KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
Nije neka razlika, ali nije ti tacna informacija. 4/51 je pravi omjer.
ne, neće biti mvp el, ali bi mogao biti mvp grupnih faza... i bar prva petorkadscile je napisao/la:Sa 19 izgubljenih tesko je pobijediti i Krku, a da ne pricam o Realu kojeg je nemoguce.
Bobi je opet odigrao monstruozno, a Blazic mi je opet unistio zivce. Cirbes i Tejic dobri, Jovic i Mitrovic ocajni.
Ne znam da li se MVP cijele Evrolige proglasava samo na osnovu indeksnih poena.. ali ako je tako, mogao bi Bobi lagano biti, iako cemo zavrsiti takmicenje u top 16 fazi. Ako se ne desi nesto neocekivano i Njiznji ispadne, prvi Bobijevi pratioci koji ce igrati u top 8 imaju zaostatak od po 100+ indeksnih poena.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Možda,sad negdje pročitah da je 5/57...dscile je napisao/la:Nije neka razlika, ali nije ti tacna informacija. 4/51 je pravi omjer.
Pa pazi, ako se gledaju samo indeksni poeni, onda je prvi favorit. Ako se vrsi i neko glasanje, onda skoro da i nema sanse.. ali eto, barem ta prva petorka bi bila zasluzena.DANTES je napisao/la:ne, neće biti mvp el, ali bi mogao biti mvp grupnih faza... i bar prva petorkadscile je napisao/la:Sa 19 izgubljenih tesko je pobijediti i Krku, a da ne pricam o Realu kojeg je nemoguce.
Bobi je opet odigrao monstruozno, a Blazic mi je opet unistio zivce. Cirbes i Tejic dobri, Jovic i Mitrovic ocajni.
Ne znam da li se MVP cijele Evrolige proglasava samo na osnovu indeksnih poena.. ali ako je tako, mogao bi Bobi lagano biti, iako cemo zavrsiti takmicenje u top 16 fazi. Ako se ne desi nesto neocekivano i Njiznji ispadne, prvi Bobijevi pratioci koji ce igrati u top 8 imaju zaostatak od po 100+ indeksnih poena.
A nista, evo sada sam malo proguglao:
Currently, online fan voting represents 25% of the vote total for the MVP award, while media voting accounts for the remaining 75%
dscile je napisao/la:Sa 19 izgubljenih tesko je pobijediti i Krku, a da ne pricam o Realu kojeg je nemoguce.
Valjda znas kako se bira MvP

Da, sveukupno dobar. U napadu podijelio nekoliko asistencija (ako se ne varam 4-5), a u odbrani bio odlican. Mislim da Rejes nije dao ni poen kada je u igri bio Tejic. Jedina mu je greska bila onaj promasaj u reketu i to je to.
Vidim i po komentarima na fejsu da ga hvale, tako da to nije samo moje misljenje.. Za druge forume ne znam, jer ih ne pratim, ali bi bas bilo zanimljivo vidjeti sta ostali govore o njemu.
Vidim i po komentarima na fejsu da ga hvale, tako da to nije samo moje misljenje.. Za druge forume ne znam, jer ih ne pratim, ali bi bas bilo zanimljivo vidjeti sta ostali govore o njemu.
Teja je bio odlican, dao par odlicnih pasova za Bobana, odigrao jako dobru odbranu, ona blokada nad Rudijem, napravio nekoliko faula u svom stilu na neiskustvo, i bas zbog toga je dobro sto je u ovoj utakmici ima dobru minutazu.
Trebali bi njega vise koristiti u igri sa Marcusom, da se otvara na sut za tri poena jer je veoma dobar suter.
Bobi cista dominacija.
Trebali bi njega vise koristiti u igri sa Marcusom, da se otvara na sut za tri poena jer je veoma dobar suter.
Bobi cista dominacija.

Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Vjerujem da gore od ovoga veceras ne mozemo. Ocajna igra, kako u napadu tako i u odbrani. Nadam se da je to samo zbog ovog **** rasporeda.. tri utakmice u tri dana Kupa, pa onda Real i sada derbi. Pretpostavljam da cemo sve do kraja regularnog dijela ABA lige igrati ovako.
Mitrovic ne moze igrati protiv Macvana i za to je mnogo bolji Tejic. Ako je Bobi na terenu obavezno u igri moraju biti najbolji suteri za 3 poena, dakle Tejic, Dzenkins, Lazic i M-Will. Ne vrijedi igrati sa Mitrovicem, Blazicem i Dangubicem koji ubace svaku petu trojku, a znas da ce se uvijek grupisati oko Bobija.
Mitrovic ne moze igrati protiv Macvana i za to je mnogo bolji Tejic. Ako je Bobi na terenu obavezno u igri moraju biti najbolji suteri za 3 poena, dakle Tejic, Dzenkins, Lazic i M-Will. Ne vrijedi igrati sa Mitrovicem, Blazicem i Dangubicem koji ubace svaku petu trojku, a znas da ce se uvijek grupisati oko Bobija.
Ovo zaj.e.bavanje će nam se obiti o glavu.Kad tad
Previše ofirno,amaterski
Previše ofirno,amaterski

ovaj gore piše neke analize a pustili da izgube kako bi izbjegli Partizana u polufinalu
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Izvini mi sto sam dovoljno elokventan da napisem vise od jedne recenice po upisu.. i sto se ne uklapam u tvoju koncepciju: "Danas igramo sa tim i tim." , "LeBron bio odlican sa toliko poena", "Ovaj pobijedio tog i tog". Kao da ne postoji boxscore ili ****.
Ako si vec znao da cemo pustiti Partizan, zasto nisi ulozio vece pare i obogatio se? Ja bih da sam znao definitivno. Ali nisam, iako sam ocekivao poraz buduci da smo igrali bez najboljeg defanzivca i peti mec u deset dana. A ovo nisu NBA igraci koji mogu izdrzati takav tempo. Ko hoce da vjeruje da je pustena - neka vjeruje.
P.S. Imali smo i gorih utakmica od ove sada.. i to u ovoj sezoni, pa niko nije govorio kako je namjestena. Mozda je i Cedevita namjerno izgubila od Mege jer joj vise odgovara Zvezda od Buducnosti?
Ako si vec znao da cemo pustiti Partizan, zasto nisi ulozio vece pare i obogatio se? Ja bih da sam znao definitivno. Ali nisam, iako sam ocekivao poraz buduci da smo igrali bez najboljeg defanzivca i peti mec u deset dana. A ovo nisu NBA igraci koji mogu izdrzati takav tempo. Ko hoce da vjeruje da je pustena - neka vjeruje.
P.S. Imali smo i gorih utakmica od ove sada.. i to u ovoj sezoni, pa niko nije govorio kako je namjestena. Mozda je i Cedevita namjerno izgubila od Mege jer joj vise odgovara Zvezda od Buducnosti?
ne može zvezda dobiti partizana dva puta u 7 dana pogotovo što igraju svaka tri dana takoreći. nama se sve otvara za drugo mjesto.
mislim da je prva petorka partizana bolja, ali zvezda ima širinu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti. ... _id=963506" onclick="window.open(this.href);return false;

tavio sam veći ulog na Partizan, igrali ste očajno i niste pokazali želju da se vratite u utakmicudscile je napisao/la:Izvini mi sto sam dovoljno elokventan da napisem vise od jedne recenice po upisu.. i sto se ne uklapam u tvoju koncepciju: "Danas igramo sa tim i tim." , "LeBron bio odlican sa toliko poena", "Ovaj pobijedio tog i tog". Kao da ne postoji boxscore ili ****.
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
Tu smo negdje po prvim petorkama, sve zavisi od forme pojedinih igraca.. ali je cinjenica da mi nemamo igraca kvaliteta Pavlovica i da je Macvan bolji krilni centar od nasih. Njega mozda moze Tejic koliko toliko zaustaviti zato sto ima fizikalije za to.. ali opet ce Macvan postici vise poena nego Teja.DANTES je napisao/la:ne može zvezda dobiti partizana dva puta u 7 dana pogotovo što igraju svaka tri dana takoreći. nama se sve otvara za drugo mjesto.
Klupa je definitivno na nasoj strani.
- alan_kardec
- Kontakt:
Nisam gledao tekmu pa ne mogu puno o samoj igri, ali po svim izvještajima, razvalili su nas i treba im čestitati. Dal smo pustili ili nismo, ne znam i ne bih time da razbijam glavu, ali ritam u kom je Zvezda je ubitačan, samo ću to reći. Ako jesmo, s jedne strane nije mi drago jer je derbi u pitanju, a sa druge strane drago mi je samo zbog padobranaca koji se ovdje sa rezervnim nickovima nakotiše nakon polufinala u Areni na f4. Svršavalo se ko da je KK Bosna ušla u finale, i pisalo kako je srpska košarka umrla tog vikenda.
E za sve njih, novokomponovane dušebrižnike
.
E za sve njih, novokomponovane dušebrižnike

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sa jednog drugog foruma,komentar:
Često razmišljam o nekim upisima koje čitam na temi o našem klubu, a kako se bliži kraj sezone najčešće proživljavam postove koji sadrže "za" i "protiv" igranja protiv Partizana u polufinalu plej-ofa.
I neću da vas foliram: ponekad me ponesu zanosni upisi o epskom duelu, u kome ih teleportujemo u dubine mraka, a katkad ozbiljno razmatram stavove koji odišu pesimističkim osvrtima na prošlost.
Između tih trenutaka samo mislim o košarci i samoj igri, duboko verujući da smo bolji i kao klub, i kao tim. Ali njih je, nažalost, sve manje i manje...
Zato ne mogu a da ne podelim s vama ono što večeras nosim kao ogromnu spoznaju:
Samo u utakmicama u kojima smo na jednoj strani mi, a na drugoj oni, najbolji teniser sveta i rođeni pobednik sedi, a njegov do juče suspendovani kolega radosno đipa. Samo tada i nikad više je Đoković dole, a Troicki gore.
Samo u utakmicama s njima jedan tim ima jedno slobodno bacanje na poluvremenu, a drugi - 11.
Samo u utakmicama s njima MVP Evrolige dobija četvrtu ličnu grešku u trećoj četvrtini.
Samo u utakmicama s njima tehničku grešku dobija igrač koji je zviznut dlanom po čelu i licu, a onaj koji ga je udario - ni faul.
Samo u utakmici s njima Đumić daje poluhorog levom rukom iz prvog šuta na utakmici.
Samo u utakmici s njima Sreten Radović i ne krije s kim se privatno druži.
Samo u utakmici s njima Luka, koji je dva puta brži od Mačvana, nijednom ne ode na prodor protiv njega. Samo u svim ovosezonskim utakmicama s njima Mitrović daje ukupno devet poena, uz tek svaku četvrtu probačenu loptu kroz obruč.
Samo u utakmicama s njima oni mogu da računaju i na Marinkovića u odbrani, pošto smo ga samo jednom večeras napali.
Samo u utakmicama s njima igrač koji blokadom lepi Mačvana za parket biva zaboravljen na klupi.
Samo u utakmicama s njima spora ekipa, koja teško može da pretrči bilo koga, pretrčava tim koji je nadtrčao onoliko suparnika u Aba Ligi i EL.
Samo u utakmicama s njima dominantna skakačka ekipa u Evropi može da bude nadskočena, a dominantni par centara sveden na neprepoznatljivost.
Samo u utakmici s njima možemo da osetimo kako njihov klub, koji se raspada po šavovima, bez ideje šta će biti sutra, čvrstom rukom kontroliše situaciju oko parketa, a naš klub, koji organizaciono iscrtava put kojim treba ići u ovim teškim vremenima, ne može da se izbori za bilo kakav pozitivan tretman u Aba i KLS ligi.
Samo u utakmicama s njima mi smo kaljavi, iako smo u svim drugim situacijama dičan sportski kolektiv koji beleži iz dana u dan sve bolje rezultate. Jer u blatu nema čistih... Ama baš svako se isprlja.
Samo u utakmici s njima sve što je normalno postaje nenormalno. I obrnuto.
Pa ako bih već mogao da biram, odbijam da budem prljav. I nenormalan, kako se trenutno osećam...
Eto im, dakle, to treće mesto, ili čak i drugo, pa nek uvlače Budućnost i Cedevitu u tu crkotinu i u te trule, uginule delove nekad najlepšeg klupskog sporta. Srećan im put u Zagreb i Podgoricu.
A mi ćemo udahnuti čist vazduh i pogledati punih pluća sudbini u oči... Pa šta nam Bog da.
Ovo boldovano,oplakah
Često razmišljam o nekim upisima koje čitam na temi o našem klubu, a kako se bliži kraj sezone najčešće proživljavam postove koji sadrže "za" i "protiv" igranja protiv Partizana u polufinalu plej-ofa.
I neću da vas foliram: ponekad me ponesu zanosni upisi o epskom duelu, u kome ih teleportujemo u dubine mraka, a katkad ozbiljno razmatram stavove koji odišu pesimističkim osvrtima na prošlost.
Između tih trenutaka samo mislim o košarci i samoj igri, duboko verujući da smo bolji i kao klub, i kao tim. Ali njih je, nažalost, sve manje i manje...
Zato ne mogu a da ne podelim s vama ono što večeras nosim kao ogromnu spoznaju:
Samo u utakmicama u kojima smo na jednoj strani mi, a na drugoj oni, najbolji teniser sveta i rođeni pobednik sedi, a njegov do juče suspendovani kolega radosno đipa. Samo tada i nikad više je Đoković dole, a Troicki gore.
Samo u utakmicama s njima jedan tim ima jedno slobodno bacanje na poluvremenu, a drugi - 11.
Samo u utakmicama s njima MVP Evrolige dobija četvrtu ličnu grešku u trećoj četvrtini.
Samo u utakmicama s njima tehničku grešku dobija igrač koji je zviznut dlanom po čelu i licu, a onaj koji ga je udario - ni faul.
Samo u utakmici s njima Đumić daje poluhorog levom rukom iz prvog šuta na utakmici.
Samo u utakmici s njima Sreten Radović i ne krije s kim se privatno druži.
Samo u utakmici s njima Luka, koji je dva puta brži od Mačvana, nijednom ne ode na prodor protiv njega. Samo u svim ovosezonskim utakmicama s njima Mitrović daje ukupno devet poena, uz tek svaku četvrtu probačenu loptu kroz obruč.
Samo u utakmicama s njima oni mogu da računaju i na Marinkovića u odbrani, pošto smo ga samo jednom večeras napali.
Samo u utakmicama s njima igrač koji blokadom lepi Mačvana za parket biva zaboravljen na klupi.
Samo u utakmicama s njima spora ekipa, koja teško može da pretrči bilo koga, pretrčava tim koji je nadtrčao onoliko suparnika u Aba Ligi i EL.
Samo u utakmicama s njima dominantna skakačka ekipa u Evropi može da bude nadskočena, a dominantni par centara sveden na neprepoznatljivost.
Samo u utakmici s njima možemo da osetimo kako njihov klub, koji se raspada po šavovima, bez ideje šta će biti sutra, čvrstom rukom kontroliše situaciju oko parketa, a naš klub, koji organizaciono iscrtava put kojim treba ići u ovim teškim vremenima, ne može da se izbori za bilo kakav pozitivan tretman u Aba i KLS ligi.
Samo u utakmicama s njima mi smo kaljavi, iako smo u svim drugim situacijama dičan sportski kolektiv koji beleži iz dana u dan sve bolje rezultate. Jer u blatu nema čistih... Ama baš svako se isprlja.
Samo u utakmici s njima sve što je normalno postaje nenormalno. I obrnuto.
Pa ako bih već mogao da biram, odbijam da budem prljav. I nenormalan, kako se trenutno osećam...
Eto im, dakle, to treće mesto, ili čak i drugo, pa nek uvlače Budućnost i Cedevitu u tu crkotinu i u te trule, uginule delove nekad najlepšeg klupskog sporta. Srećan im put u Zagreb i Podgoricu.
A mi ćemo udahnuti čist vazduh i pogledati punih pluća sudbini u oči... Pa šta nam Bog da.
Ovo boldovano,oplakah

- alan_kardec
- Kontakt:
da su bilo koga drugog prozivali nego Novaka

Oni se našli nekoga prozivati za neplaćeni porez

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A Novak je pokušao da bude malo "iznad" ovog bolesnog rivalstva ali purgeri to ne prepoznajualan_kardec je napisao/la:
da su bilo koga drugog prozivali nego Novaka. Što ovaj u komentarima ispod teksta reče, narod za posmatranje, definitivno.
Oni se našli nekoga prozivati za neplaćeni porez.
Sva sreća te su kao navijači u ogromnoj manjini kako u Srbiji tako i u srpskom narodu.
Ili što bi se reklo,pishaj ih
A onaj retard skače,urla(sjedi,navijaj normalno,ne loži i ne podgrijavaj ionako podgrijanu atmosferu) a sjedi između braće koje je ugostio i pored momka koji ga "gura" više nego iko
a ovaj komentar je bolesniji od većine.
kako se mali viktor usuđuje radovati kada velikom novaku nije do toga?
ono toliko preseravanja a on gori od većine..uz naravno malo omaža sudijama
kako se mali viktor usuđuje radovati kada velikom novaku nije do toga?
ono toliko preseravanja a on gori od većine..uz naravno malo omaža sudijama
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.