Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- kontrasviju
- Kontakt:
Re: Chat
Evoooo ga evo gaaaa ideeeeeeeeee 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Moderator
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Na pogresnu adresu saljete pošalice. Nije kriv Erdogan sto ga boli **** za Bosnu i nas treba bolit kita za Tursku. Problem su naši petokolonaši koji su ga ugostili ko da je mesija
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
@Maroon
Blago tebi. Vidjet ces kako je to prekrasan grad, od Herkulesa, Orangerie do parka.
Blago tebi. Vidjet ces kako je to prekrasan grad, od Herkulesa, Orangerie do parka.
Hoce li se postivati mjere na svadbi princeze vlastelske porodice begovica? Drago mi je da je reis konacno odmorio malo od posla pa ima vremena za serijatsko vjencanje, vjerujem da ce i kmetovi imati srece da ih reis serijatski uzme.
- ASD
- Kontakt:
Samo moli Boga da ne počne, ovaj put nema zaustavljanja kod Banja Luke.
Primjer glupog balkanca, kojeg nažalost imam u prijateljima.
Naravno. Živi u Niedersachsenu i dolazi svakih par godina u Bosnu.
Sta hoces, lik se zaustavio u Niedersachsenu, promasio je Banjaluku.
I ja fakat. Radio prije dvije godine projekat u Stocu, znači slobodne dane bježao u Sarajevo kao da me đavo tjera. Nevjerovatan neki osjećaj tjeskobe ili nešto.
Tačno nije za svakoga.
-
- Kontakt:
Bosnjacki mit. Mogli uzeti Banja Luku a nisu mogli oslobodit ni pola Sarajeva koji su drzali Srbi, nit sprijecit Srebrenicu i ostalo
🔹
Nemoj mi tako na Stolac.

Sta si ocekivao jarane, ni mi Stocani Stolac ne smatramo gradom.

Tuga jbg...
Na veselju kojem će prisutvovati više od 400 zvanica nastupit će nekoliko pjevača.
Nosaj Bosnjo masku, distanca, zatvoren prostor ovo-ono.
Nosaj Bosnjo masku, distanca, zatvoren prostor ovo-ono.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
50km udaljenost? Sta je to autoputem 20 minuta. Blago tebi, posebno ljeti kada su noci 8-12 stepeni. Ja dosao iz Bosne gore, prvu noc se slagirao od hladnoce, kako sam se samo naspavao. Eto javi kada budes prvi put dosao u Kassel i setao tim gradom, da ne bude da dzabe pisem u superlativu. Reci ces lijepo ko Sarajevo, jos da je Sarajevo lijepo

Je li Mile pozvan da uzme mikrofon pa otpjeva koju princeza, mozda legne vise na racun od mmf—a.
Kad pocnu mladu kititi drzavnim novcem.
Kad pocnu mladu kititi drzavnim novcem.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neutral je napisao/la: ↑27 avg 2021, 14:0650km udaljenost? Sta je to autoputem 20 minuta. Blago tebi, posebno ljeti kada su noci 8-12 stepeni. Ja dosao iz Bosne gore, prvu noc se slagirao od hladnoce, kako sam se samo naspavao. Eto javi kada budes prvi put dosao u Kassel i setao tim gradom, da ne bude da dzabe pisem u superlativu. Reci ces lijepo ko Sarajevo, jos da je Sarajevo lijepo![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AshburtonG
- Kontakt:
Sad znamo sto mu se svidja. 

Prelijep grb grada.
Drago mi je sto ce ljudi vidjeti i zivjeti tu. Imam familije u tom gradu. Ljudi otisli u Njemacku jos prije rata, na vrijeme sto bi rekli.
Drago mi je sto ce ljudi vidjeti i zivjeti tu. Imam familije u tom gradu. Ljudi otisli u Njemacku jos prije rata, na vrijeme sto bi rekli.
Prelijep grb grada.