
Hala Madrid

nek se malo zakuhalo, kod nas uvijek na teži način valjda tako naučili u zadnjih 15-ak godina,nismo trebali pobijediti Rayo i ovo je pravi šamar za budjenje, u lp prvaka neće biti popravnog zbog hebenih golova iz slobodnjaka

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Valjda ce izvuci pouku u svemu ovom sto se desava zadnjih 10 dana mislim da se ekipa nekako previse opustila kao vec smo prvaci i podcjenjuje manje ekipe i ako Villreal nije mala ekipa ali ipak su morali pobjedit isto tako i protiv Malage a i oni su sada puni para ARAPSKI.Consigliere je napisao/la:Situacija je postala nezgodna pravo... Dakle, u slucaju da barcelona ubiljezi sve pobjede do kraja (s obzirom na formu, ne bi bilo iznenadjenje) Real ima pravo na samo jos 1 (slovima: jedan!) kiks (osim poraza na Camp Nou) i barem 2 puta tezi raspored plus bez pola ekipe 2-3 tekme!
Treba malo promjena u veznom redu to je neophodno jer ovako ne moze dalje uz to i odbrana dosta grjesi mislim da je Marcelo isto previse fokusiran isto kao da igra 10 svuda je tu samo ne gdje mu je mjesto.
Di Maria trenira sa ekipom,meni dosta za Baske.
po vasem pisanju,helem naredni kiks i prvenstvo je gotovo.
nije sve tako sivo.
po vasem pisanju,helem naredni kiks i prvenstvo je gotovo.
nije sve tako sivo.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Veoma veliki pad motiva kod igrača u zadnje dvije utakmice, nadam se da će sve snage usmjeriti na teren, a ne na prepucavanje sa sudijama (kako u javnosti, tako i u narednoj utakmici)...
Di Maria trenira, i to je jako dobro za tim, da se vraća jedan od najboljih asistenata lige...
Di Maria trenira, i to je jako dobro za tim, da se vraća jedan od najboljih asistenata lige...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Onaj osjecaj kad konacno udjes na temu,a ceka te normalna ekipa i diskusije -neprocjenjivo
Angelito again IN ,yea

Angelito again IN ,yea

[youtube][/youtube]
eto nadam se da je sad jasno ko je dobio žuti u 19oj minuti
i sudio vam je isti sudija što je sudio osasuna - barcelona kada je poništio 2 gola barci, a priznao gol osasuni iz ofsajda...
eto nadam se da je sad jasno ko je dobio žuti u 19oj minuti

i sudio vam je isti sudija što je sudio osasuna - barcelona kada je poništio 2 gola barci, a priznao gol osasuni iz ofsajda...
izgubili smo veliku prednost u posljednje dvije utakmice,sada bi se trebali probuditi i poceti pobjedivati,do kraja ima jos puno,mi imamo dosta tezi raspored od barcelone tako da se moraju uozbiljiti maximalno do kraja prvenstva 

Koja je razlika između Karlovačkog piva i Dinamo?
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
“Karlovačko se puni u Karlovcu, a Dinamo u Madridu.”
- tyler durden
- Kontakt:
tyler durden je napisao/la:[youtube][/youtube]

Slobodan udarac je nesto kao penal, golman mora imati intuiciju, mora predosjecati u koji ce ugao lopta ici pa da uspjesno intervenise. Kod ovog gola Senne logicno je da ce lopta ici preko zivog zida tj. u Casillasov dalji ugao. I vidi se da se on pripremao da se baci udesno, ali lopta je isla u njegovu stranu i bila je jaka.
Jasno je da snosi dio krivice, ali nije napravio nikakvu katastrofalnu gresku.
Da je cekao da lopta krene i da se baci za njom odbranice je jedino ako nije jak sut...
Sjecam se utakmice Zeljo-Kilmarnock na Kosevu kad je Nermin Vazda zabio iz slobodnjaka, pucao pored zivog zida u golmanovu stranu i zabio, a jos on i nije bio neki Bog zna kakav izvodjac slobodnih udaraca.
Samo po internetu se puno pise o dva zuta kartona Rubena... a nasao sam negdje da je izaslo novo pravilo da igraci ekipa koje igraju protiv Reala da dobijaju crveni nakon 3 zuta
Da je cekao da lopta krene i da se baci za njom odbranice je jedino ako nije jak sut...
Sjecam se utakmice Zeljo-Kilmarnock na Kosevu kad je Nermin Vazda zabio iz slobodnjaka, pucao pored zivog zida u golmanovu stranu i zabio, a jos on i nije bio neki Bog zna kakav izvodjac slobodnih udaraca.
Samo po internetu se puno pise o dva zuta kartona Rubena... a nasao sam negdje da je izaslo novo pravilo da igraci ekipa koje igraju protiv Reala da dobijaju crveni nakon 3 zuta

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
izaslo novo pravilo kad reziser prenosa pogrijesi sa potpisom ko je dobio zuti ,to se od sad vazi ,sudijska odluka se ponistava u tom trenutkuHarrison je napisao/la:Slobodan udarac je nesto kao penal, golman mora imati intuiciju, mora predosjecati u koji ce ugao lopta ici pa da uspjesno intervenise. Kod ovog gola Senne logicno je da ce lopta ici preko zivog zida tj. u Casillasov dalji ugao. I vidi se da se on pripremao da se baci udesno, ali lopta je isla u njegovu stranu i bila je jaka.

edit:pogledaj malo postove gore ti i dalje pricas o dva zuta rubenu a to prije 24 sata razjasnjeno
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
-
- Kontakt:
Vecu glupost procitao nisam..slobodan udarac nesto kao penal,nemoj se bolan provaljivat,primio je 2 gola u svoju stranu i zdravo,kriv je..nema tu price neke..sta ga branite toliko da nije kriv kad jest..95% golmana bi ovaj Sennin slobodnjak uhvatilo za kontre..zivi zid lose postavljen,on lose stajao,nije se ni on postavio kako treba i to je to..Harrison je napisao/la:Slobodan udarac je nesto kao penal, golman mora imati intuiciju, mora predosjecati u koji ce ugao lopta ici pa da uspjesno intervenise. Kod ovog gola Senne logicno je da ce lopta ici preko zivog zida tj. u Casillasov dalji ugao. I vidi se da se on pripremao da se baci udesno, ali lopta je isla u njegovu stranu i bila je jaka.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.