Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Liverpool8
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nesto razmisljam.. Mozda je Torres i prije mislio otici ali se osecao duznim da ostane u klubu, dok recimo ne dodje neki novi napadac kao sto je Suarez, pa da onda ode.
Ne vidim zasto bi bas sad trazio da ode cim je Suarez dosao.... Smijesno mi je da neko trazi da ga prodaju 3 dana prije kraja roka za transfere.
Ne vidim zasto bi bas sad trazio da ode cim je Suarez dosao.... Smijesno mi je da neko trazi da ga prodaju 3 dana prije kraja roka za transfere.
Ne vjerujem da su toliko ponudili ali ako već jesu prihvatiti obavezno ponudu.ackeey je napisao/la:I ja se nadam, ali...reds je napisao/la:Ja mislim da će ostati.
Ako su zaista ponudili 60 miliona funti, treba ga prodati, kupiti 5 wc igraca...
FK Pjetlovi
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Napravili smo veliku grešku što u prošlom prelaznom roku nismo prodali Torresa za 75 miliona koliko je nudio City...
You'll never walk alone.
Al dobro je da smo Babela prodali, sad ako ode Torres igrat ce N'gog

F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ne nego samo Suarez umjesto njega u napad.nummaLFCŽ je napisao/la:Al dobro je da smo Babela prodali, sad ako ode Torres igrat ce N'gog![]()

Evo opet smo pojacali ponudu za Charliea.
Nije mi jasno zasto!!!
Nije mi jasno zasto!!!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- mighty_reds
- Kontakt:
kako god ovo zavrsilo otisao Torres ili ne treba biti zahvalan sta je uradio za nas iako bi motiv paraa u ovome transferu mogao da ga vrlo spusti u mojim a vjerujem i u vasim ocima....ja iskreno mislim da je sve ovo trik samog Liverpoola FC kojim se zeli Torres zadrzati u klubu...nesto kao Rooney Tevez i tako to...znamo da je Torres izjavio da bi produzio odgovor...eh sada ima para on ce produziti ali po sigurno boljoj plati (cirka 170k)
Sjetite se proslih godina odlazili su igraci ali nikada nije bio statement kluba u kojem se kaze da je neka ponuda odbijena ili da je neki igrac podnio zahtjev za transfer...Alonso kad je odlazio i on je zatrazio transfer ali to na lfctv.com nije nikad bilo objavljeno...a sad se u istome danu dovodi napadac ekstra klase odbija se ponuda i zahtjev za transfer drugog igraca iste ili mogu reci vise klase...previse se desilo mislim da ipak Torres nece otic bar ne ovaj prelazni rok...
mozda je ovo samo moje pusto nadanje i zelje ali stvarno vjerujem da Torres nije Adebayor ili neki placenik...uostalom napadaca ovoga kalibra po ovim divljim cijenama u fudbalu necemo naci sigurno
Peace
sa foruma Lfcreds.com citat
I'd still rather be naive and support him until the day he leaves and then look like a tit when he leaves for supporting him than look like a complete dick than call him every name under the sun and then go back supporting him for 6 months and claim to always support him.
We, as Liverpool fans have a duty to suuport a player from day1 until their last in a red shirt. When he leaves then you can insult him.
Sjetite se proslih godina odlazili su igraci ali nikada nije bio statement kluba u kojem se kaze da je neka ponuda odbijena ili da je neki igrac podnio zahtjev za transfer...Alonso kad je odlazio i on je zatrazio transfer ali to na lfctv.com nije nikad bilo objavljeno...a sad se u istome danu dovodi napadac ekstra klase odbija se ponuda i zahtjev za transfer drugog igraca iste ili mogu reci vise klase...previse se desilo mislim da ipak Torres nece otic bar ne ovaj prelazni rok...
mozda je ovo samo moje pusto nadanje i zelje ali stvarno vjerujem da Torres nije Adebayor ili neki placenik...uostalom napadaca ovoga kalibra po ovim divljim cijenama u fudbalu necemo naci sigurno
Peace

sa foruma Lfcreds.com citat
I'd still rather be naive and support him until the day he leaves and then look like a tit when he leaves for supporting him than look like a complete dick than call him every name under the sun and then go back supporting him for 6 months and claim to always support him.
We, as Liverpool fans have a duty to suuport a player from day1 until their last in a red shirt. When he leaves then you can insult him.
Zadnja izmjena: mighty_reds, dana/u 29 jan 2011, 17:57, ukupno mijenjano 1 put.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Objasnio.

-Paja je napisao/la:Torres:jos kao djecaku san mi je bio zaigrati za veliki klub poput Chelsea, ja sam treca generacija navijaca Chelsea u mojoj porodici moj otac je svake sezone porodici znao bar jednom priustiti odlazak na Stamford Bridge hram fudbala. Prvi put kad sam dosao na Chelsijev stadion prvo sto mi je za oko zapalo je bogata riznica trofeja.

Jutros sam vec rekao da me paja zna nasmijati i oraspoloziti...OTNYS_YNWA je napisao/la:Objasnio.
-Paja je napisao/la:Torres:jos kao djecaku san mi je bio zaigrati za veliki klub poput Chelsea, ja sam treca generacija navijaca Chelsea u mojoj porodici moj otac je svake sezone porodici znao bar jednom priustiti odlazak na Stamford Bridge hram fudbala. Prvi put kad sam dosao na Chelsijev stadion prvo sto mi je za oko zapalo je bogata riznica trofeja.
- The DocTOR!!
- Kontakt:
Charlie Adam's Father Brands Blackpool 'Cheap-Skates' After Second Liverpool Bid Rejected
Liverpool an 'exception' to where captain can go
By Sam Bisby
Jan 29, 2011 1:37:00 PM
2
Share
Photo Gallery Zoom
EPL,Charlie Adam,Blackpool vs Sunderland(Getty Images)
Related Links
Teams
Blackpool
Liverpool
Players
Charlie Adam
Find the best odds and bet on the Premier League.
In the wake of Blackpool's rejection of Liverpool's second official bid for midfielder Charlie Adam, the player's father, also called Charlie, has branded his son's team "cheap-skates" for saying no to the bid.
Liverpool's second offer is believed to be around the £6.5 million mark, around £2.5m more than the initial bid.
Charlie senior was enraged at the decision and made his thoughts known to the Seasiders and their chairman Karl Oyston, claiming it was rejected as a "revenge attack" due to the bad blood between player and club.
He said: "Blackpool are such a cheap-skate club.
"I don’t even think this is about money. It’s because Charlie took them to a tribunal over the bonus they owed him. This is their pay-back. They are saying ‘you won’t make anything out of this, we have got you under contract’.
"Liverpool’s offer is THIRTEEN times what Blackpool paid for Charles. And they are turning it down? They have been more than compensated for him already.
"Mr Oyston has got to realise it is somebody’s life and future that he is dealing with here. I think it is petty. This should be a time for common sense to prevail."
Liverpool manager Kenny Dalglish improved the offer in an attempt to bring in the Scottish international before Monday's deadline closes in, but it is believed that Blackpool want a deal starting at around £12m.
Adam has already handed in a transfer request that was dismissed by his club, but the midfielder is demanding that Blackpool and their manager Ian Holloway sell him on and claims he is being 'blanked'.
Adam senior claimed Holloway had told his son that Liverpool were an ‘exception’ to his rule about where he could go.
He added: “Blackpool have been looking at other players. They could do without Charlie and be safe."
Liverpool an 'exception' to where captain can go
By Sam Bisby
Jan 29, 2011 1:37:00 PM
2
Share
Photo Gallery Zoom
EPL,Charlie Adam,Blackpool vs Sunderland(Getty Images)
Related Links
Teams
Blackpool
Liverpool
Players
Charlie Adam
Find the best odds and bet on the Premier League.
In the wake of Blackpool's rejection of Liverpool's second official bid for midfielder Charlie Adam, the player's father, also called Charlie, has branded his son's team "cheap-skates" for saying no to the bid.
Liverpool's second offer is believed to be around the £6.5 million mark, around £2.5m more than the initial bid.
Charlie senior was enraged at the decision and made his thoughts known to the Seasiders and their chairman Karl Oyston, claiming it was rejected as a "revenge attack" due to the bad blood between player and club.
He said: "Blackpool are such a cheap-skate club.
"I don’t even think this is about money. It’s because Charlie took them to a tribunal over the bonus they owed him. This is their pay-back. They are saying ‘you won’t make anything out of this, we have got you under contract’.
"Liverpool’s offer is THIRTEEN times what Blackpool paid for Charles. And they are turning it down? They have been more than compensated for him already.
"Mr Oyston has got to realise it is somebody’s life and future that he is dealing with here. I think it is petty. This should be a time for common sense to prevail."
Liverpool manager Kenny Dalglish improved the offer in an attempt to bring in the Scottish international before Monday's deadline closes in, but it is believed that Blackpool want a deal starting at around £12m.
Adam has already handed in a transfer request that was dismissed by his club, but the midfielder is demanding that Blackpool and their manager Ian Holloway sell him on and claims he is being 'blanked'.
Adam senior claimed Holloway had told his son that Liverpool were an ‘exception’ to his rule about where he could go.
He added: “Blackpool have been looking at other players. They could do without Charlie and be safe."
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!
City je prosle ili predprosle godine, meni se cini za Torresa i Gerrarda u paketu nudio 100-120 miliona.volimliverpool je napisao/la:Napravili smo veliku grešku što u prošlom prelaznom roku nismo prodali Torresa za 75 miliona koliko je nudio City...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Liverpool negotiating with Chelsea over £50m Fernando Torres bid but want Nicolas Anelka included in deal instead of Daniel Sturridge 

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Ned'o Bog dragi, svakako dovoditi penzionere nije u stilu NESVa...Stivi_Dzi je napisao/la:Liverpool negotiating with Chelsea over £50m Fernando Torres bid but want Nicolas Anelka included in deal instead of Daniel Sturridge
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Jedino Drogba iz Chelsea može doći.Stivi_Dzi je napisao/la:Liverpool negotiating with Chelsea over £50m Fernando Torres bid but want Nicolas Anelka included in deal instead of Daniel Sturridge

FK Pjetlovi
Torres nije ckapi da ode u Chelsea , nema saneee 

- reds_forever
- Kontakt:
Svaki je igrac trofeja zeljan, ali, sad dolazi ona moja omiljena izreka Roya Hodgsona, da svi oni koji budu htjeli otici, moraju biti svjesni da su i oni krivi za poziciju na kojoj se klub nalazi. Da li je Torres u posljednje 2 sezone davao sve od sebeMonolog je napisao/la: Što se tiče zabijanja noža u leđa, pa nije li to Liverpool radio Torresu posljednje 2 sezone? Ok, nije igračevo da traži pojačanja, ali ako je i nama(običnim smrtnicima) bilo vidljivo da nemate širok roster, te da su pojačanja potrebna kako biste napravili odlučujućo korak, zašto to uprava nije učinila? Nemoguće je da niste imali novca za jedno pojačanje koje bi zadovoljilo apetite kako igračima, tako i navijačima, a koje bi svakako pošteno odrađivao posao na terenu. Dakle, zasićenje kombinovano sa nezadovoljstvom i glađu za trofejima je dovelo do ovog.

Bog nam je svjedok da su navijaci kritikovali Gerrarda (za koge su govorili i da bi se mogao prodati za 30 miliona funti) i Carraghera vise nego njega. Uvijek se za njega nalazilo neko opravdanje tipa: povrede, nekvalitetan napad itd. Dvije sezone cekamo da vidimo starog Torresa, ali on tek na trenutke se pojavi. Na terenu se ove sezone toliko puta vukao i uprkos svojoj nemoci, nije isao na klupu samo zato sto je Torres.
Kada se Kenny posvetio tome da ga vrati u formu i kada je Gospodin Razmazeni konacno zivnuo, on bi u drugi klub, @YNWA: zar nije to slicno onome Babel vs Benitez

Ja u Liverpoolu ne zelim gledati igraca koje ce sliniti za drugim klubom, i Torres moze pakovati kofere. Mene samo nervira sto su igracima puna usta prica kako je Liverpool sjajan klub, kako vole klub, kako ovo, kako ono, i samo odjednom to sve nestane. Te price o lojalnosti moze macku o rep okaciti, cim je zatrazio transfer, nije lojalan kao prije. Ja se sjecam kad je ljetos bilo upitno da li ce Gerrard ostati...Svi znamo da se premisljao i covjek od maja do sredine jula nije dao nijedne izjave koja bi potvrdila ili negirala odlazak, niti je ikome davao lazne nade...
Jedino sto mene brine u ovom trenutku je to sto je malo vremena da se 50 miliona potrosi, ili barem nesto od toga, uvijek nas ovi transferi u zadnjim momentima debelo zeznu

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Izgleda da nasi traze Anelku umjesti Sturridgea.
Mozda to i ne bi bilo lose, imali bi lovu za Coentraa, Younga i Hulka...
Anelka je nas bivsi igrac.ackeey je napisao/la:Izgleda da nasi traze Anelku umjesti Sturridgea.

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
sta ce nam anelka
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.