2013-14 NBA Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko će osvojiti titulu ove sezone?

Indiana Pacers
8
7%
Miami Heat
19
18%
San Antonio Spurs
40
37%
Oklahoma City Thunder
19
18%
LA Clippers
5
5%
Houston Rockets
4
4%
neko drugi (PHOENIX SUNSI recimo)
12
11%

Ukupno glasova: 107

Greivis
Kontakt:

Re: 2013 NBA Pre-Season

Post Postao/la Greivis » 18 okt 2013, 00:18

LBJ MVP je napisao/la: Najveći igrači(Duncan,James,Jordan,Magic)čine boljim one oko sebe.To Kobe nikada nije radio.
Kobe ih cini gorim. Pogledaj u sta se Pau pretvorio. I Howarda je bio naceo, al ovaj na vrijeme pobjeze.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 18 okt 2013, 00:20

tuzlak1987 je napisao/la:Pa James da je mogao da ucini bolje oko sebe u Clevelandu u svim onim silnim sezonama ucinio bi ali nije.
Kako nije, a ljudi u finalu sa njim bili. Sta je tebi?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 okt 2013, 00:21

tuzlak1987 je napisao/la:Pa James da je mogao da ucini bolje oko sebe u Clevelandu u svim onim silnim sezonama ucinio bi ali nije. Nije on nikog boljim ucinio vec se udruzio sa dobrim igracima, nije on od nikog napravio igraca vec je dosao na izradjene igrace koji su prekaljeni vec. Samo je Chalmers tu upao ni kriv ni duzan kao posljedica velikog salarya.
Igrao s Goodenom,Gibsonom,Hughesom,Ilgauskasom i sličnim NBA finale.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2013, 00:24

Zivi bili pa vidjeli sta ce Howard da uradi u nastavku karijere...Do ovog trenutka je glavni skandal majstor i samoprozvani supermen. Showmen i to je to. A za ostalo sve drugi krivi

Ne znam u sta se to Pau pretvorio, njemu je ova sezona bila losa i zbog trenera i zbog povreda. Ali svi njegovi veci uspjesi i u NBA i sa rep Spanije su dosli nakon sto je dosao u Lakerse...

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 18 okt 2013, 00:27

Greivis je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Najveći igrači(Duncan,James,Jordan,Magic)čine boljim one oko sebe.To Kobe nikada nije radio.
Kobe ih cini gorim. Pogledaj u sta se Pau pretvorio. I Howarda je bio naceo, al ovaj na vrijeme pobjeze.
Nazalost ali istina je a inace gotivim Pau i jedan mi od drazih igraca ali pao je qurcu za usi :(

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 okt 2013, 00:28

tuzlak1987 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli sta ce Howard da uradi u nastavku karijere...Do ovog trenutka je glavni skandal majstor i samoprozvani supermen. Showmen i to je to. A za ostalo sve drugi krivi

Ne znam u sta se to Pau pretvorio, njemu je ova sezona bila losa i zbog trenera i zbog povreda. Ali svi njegovi veci uspjesi i u NBA i sa rep Spanije su dosli nakon sto je dosao u Lakerse...
Haj se kladimo da ce Howard (ako obojica budu zdrava), otic u finale sa Rocketsima do kraja ugovora.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 18 okt 2013, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2013, 00:31

Greivis je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pa James da je mogao da ucini bolje oko sebe u Clevelandu u svim onim silnim sezonama ucinio bi ali nije.
Kako nije, a ljudi u finalu sa njim bili. Sta je tebi?
Trazio da mu dovedu Jamisona, imao Shaqa, imao Mo Williamsa. Zadnju sezonu imao popunjenu ekipu Telfaira, West, Parker, Hickson, Ilgauskas, Varejao. Tada je bila super ekipa...

On uglavnom nikad u karijeri nije imao nekog od koga je trebao da napravi igraca, imao je dosta vremena u Clevelandu slabe suigrace ali u Miamiju je dosao na razrađene igrace+ veterane i one koji pristaju na nize ugovore radi titule te dosao do uspjeha. Uglavnom niti jedan covjek ne moze sve sam. Koliko su Bosh i Wade profitirali od njega i on je od njih i ostalih igraca Miamija koji je pljunuo lovu. Poenta svega je bilo pljunuti pare sto Cleveland nije. Nije on dobio nikad odlicne rookie igrace pa da od njih pravi nesto i nije bio u toj situaciji

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2013, 00:34

alemsa je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli sta ce Howard da uradi u nastavku karijere...Do ovog trenutka je glavni skandal majstor i samoprozvani supermen. Showmen i to je to. A za ostalo sve drugi krivi

Haj se kladimo da ce Howard (ako obojica budu zdrava), otic u finale sa Rocketsima do kraja ugovora.
Eto slazemo se za to finale, Howardu bi bilo dobro da promijeni svoj stav o nekim stvarima i da ohladi glavu. Pa moze i finale, ali uglavnom na kraju se sve svodi na tu titulu..I njemu i Roseu i Durantu. To je pritisak samo takav...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 okt 2013, 00:34

tuzlak1987 je napisao/la:Zadnju sezonu imao popunjenu ekipu Telfaira, West, Parker, Hickson, Ilgauskas, Varejao. Tada je bila super ekipa...
Plačite sa mnom jesenje kiše...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Yeezus
Kontakt:

Post Postao/la Yeezus » 18 okt 2013, 00:36

tuzlak1987 je napisao/la:Trazio da mu dovedu Jamisona, imao Shaqa, imao Mo Williamsa. Zadnju sezonu imao popunjenu ekipu Telfaira, West, Parker, Hickson, Ilgauskas, Varejao. Tada je bila super ekipa...
Ma fantasticna. Ako sam ikad vidio championship ekipu - to je ta.
"I Am A God."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2013, 00:38

kinder_jaje je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
Nazalost ali istina je a inace gotivim Pau i jedan mi od drazih igraca ali pao je qurcu za usi :(
poenta price je da je za to sve kriv sistem i neko ko ne zna da ga koristi, usput godine ga sustizu lagano. nije kriv kobe nimalo...Kobe se u zadnje vrijeme trudi da bude sto vise timski igrac i da asistira jer je i njega sustiglo lagano.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2013, 00:47

Yeezus je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Trazio da mu dovedu Jamisona, imao Shaqa, imao Mo Williamsa. Zadnju sezonu imao popunjenu ekipu Telfaira, West, Parker, Hickson, Ilgauskas, Varejao. Tada je bila super ekipa...
Ma fantasticna. Ako sam ikad vidio championship ekipu - to je ta.
Pa to je kad ti vidis Jamisona u 2013 godini koji je star, Jamison koji je dosao Jamesu je u Washingtonu tad imao 20 poena po utakmici, 9 skokova. James ga trazio, a Cleveland je bio blizu Stoudemirea. Mo Williams je dosao kao slobodan igrac cini mi se, a imao prosjek 17 poena, 6 asistencija u Milwaukee.
Shaq je i u to vrijeme imao solidne statistike. Parker, Varejao, West, Ilgauskas bili dobri igraci za rotacije.
To bi u ovo vrijeme bila jaka ekipa, samo sto sad ti neki igraci izgledaju smijesno. Ali su tad bili dobri..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 okt 2013, 00:48

tuzlak1987 je napisao/la: Pa to je kad ti vidis Jamisona u 2013 godini koji je star, Jamison koji je dosao Jamesu je u Washingtonu tad imao 20 poena po utakmici, 9 skokova. James ga trazio, a Cleveland je bio blizu Stoudemirea. Mo Williams je dosao kao slobodan igrac cini mi se, a imao prosjek 17 poena, 6 asistencija u Milwaukee.
Shaq je i u to vrijeme imao solidne statistike. Parker, Varejao, West, Ilgauskas bili dobri igraci za rotacije.
To bi u ovo vrijeme bila jaka ekipa, samo sto sad ti neki igraci izgledaju smijesno. Ali su tad bili dobri..
Ok je to sve brate, ali mu nisu mogli dovesti all stara, lik je trazio da mu dovedu all star igraca, dugo vremena nisu uspjeli, pa Wade je trazio trade iz Miamija, to je valjda svima poznato, pa su mu doveli Bosha.

James je otiso u finale kao jedini all star na timu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 18 okt 2013, 00:54

Pa opravdana odluka da ode na kraju krajeva. Tad su ipak bile ozbiljnije ekipe Boston i Lakersi. James odradio isto sto su i oni i udruzio se. Dosao na izgradjene igrace..Oni su mogli da odu u druge klubove, James je mogao da ode u Chicago.
Miami pljuno lovu i dobio sto je trazio i onda na to dodas igrace koji ganjaju titulu i koji bi igrali za manji novac i dobijes uspjeh. Ali sad da je James morao da gradi ekipu kao sto Durant i Irwing sada moraju nije, u Miamiju je dobio sve sto mu treba, nema on tu sta ciniti boljim igrace kad su svi podređeni timu. Igraci koji dodju znaju sta im je ciniti i svima je cilj titula i to je top formula za Miami sve dok je James tu, ako ode sve ima da se urusi..

Prica je uglavnom bila da Kobe cini oko sebe ljude losijim, a James boljima. A kod Jamesa su se se svi podredili uspjehu, Wade sigurno ima slabije statistike zbog toga, Bosh isto ali niko se ne zali na to. Svako ima svoju ulogu i od ovih na klupi i oni to prihvate..

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 18 okt 2013, 01:46

Zanimljiva ova teza da Kobe upropastava saigrace. Inace, strasne karijere su Ariza, Odom, Shannon Brown, Parker i kompanija napravili poslije odlaska iz Lakersa, kluba u kojem su odigrali daleko najbolje sezone u svojoj karijeri. Kobe monstrume, sta uradi od ljudi?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 okt 2013, 02:51

tuzlak1987 je napisao/la:
alemsa je napisao/la:

Eto slazemo se za to finale, Howardu bi bilo dobro da promijeni svoj stav o nekim stvarima i da ohladi glavu. Pa moze i finale, ali uglavnom na kraju se sve svodi na tu titulu..I njemu i Roseu i Durantu. To je pritisak samo takav...
takk je brate moj tuzlanski sta ova dvijica znaju..imao je on u cavsima beton ekipu ali ne sjecaju se xjeca svega samo kroz maglu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 18 okt 2013, 02:54

Nije James jedini all-star koji je došao do finala bez drugog all-stara u ekipi, imao je više nego solidnu ekipu u Clevelandu. Ne znam zašto se sad oko toga diže neka hajka. Puno je cmizdrenja u današnjem NBAu.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 okt 2013, 02:55

Balon je napisao/la:Zanimljiva ova teza da Kobe upropastava saigrace. Inace, strasne karijere su Ariza, Odom, Shannon Brown, Parker i kompanija napravili poslije odlaska iz Lakersa, kluba u kojem su odigrali daleko najbolje sezone u svojoj karijeri. Kobe monstrume, sta uradi od ljudi?

Jasta jarane Kobe upropasti igrace tako da je Odom pobjego od Wada dosao u Lakerse da osvaja titule...bice zato sto ga je Kobe upropastio hahahaha...citam ih evo godina dana mislim cito sam sad skroz slabo ebo te znalce ne vrijedi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 18 okt 2013, 04:17

Shvatili smo da je Kobe ku.rac igrač, a da su svi ostali vrhunski. Nebitno je, haj da odvedemo raspravu u drugom pravcu.

Imao sam malu raspravu sa prijateljem, koji tvrdi da je Iverson top 50 igrač svih vremena, a ja se ne mogu nikako složiti sa tom konstatacijom. Šta mislite vi?
Željezničar za život cijeli!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 18 okt 2013, 04:31

Iverson ce biti HOF igrac, bez sumnje.

top 50 sigurno

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.