FCS-FCS je napisao/la:B o X je napisao/la:mma_hz je napisao/la:
ma nacicu ja vremena za Zvornika ehehhe i to ubrzo a ti ces u capital city Rajvosa doc al malo morgen ehhehe mislim da pratis svoj klub naravno...
inace slika vase" hale" je slika i vaseg grada tako da se nadam da cu brzo doci a sto prije otici..
inace ja lampa dobar, ti??
Kome sam ja ostavio svoj grad, priča nekome nešto o "hali" a teško im zategnuti rukave i očistiti nekadašnji biser Sarajeva a sada glavno čvorište svih mogućih smrdljivih fekalija - rijeka Miljacka!
prvo...sto si otiso (svi se sjecamo da vam je bila NAREDBA da idete) pa je ti ispostovo...glupost nevidjena al et...
drugo....sto se ne vratis pa da zajedno ocistimo halu od Miljacke
trece...mojne vise djeliti savjete a i sam znas da bi opet volio ovdje ziviti
e moj brate, pa ja sam iz Sarajeva otišao 1998. godine, jer ono što se meni dogodilo posle Dejtona nikome ne bi poželio pa ni svom najvećem neprijatelju, zulum koji se sprovodio nadamnom i mojom porodicom od tzv. novih sarajlija u vidu sandžaklija, šiptara, i ovih iz kojekakvih drugih mjesta je neopisiv, zato ti kažem, nemoj da dalje diskutujemo o tome, prosto je, pokušao sam ostati nije išlo, Sarajevo nije ono Sarajevo jer i danas kakda odem dole po neke dokumente nema više one stare raje, ni Bošnjaka, ni Srba a ni Hrvata, ostalo mi je tek pet prijatelja ovi ostali su uglavnom prešli u I. Sarajevo, Bijeljinu, Zvornik, Beograd, Novi Sad, Njemačka, Austrija... al zato su tu sada neki novi klinci kao što je i izvjesni Eldin Bitići koji sada sprovodi svoj zakon vjerovatno naslijeđen od svog oca iz "preševske doline"
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!