Sve i sve,al ovako je najbolje,neće barem biti hapšenja.....
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Da,to je i jedini put da sam sa namerom isao u Hrvatsku.Jos par puta sam prosao kroz nju ali nisam se zaustavljao.samoradnik je napisao/la:![]()
Bio si u Zaprešiću?
Sve i sve,al ovako je najbolje,neće barem biti hapšenja.....
Protiv Austrije sastav bio ,Bailly,Alderwield,Verthongen,Kompany,Lombaerts,Simons,Fellaini,Witsel,Legaer,Ogunjimi,Vossen.limenka je napisao/la:Imali su oni takvu momčad i u proteklim kvalifikacijama, pa su završili iza Turaka koje je Hrvatska isprašila.
Hm,kako je onda Van Buyten dao dva gola ako nije igrao ?limenka je napisao/la:Protiv Turske u Istanbulu od ovih sa slike nisu igrali Courtois i Mertens. Defour bio na klupi cijelu utakmicu. Svi ostali su igrali.
Kod kuće nisu igrali Courtois, Fellaini i Lukaku.
Joj lika ne mogu da verujem.Hajde saberi se pa dodji opet(i pokusaj staviti dva razlicita linkalimenka je napisao/la:Ajde malo bolje čitaj. Ja nigdje nisam spomenuo van Buytena.
U Istanbulu su u igru sa klupe ušli Hazard, Witsel i Mirallas. U Brusselsu Mertens, Vermaelen i Vossen.
Ajde sad provjeri ponovno šta sam napisao.
Da ti pomognem:
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=201 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.uefa.com/uefaeuro/season=201 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Umesto koga je onda igrao Van Buyten koji je na toj utakmici postigao dva gola ? Umesto Mertensa na krilu,ili je mozda ipak branio ? Napisao si da su samo ta dva igraca nedostajala a ja ti gore nabrojah sastav.Protiv Turske u Istanbulu od ovih sa slike nisu igrali Courtois i Mertens
Shvaćaš?limenka je napisao/la:Protiv Turske u Istanbulu od ovih sa slike nisu igrali Courtois i Mertens. Defour bio na klupi cijelu utakmicu. Svi ostali su igrali.
Kod kuće nisu igrali Courtois, Fellaini i Lukaku.
Ja bih rekao da je tvoje shvaćanje nogometa čudno, da ne upotrebim neku drugu riječ. To što su bili na klupi je odluka izbornika koji je vjerovatno postavio bolja rješenja u prvih XI ili misliš da je namjerno bolje opcije ostavio za klupu?Devil je napisao/la:Hajde molim te prestani vise pisati jer tvoje shvatanje fudbala i ocito pisanje je nesta netipicno.Jeste ovo prica o timu iz nase grupe nije toliki offtopic ali ipak se tvoje pisanje svodi na to...
Jbt pet igraca promenjeno u startnoj postavi i to ista ekipa.![]()
Istina jesu usli kasnije ti igraci,ali koliko su oni igrali.
![]()
Belgija ima ekstra reprezentaciju,trenutno jacu i od Srbije i od Hrvatske,sa igracima koji su sada mnogo ozbiljni.Manji problem je sto su postavili Wilmotsa za trenera.Istina 2-3 godine je bio pomocnik u A timu reprezentacije ali ipak pitanje je koliko je to dovoljno.Bolje resenje od Leekensa jeste ali ipak mislim da nije to to sto ovim mladicima treba.
Imao je te igrace,imao ih je i pre pet godina kada su bili sedamnaestogodisnjaci,imace ih i za 10 godina.limenka je napisao/la:Ja bih rekao da je tvoje shvaćanje nogometa čudno, da ne upotrebim neku drugu riječ. To što su bili na klupi je odluka izbornika koji je vjerovatno postavio bolja rješenja u prvih XI ili misliš da je namjerno bolje opcije ostavio za klupu?Devil je napisao/la:Hajde molim te prestani vise pisati jer tvoje shvatanje fudbala i ocito pisanje je nesta netipicno.Jeste ovo prica o timu iz nase grupe nije toliki offtopic ali ipak se tvoje pisanje svodi na to...
Jbt pet igraca promenjeno u startnoj postavi i to ista ekipa.![]()
Istina jesu usli kasnije ti igraci,ali koliko su oni igrali.
![]()
Belgija ima ekstra reprezentaciju,trenutno jacu i od Srbije i od Hrvatske,sa igracima koji su sada mnogo ozbiljni.Manji problem je sto su postavili Wilmotsa za trenera.Istina 2-3 godine je bio pomocnik u A timu reprezentacije ali ipak pitanje je koliko je to dovoljno.Bolje resenje od Leekensa jeste ali ipak mislim da nije to to sto ovim mladicima treba.
Bit je u tome što je on imao sve te igrače osim par njih na raspolaganju. I imati će ih i protiv Srbije i Hrvatske. Tko garantira da će svi igrati? Možda baš opet Witsela ostavi na klupi?
Da je recimo navedeni bio ozljeđen, onda bi to držalo vodu, no ovako ne...
Zvanicno su ti se oprostili samo Vidic i Stankovic.Lazovic i Lukovic ce verovatno da se vrate a ostalo je sta Mihajlovic odluci,rekao je da je zadovoljan golmanima i da sve ostaje isto no onda nakon dve sedmice kaze da su golmani podbacili i da ce Stojkovic dobiti poziv.Rekao je da Pantelic i Zigic nece igrati vise,no ne bi me cudilo da se jedan od njih pojavi na spisku.vrabac je napisao/la:Bit ce velika borba izmedu ove tri reprezentacije,najvise sansi dajem Hrvatskoj,a Srbija i Belgija ce se boriti za drugo mjesto...Nego kakav je sastav u Srbije dajte malo informacija koji su igraci ostali od onih jer znam da ih se dosta oprostilo...
ajde smiri hormone...jači su obrani(po imenima naravno),imaju par opasnih igrača u vezi....jedino ih napad malo ****..i slabije ekipe od srbije su nas znale namučit ili pobjedti....tepsija je napisao/la:Ne vidim način kako Srbija može i do jednog boda u dvije utakmice sa Hrvatskom.
Razlika je nebo i zemlja,te dvije reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.