Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
koji qrac je Eros sad? znam, još jedan alter ego Apolonu
matanisunje je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:48koji qrac je Eros sad? znam, još jedan alter ego Apolonu

Eros has degenerated; he began by introducing order and harmony, and now he brings back chaos.
-
- Kontakt:
aj ti, ovo je već stara, otrcana foraEros je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:51matanisunje je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:48koji qrac je Eros sad? znam, još jedan alter ego Apolonu![]()
Prdnem ti sa motoramatanisunje je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:54aj ti, ovo je već stara, otrcana foraEros je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:51matanisunje je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:48koji qrac je Eros sad? znam, još jedan alter ego Apolonu![]()

Eros has degenerated; he began by introducing order and harmony, and now he brings back chaos.
Skoric za Pulitzera

Ivana Knoll se obrukala: Ogromne grudi, sočna stražnjica, noge do Krajine, a glava kao kliker
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vjerujem da si ti u top10 osoba koje su im najvise klikova donijele klocu.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- akisarajevo92
- Kontakt:
kao da im taksisti pisu clanke i smisljaju naslove
Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
neka dovedu Albanske pjevačice (tipa Elvana, Dhurata, Era Istrefi, Tayna i ostale) u HR gradove kad već zabranjuju cajke
Mjerilo je interes publike. Ti si mjerilo. I svako od vas.
Da na forumu imas rasprave i ljude koji pisu znalacke komentare i svjetskom prvenstvu u plivanju, imao bi i tekstove na portalu za njih.
Meni je smijesno citati kako likovi koji trose 90% vremena na temi Chat baveci se glupostima kao traze neke strucne sportske teme na portalu. Shvatite da mora i za vas biti sadrzaja na portalu. Sta ces ti ovom matanislunto ozbiljno pisati? Njemu moras poturiti banalno i glupo, da mu malo zagolicas mastu… a takvih puna Bosna.
Ili recimo ovom L Trainu da pises nesto ozbiljno? Frajer ispuni dan tako sto na forumu slaze da je kolega umro. Moras se spustiti na taj nivo, naci najbanalnije teme, da se ljudi pronadju i da ih zainteresujes.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Samara admin redom 

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Znaci zbog toga je ovaj portal postao xxx.sportsport..sex.ba ..Samo daj polugolih zena i gluposti...admin je napisao/la: ↑28 feb 2023, 21:52Mjerilo je interes publike.
Da na forumu imas rasprave i ljude koji pisu znalacke komentare i svjetskom prvenstvu u plivanju, imao bi i tekstove na portalu za njih.
Meni je smijesno citati kako likovi koji trose 90% vremena na temi Chat baveci se glupostima kao traze neke strucne sportske teme na portalu. Shvatite da mora i za vas biti sadrzaja na portalu. Sta ces ti ovom matanislunto ozbiljno pisati? Njemu moras poturiti banalno i glupo, da mu malo zagolicas mastu… a takvih puna Bosna.
Ili recimo ovom L Trainu da pises nesto ozbiljno? Frajer ispuni dan tako sto na forumu slaze da je kolega umro. Moras se spustiti na taj nivo, naci najbanalnije teme, da se ljudi pronadju i da ih zainteresujes.
Vrlo arogantno i samouvjereno izlaganje stavise vrlo drsko i bezobrazno, ponizavati druge ljude tako govori o tebi,a ne o njima.
Prvo treba skolovati ove "novinare "tvoje da znaju sastaviti prostu recenicu a lako cemo za ostalo.
Kazi mi,o veliki poglavico kada postavljate ove clanke (polu)golih zena po sportskom portalu jel drkate...Ono timski ili svako za sebe

Jel te stid bar malo druze.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Covjek je vec objasnio, ako hoces kvalitetan izvjestaj, eno Athletic, subscribe baci i eto.
Ko jos u Bosni cita analize nekog fudbalskog meca, igraca itd?
Admin je dosadan frajer ali ovo je vec prezvakana tema.
Ko jos u Bosni cita analize nekog fudbalskog meca, igraca itd?
Admin je dosadan frajer ali ovo je vec prezvakana tema.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 28 feb 2023, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
sta je bilo sa podcastom sto je na kraju ukinut, bili su poceli dobro i odjednom stade sve , najgore sto je taj podcast mogao ici za izvlacenje sedmicnih nagrada za plbih fantasy il da tu fantasy ima svoj segment , gdje bi isla reklama i za njega i podcast u isti vrijemeadmin je napisao/la: ↑28 feb 2023, 21:52Mjerilo je interes publike. Ti si mjerilo. I svako od vas.
@Bilder,
Polugolim zenama finansiramo pisanje tekstova o FK Sloboda koje ti citas. Ti i mozda jos 500 fanatika. Zahvaljujuci Ivani Knoll mozemo imati sve vijesti iz Slobode prvi, jer da se finansiramo od vijesti iz Slobode davno bi se ugasili. Kao uostalom i sama Sloboda koja svojom popularnoscu ne moze ni sama sebe da izdrzava a ne jos neki medij usput. Kao i svi ostali klubovi, sportovi, sportisti u BiH koje ne finansira politika.
Polugolim zenama finansiramo pisanje tekstova o FK Sloboda koje ti citas. Ti i mozda jos 500 fanatika. Zahvaljujuci Ivani Knoll mozemo imati sve vijesti iz Slobode prvi, jer da se finansiramo od vijesti iz Slobode davno bi se ugasili. Kao uostalom i sama Sloboda koja svojom popularnoscu ne moze ni sama sebe da izdrzava a ne jos neki medij usput. Kao i svi ostali klubovi, sportovi, sportisti u BiH koje ne finansira politika.
Ja nista nisam slagao,vjera mi ne dozvoljava da lazem.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Puno je to golih zena za 2 poluteksta mjesecno, sa 3 poluprosirene recenice.admin je napisao/la: ↑28 feb 2023, 22:10@Bilder,
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Nauka je pokazala da se lakse zabavljamo kratkim clancina iz novina, pikanterijama iz tudjih zivota, negoli idejama. Tipican princip potraznja=ponuda.
Sta daje najvise klikova, algoritamski se prikazuje. Takav obrazac imate na kompletnom internetu od drustvenih mreza do klasicnih internet stranica raznog karaktera. Uperite ostricu kritike prema sebi, tako cete pomoci najvise.
Sto bi jedan americki general imao naviku kazati: "If you want to change the world, start off from making your bed."
Sta daje najvise klikova, algoritamski se prikazuje. Takav obrazac imate na kompletnom internetu od drustvenih mreza do klasicnih internet stranica raznog karaktera. Uperite ostricu kritike prema sebi, tako cete pomoci najvise.
Sto bi jedan americki general imao naviku kazati: "If you want to change the world, start off from making your bed."
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Nije do nas sto se toliko moze izvuci. Ispade da ima hrpa zanimljivih desavanja oko Slobode koje mi eto ne objavimo.FKBilder je napisao/la: ↑28 feb 2023, 22:15Puno je to golih zena za 2 poluteksta mjesecno, sa 3 poluprosirene recenice.admin je napisao/la: ↑28 feb 2023, 22:10@Bilder,
I to je opet duplo vise nego kod bilo koga drugog.
Treba biti realan malo. Ne moze se od Leotara napraviti Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 238 gostiju.