AulleTa je napisao/la:Slobodin napad je skuplji nego čitava vaša ekipa...

AulleTa je napisao/la:Slobodin napad je skuplji nego čitava vaša ekipa...
Tebi izgleda neke stvari treba crtati.Frutek je napisao/la:Pogledaj prosjek možemo i mi nabacit 10 juniora i bit skuplji od vas![]()
![]()
a riječ je bila o platama te procjene objesi mačku o rep
vedo ce da ide sam...nema potreba da ga "netko "tjera....ne igra 12 utakmica i onda ga povrijedenog stavi na beka citavih 90 min.....valjda negdje dobije postovanje kad nije mogao u svom maticnom klubu.....a zasluzuje ga vise nego cviletove zvjezde i zvjezdice za koje nitko nikada nije cuo.....mmmirza je napisao/la:a osim djorica nek vodi i muju. sesta, husica, vedu, nikica,bedaka i knezevica
dragi mirza neznam šta tebi smeta vedo sjetimo se prošle sezone kad je vedo igrao anisam ja danas vidio kad je njega smajlović preskakao očito nism bili na istoj utakmici a svi dobro znate da dijete nije ni igralo anajmanje bekammmirza je napisao/la:a osim djorica nek vodi i muju. sesta, husica, vedu, nikica,bedaka i knezevica
koja netačna dodavanja o čemu ti majketi očito te neko pogrešno informiso nisi pratio utakmicu a budi ubijeđen da će vedo igrati jer više nije dobar nama nezaboravi prošlu godinu kad ga je ninković ubacivao omajketi izgubljenzvjezdas je napisao/la:Ma i taj Vedo nije nista bogzna kao i Cviletove zvjezdice,trudi se on ali PL.nije za njega.Nema ni on sta pokazati bogzna,koliko samo netacnih dodavanja,naprijed ga je Smajlovic svaki puta zaustavio, nazad nista posebno,totalno nesiguran,izgubljen.
seven je napisao/la:i kako sudija izađe sa stadiona šta bi na kraju, samo nek mi neko još spomene Vedu
u ovoj sezoni smo vec 2 puta u gostima pobjediiFrutek je napisao/la:Kad ste vi pobjedili u gostima majstore, a kod kuce niste zadnjih 5 utakmica ššššššššššššnecko_gradacac je napisao/la:pusti ih ciro neka malo slave, kad ce oni opet pobjediti u gostima hihihi za njih je to POJAM jarane
jesi ti nama pametan,i sto si toliko zapeo za predstavljane,stvarno si dosadan lik,sada ti kriv trener,volio bi on da ima dobre igrace,nemoj matereti vise bezveze pricati,jer neznas sta ces da napises ,sada ti nije kriv djoric ,a prije si galamio na njega,neznas ni ti sam ko je kriv,otidji brate mili maalo provjeri sta je sa tobom....pozciro_ciro je napisao/la:seven je napisao/la:i kako sudija izađe sa stadiona šta bi na kraju, samo nek mi neko još spomene Vedu
Sta ti glupane imas protiv malog.. mali je solidan.. a bek nije njegovo mjesto dajte ga naprijed... Sve blatite igrače od reda.. pa nije Saša šest kriv što danas nismo pobijedili, niti bedak, niti nuhanovic niti šta ti ja znam Djorić... Trener naš je sjedio 90 minuta na klupi nije ustao.. Dok je sadikovic koji ima veliki respect kod sudija nadmudrio je nas u svim segmentima igre pogotovu u Bunkeru koji je se igrao 90 minuta i valjanju... Nama treba dole čovjek koji je poznat u sportskom svijetu kakav Curguz i Cvitkušić... Pa Cvitkušića neznaju ljudi u okolnim selima, a kamoli šire... Treba čovjek koji će da koliko toliko reguliše odnose sa sudijama pa javna je tajnda da se sudijama daje po par hiljada maraka da sude korektno ti...
A ti seven.. nedo bog da se ti predstavis, pa bilo bih svega...
JA PRATIM ZVIJEZDU OD 94 GODINE I NAVIJAM ZA NJU.VEDO JE LANI IMAO PAR DOBRIH UTAKMICA I TO JE TO.OVE GODINE MOMAK IGRA KAO DA NEMA MOZGA U GLAVI I POTPUNO IZGUBLJEN NA TERENU.ETO TI MI RECI KOLIKO JE CENTARSUTEVA NAPRAVIO ILI KOLIKO JE PUTA POBJEGAO SVOM CUVARU 1 NA 1.JA SAM BIO UZ NJEGA CIJELO OVO VRIJEME ALI ON KAO NI HUSIC JEDNOSTAVNO NEMA POTENCIJAL ZA PREMIJER LIGE I SAD DOK JE PAUZA NAJBOLJE MU JE DA ODE NPR. U OMLADINAC NA KALJENJE PA AKO SE TAMO POKAZE BUJRUM OPET U ZVIJEZDUado_94 je napisao/la:dragi mirza neznam šta tebi smeta vedo sjetimo se prošle sezone kad je vedo igrao anisam ja danas vidio kad je njega smajlović preskakao očito nism bili na istoj utakmici a svi dobro znate da dijete nije ni igralo anajmanje bekammmirza je napisao/la:a osim djorica nek vodi i muju. sesta, husica, vedu, nikica,bedaka i knezevica
najbolja recenica,i najljepsa koju sam cuo na forumu!!Bosanski zmaj je napisao/la:FADILE, OTJERAJ FUDBALSKE NEZNALICE IZ KLUBA !
ZABORAVIO SAM SPOMENUTI DA SU IGRACI SLOBODE PROFESIONALNO I KOREKTNO ODRADILI SVOJ POSAO.TAKODJE I NAVIJACI IZ TUZLE ZASLUZUJU PROLAZNU OCJENU, A NAMA OSTAJE DA SE NADAMO DA CE NASA NOVA UPRAVA NA CELU SA FADILOM NAPRAVITI REZ I KRENUTI U NOVE POBJEDE NA PROLJECE. NIJE OVO NISTA , JOS MI IMAMO 5 BODOVA VISE OD DRINE I 6 OD VELEZA.mmmirza je napisao/la:cestitke slobodi na pobjedi, nasim igracima i treneru sretno u nekom drugom klubu a sudiji dabogda dzenazu klanjali sutra na barama.fuj sve mi se ovo danas ogadilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.