E hvala vam momci, nisam se nadao ovolikom odazivu za pomoc
Da sad ne citiram pojedinacno, da odma kazem da ja ovog Merca nisam "zapikao" nego sam sinoc malo razgledao po piku i naletim na jednog takvog a nije bio uopste skup, i vidim dizel i jos ovako pofin i zato sam upitao...imam ja jos ponekih automobila u opticaju za otprilike takvu i slicnu cijenu tipa Peugeot 307, onda recimo Polo 2002 god. su mi bas lijepa i komotna auta (vec sam jednom na ovoj temi pisao bas o Polu), ali recimo kod njih je belaj sto im i dizeli i benzinci rade na tri klipa kako mi je ovaj komsija govorio pa se dosta cuju, ko traktor...imao sam priliku da cujem takvog Pola 1.4 TDI i nije mi ono nimalo lijepo...jedino ne znam kod Pola sa SDI motorima jel ista situacija...pa sam recimo vidio u onoj firmi "sero auto" gdje moze auto i na rate Clio 2005 god. 1.2 benzin, onako slatko auto, ima vecinu ove tehnologije koje mi trenutna Fiesta nema nista, golotinja ziva, al eto kako mi komsija rece to za benzin motore a evo i vi sad, to je otpalo odma mescini

pa ima recimo Stilo dizel itd...ima finih auta sigurno u tom cjenovnom rangu, zato i pitam ovdje kako sta da se ne bi zeznuo...
Sto se tice mojih potreba sa autom, one nisu toliko velike...najdalje sto odem je do Mostara, nekad Konjic, najcesce ovuda po gradu vozam...a i to nije ono kuliranje da sjedam u njega 15 puta dnevno...zato mozda meni i benzin ne bi bio veliki problem, al eto dizel je dizel, znam jbg...
I da, plin otpada, to ni u kom slucaju ne bih stavljao u auto...