TakodjeFeco je napisao/la:makedonijoooooooooooooooooooooooo![]()
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Radil sutra Premier ??
hrvatska-svedska = oba daju (1:3)
njemacka-francuska = 3+ (1:2)
engleska-holandija = oba daju (2:3)
spanija-venecuela = 4+ (zasad 4:0, al vec pogodjeno)
poljska-portugal = 2 (0:0)
pa sto **** portugal ne moze nama nista dobro donijeti, ako vec uzivo nas karaju kako stignu, pa sto ni na **** kladionici ne mogu bosancima srecu donijeti !?!? e svasta u pizdu tetkinu
njemacka-francuska = 3+ (1:2)
engleska-holandija = oba daju (2:3)
spanija-venecuela = 4+ (zasad 4:0, al vec pogodjeno)
poljska-portugal = 2 (0:0)
pa sto **** portugal ne moze nama nista dobro donijeti, ako vec uzivo nas karaju kako stignu, pa sto ni na **** kladionici ne mogu bosancima srecu donijeti !?!? e svasta u pizdu tetkinu
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- CharlieBrown
- Kontakt:

Lagano odgodis ove dvije utakmice brazilske lige i uzmes 3.693,53 KM,
a inace moze se cekati, pa uzet 13.600 KM
Ali ne!!! Kockasti me za.ebase!!!
14 minut utakmice Mogi Mirim - Portuguesa 1:1
7 minut utakmice Ituano - Paulista 1:0
Zadnja izmjena: CharlieBrown, dana/u 29 feb 2012, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
3876540000056892611
3876540000056892611
ja pokusao na 2 marke dobiti bar 10-12 pa duplati na kvoti dva, al ni to mi ne ide. juce pogodio montrose i tns, a fulio washington hokej, levati dobili na produzetke, a danas pogodim zene ameriku fudbal, dvicu na alzir i fulim više poena na zalgiris-cantu, falila mi 4 poena
na standardnom odigram 4 pm3 i dva pogodim tursku i argentinu, a fulim poljsku i dansku
nece nikako
na standardnom odigram 4 pm3 i dva pogodim tursku i argentinu, a fulim poljsku i dansku
nece nikako
nema potpisa
- zivojinmiric
obori me poljska- portugal oba gol za 350km. mrtvaci igraju prijateljske utakmice i 0 0. puuu

Sad u subotu

momci kako da se kladim preko neta u premier kladionici...kolika je min.uplata i kako da to izvedem da ne idem u klad uplacivat stalno
Zadnja izmjena: likusa, dana/u 29 feb 2012, 23:44, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli !
- pintol_TM87
- Kontakt:
predpostavljam pitas za premier...odes sa ličnom kartom i otvoris račun...sad mislim da je kad prvi put uplačujes min 10 a inače minimalna uplata je 1 KM..likusa je napisao/la:momci kako da se kladim preko neta u remier kladionici...kolika je min.uplata i kako da to izvedem da ne idem u klad uplacivat stalno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
da malo slovo odepintol_TM87 je napisao/la:predpostavljam pitas za premier...odes sa ličnom kartom i otvoris račun...sad mislim da je kad prvi put uplačujes min 10 a inače minimalna uplata je 1 KM..likusa je napisao/la:momci kako da se kladim preko neta u remier kladionici...kolika je min.uplata i kako da to izvedem da ne idem u klad uplacivat stalno
Željeznicar za život cijeli !
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
a kada to ne radipusaaa je napisao/la:Radil sutra Premier ??
- CharlieBrown
- Kontakt:
32 minut Ituano - Paulista 1:1CharlieBrown je napisao/la:
Lagano odgodis ove dvije utakmice brazilske lige i uzmes 3.693,53 KM,
a inace moze se cekati, pa uzet 13.600 KM
Ali ne!!! Kockasti me za.ebase!!!
14 minut utakmice Mogi Mirim - Portuguesa 1:1
7 minut utakmice Ituano - Paulista 1:0
Zamalo 13.600 KM
║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║
3876540000056892611
3876540000056892611
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Rade li kladionice danas ?
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Imal tko da udijeli koji cent sirotinji? Spao sam na nulu, a jucer u gradu i kazu da se ne moze uplatit
ivek72
4. znak: ***a
Hvala unaprijed

ivek72
4. znak: ***a
Hvala unaprijed
Minimalna uplata je 5KM i za prvi i za svaki sjedeci putpintol_TM87 je napisao/la:predpostavljam pitas za premier...odes sa ličnom kartom i otvoris račun...sad mislim da je kad prvi put uplačujes min 10 a inače minimalna uplata je 1 KM..likusa je napisao/la:momci kako da se kladim preko neta u remier kladionici...kolika je min.uplata i kako da to izvedem da ne idem u klad uplacivat stalno
jel zna neko jesu li popravili daj problem sto se nije moglo uplacivati u poslovnici na wwin ?
-
jasko_juve
- Kontakt:
bgm nije,minimalna uplata je 10 km,a kasnije mozes uplatit koliko hoces..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
Onda to nije svugdje istojasko_juve je napisao/la:bgm nije,minimalna uplata je 10 km,a kasnije mozes uplatit koliko hoces..
Ja sam sebi napravio, uplatio prvi put 5KM, radnica mi je rekla da je to minimalna uplata. Nakon tog sam uplatio jos jednom 5KM, otkrio WWin i da ima live kadjenje i da mozes 24 sata igrat i onda digao sve pare s Premiera i igram na WWin-u, mada me i oni je*u, evo ne mogu uplatit na racun, sjedim kod kuce i cupam kosu.
ja sam jednom uplatio u premieru na marin dvoru i bilo je 10 min. e mozda je svremenom ta granica pala jer nisam poslije uplacivao jer wwin je isto otvorio pa mi jednostavnije i blize jer mi je usput kuci , a jest fakat jbt sto ne srede vise taj problem mrsko mi preko banke ici jbt bonus ionako fulam svegospodin Seljakovic je napisao/la:Onda to nije svugdje istojasko_juve je napisao/la:bgm nije,minimalna uplata je 10 km,a kasnije mozes uplatit koliko hoces..![]()
Ja sam sebi napravio, uplatio prvi put 5KM, radnica mi je rekla da je to minimalna uplata. Nakon tog sam uplatio jos jednom 5KM, otkrio WWin i da ima live kadjenje i da mozes 24 sata igrat i onda digao sve pare s Premiera i igram na WWin-u, mada me i oni je*u, evo ne mogu uplatit na racun, sjedim kod kuce i cupam kosu.
nabijem ove ruse igro 1X 0:2 rezultat gosti bezveze domacin bolji i kroz sezonu i evo gledam stream steka, al kad poce reklama za ladu pici stream nabijem im ga majci a nema mi ništa mrže nego kad padnem na prvoj 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.