NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

tropic
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la tropic » 26 okt 2013, 17:40

Ima jos da se igra, kakva premijer liga i titula. Cestitam momcima na pobjedi, zao mi je sto nisam bio :(

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 26 okt 2013, 17:44

anonymous001 je napisao/la:kakva pobjeda u Cazinu to je nevjerovatno!!!!!
kad smo primili onaj gol mislio sam da je sve gotovo a onda je ušao Kahri i rijesio utakmicu kojeg je trener stavio na klupu da nebi dobio zuti karton i onda nebi igrao narednu utakmicu ... dva gola Kahrija i onda Uroš za 1:3 ... navijacima svaka cast i idemo dalje u nove pobjede!
sad fino ako imaju obraza sekunde nek se jave pojedini sa ovog foruma koju me prcali kad sam pisao da ce Jedinstvo biti jesenji prvak! jos 4 utakmice do polusezone ! ovo je nasa sezona!
FORZA JEDINSTVO !!!!!!
Lave sretno do titule :D ...ja te nisam prco :D

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 26 okt 2013, 18:11

Kahri odlucio utakmicu iako sam se pitao sta ce on u napadu ikako, izgledalo je to nesto slicno kada je Musemic stavio Torlaka jednu utakmicu u spic, ali se Kahri oduzio raji, zabio dva gola, prvi uzeo na foru Kaltaka, ovaj zavikao "moja", on mu se prikrio sa desne strane i prikucao glavom u mrezu, odlicna predstava Sile Nebeske, dva autobusa, i dosta dosta raje sa osobnim vozilima je doslo u Cazin...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 okt 2013, 18:30

Treba naglasiti da je skoro 1.000 navijača bodrilo Jedinstvo u Cazinu.

Evo šta piše na SS u izvještaju, hahah. Koliko smo samo jaki bili danas. Ovo je JEDINSTVO. Ovo se čekalo dugo godina. Svaka čast dečki. Na početku sam mislio da je namješteno x jer se vukli i mi i oni. Oni malo bolji bili prvo poluvrijeme i onda smo primili onaj gol koji nas je probudio. Nevjerovatan osjećaj gubiti, pa ovako preokrenuti pa slaviti da grmi sve. Pa tek onda da Bihać grmi. Sve u svemu savršen dan.

slayer
Kontakt:

Post Postao/la slayer » 26 okt 2013, 18:53

ALBOX je napisao/la:Cestitke na pobjedi ...zasad ste zasluzeno prvi .
Po meni jos niste imali nekakva teska gostovanja a ona vam sigurno slijede u drugom dijelu takmicenja, al sada ste ostvarili solidnu zalihu 4 boda i najvjerovatnije da ste jesenji prvaci ..... sve najbolje i ponovo cestitke na pobjedi narocito nasem uvazenom anonimnom :P
jbt, pa kad cemo po tebi imate posteno gostovanje, u TZ ili Gracanici ili dok ne izgubimo prvu utakmicu? :D

Ja i dalje vjerujem da je ovu polusezonu najteze bilo gostovanje u Gabeli i ovo koje slijedi u Orasju, ako se iz Orasja vratimo neporazeni onda i polusezonu zavrsavamo bez poraza, jer u Bugojnu ocekujem 3 boda ;)

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 okt 2013, 19:07

ma kakvo Orašje ... mene više brine ova utakmica sa Rudarom iz Kaknja kod kuce... onaj Duro ako nam ne zabije gol bice sve uredu :D .. a u Orašju možemo do bodova isto kao i u Gabeli ! pustite vi price od pojedinih da se tamo nece moci igrati i da domacin mora pobjediti... sve su to gluposti! idemo prvo pobjediti Rudar pa onda misliti o Orašju!

slayer
Kontakt:

Post Postao/la slayer » 26 okt 2013, 19:15

anonymous001 je napisao/la:ma kakvo Orašje ... mene više brine ova utakmica sa Rudarom iz Kaknja kod kuce... onaj Duro ako nam ne zabije gol bice sve uredu :D .. a u Orašju možemo do bodova isto kao i u Gabeli ! pustite vi price od pojedinih da se tamo nece moci igrati i da domacin mora pobjediti... sve su to gluposti! idemo prvo pobjediti Rudar pa onda misliti o Orašju!
Momak ja fudbal u nasoj drzavi pratim sigurno malo duze od tebe i znam zasto sam to rekao, a to sam rekao i prije par kola da je Orasje najteze gostovanje u ovoj polusezoni, tamo je igra najmanje bitna ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 okt 2013, 19:44

gostujete gradini,slobodi,bratstvu,u banovicima na proljece kojima ce izgleda goriti pod nogama,
dolazi vam radnicki...cestitam na rezultatima,bili oni zasluzeni ili ne,svakom njegovo misljenje..ali sve se to zacas okrene
sportski pozdrav
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 okt 2013, 19:50

A kontaš da momčad neće ostati ista. Da će doći igrača jačih duplo od ovih sada, koji ubiše ovom ligom. Da će se uložiti još više para, da se ta Premier Liga neće tek tako ispustiti. Bude li nama sudjenje u Gračanici i Tuzli kao njima kod nas, neću se ja bojati ničeg.

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 okt 2013, 19:53

vidis nama govoris za sudjenje kako nas nesvatas,a ti se odma ogradjujes od eventualnog poraza,ako bude sudjenje :roll: svaka cast,vjerujem da cete se pojacat,i sloboda ce,i te kako..ali i druge ce ekipe,to svi znamo,u ovoj ligi niko nemoze garantovat da ce nekoga dobiti

slayer
Kontakt:

Post Postao/la slayer » 26 okt 2013, 20:03

wienultras je napisao/la:vidis nama govoris za sudjenje kako nas nesvatas,a ti se odma ogradjujes od eventualnog poraza,ako bude sudjenje :roll: svaka cast,vjerujem da cete se pojacat,i sloboda ce,i te kako..ali i druge ce ekipe,to svi znamo,u ovoj ligi niko nemoze garantovat da ce nekoga dobiti
bude li se Sloboda pojacavala kao i pred pocetak prvenstva Jedinstvo ce napraviti jos vecu bodovnu razliku :D

Iskreno smatram da Sloboda nije konkurent Jedinstvu za ulazak u PL...

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 okt 2013, 20:03

wienultras je napisao/la:gostujete gradini,slobodi,bratstvu,u banovicima na proljece kojima ce izgleda goriti pod nogama,
dolazi vam radnicki...cestitam na rezultatima,bili oni zasluzeni ili ne,svakom njegovo misljenje..ali sve se to zacas okrene
sportski pozdrav
de se ti malo spusti na zemlju jarane... mi cemo se jos pojacati na polusezoni i nema veze gdje se bude igralo uzimacemo bodove svojom kvalitetom koju vec posjedujemo a gdje ce nam biti kraj kad se pojacamo !

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 okt 2013, 20:07

anonymous001 je napisao/la:slika
Fina podrška ,pohvale za SN ali daleko je ovo od 1000.

Čestitke Jedinstvu na pobjedi i vjerovatno tituli jesenjeg prvaka .

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 26 okt 2013, 20:09

ok vidicemo na pauzi ko ce sta napraviti,imali smo najjacu ekipu po imenima prosle sezone,pa kada se neugasismo :roll: druga uprava druga politika,ako prodjete prvi kroz cilj pruzam ruku,zasto da ne,ali opet napominjem
DUGOO JE PRVENSTVO;PREKO NOCI SE SVE OKRENE:
nebrini za nasa pojacanja,citaces o njima,kao i mi o vasima..lijep pozdrav
a tebe molim anonimus,da preskocis moje postove,znas li ijedan normalno napisati,kao covjek :roll:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 26 okt 2013, 20:10

Zodiac je napisao/la:

a jarane bili su na tribina 95% sve nasi ljudi.. nisu oni mislili na tu brojku sto se tice navijaca nego oni sto su sjedili isto hehe.. pozzz

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 okt 2013, 20:27

Zodiac je napisao/la:

Nemoj mi samo reci da si mislio na ovu skupinu da je bilo 1000 :o Jarane vidis da se ne vidi ostali dio tribine koje su bilo 70% popunjene i skoro sve su bili navijaci Jedinstva, oko 30-40 auta i 2 busa stim da je jedan od 80 mjesta :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 okt 2013, 21:56

Cestitike ali zasto se pise da ste u Cazinu igrali sa Podgrmecom??????
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 26 okt 2013, 22:00

Sabinho je napisao/la:Cestitike ali zasto se pise da ste u Cazinu igrali sa Podgrmecom??????
A šta treba da piše kad i jesu igrali u Cazinu

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 26 okt 2013, 22:00

Sabinho je napisao/la:Cestitike ali zasto se pise da ste u Cazinu igrali sa Podgrmecom??????
U Cazinu je odigrana utakmica, domaćin je bio Podgrmeč. :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.