Chelsea FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

ZOGLI
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la ZOGLI » 14 jan 2023, 11:58

Tako je,i veci treneri su znali kada je frka ili fali par igraca da odigraju povucenije i drugacije od njihove ideje,ne vidim izlaz iz krize sa njim kao trenerom.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 14 jan 2023, 13:06

Pensioner26 je napisao/la:
12 jan 2023, 23:51
Ovo je kletva Tuchelova ili karma.
Nije da nisi najavio
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jan 2023, 13:48

ZOGLI je napisao/la:
14 jan 2023, 11:58
Tako je,i veci treneri su znali kada je frka ili fali par igraca da odigraju povucenije i drugacije od njihove ideje,ne vidim izlaz iz krize sa njim kao trenerom.
Najjaci su mi ovi sto sad pozivaju na strpljenje, a zvali su glave menadzera koji nikad nisu pali ovoliko nisko.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 14 jan 2023, 14:56

darker10 je napisao/la:
14 jan 2023, 11:21
Svih ce se tih igraca dzaba rijesit ako se ne rijese Poterinha.EKIPA NIJE WORLD BEATER ALI SVI OVI IGRACI SU PROSLU SEZONU ZAVRSILI NA TRECEM MJESTU UZ SVU FRKU OKO SANKCIJA ABRAMOVICU I TAKODJE VELIKI BROJ POVREDA, A DA NE NAPOMINJEM DA JE LJETO NAKON OSVAJANJA LP DOSAO SAMO LAKAKA I SAUL NA POZAJMICU.

Za ovo sto Potter sad radi a to je jedna pobjeda u 10 utakmica uz cini mi se 7 poraza se dobija otkaz u Milwallu a kamoli u Celziju.

Sve i jedan pojedinac igra GORE pod Potterom negoli pod Tuchelom.Kako je moguce da CITAVA ekipa igra gore pod ovim menadzerom koji bi trebao startovat neku dinastiju. Valjda bi bar NEKO igrao kako treba da je ovaj taj obecani, jer kako ja vidim morat ce se rijesit citavog prvog tima.
Koji igraci? Fali nam 11 prvotimaca o cemu pricas?

A ako mislis sto ih Se rjesavamo mozda zato sto Pulisic igra svaku 20tu tekmu. Sto Hakim nije potez napravio 2 godine. Sto Havertz ne moze meda I kod Tuchela nije mogao. I sam Tuchel je bio svjestan situacije zato ona izjava poslije prijateljske sa Arsenalom. Jorginho nam I dalje u ekipi paraplegicar pokretniji od njega. Vi ako bi sa ovom ekipom nesto gradili ne znam stvarno.
Nebitan je Potter u toj prici otisao ili ostao mi godinama imamo iste probleme jer imamo iste igrace.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 14 jan 2023, 15:18

Iste probleme je imao i tuhel kojeg smo jos vise zagotivili posle one situacije oko romana,kada je rekao da bi trenirao celsi i u 5-oj. ligi videlo se da mu je stalo i da voli klub (u tom trenutko odlicno vodio ekipu u teskoj situaciji),ako nije bolji i nema rezultate gledas isto znaci neispunjava cilj i teras dalje jos nas i nije nas zaduzio sa necim kao tuhel.

Sa liste povredjenih prvu postavu bi igrali james,fofana,kante bez ovih ostalih se moze verovatno bi i bili na klupi da su zdravi.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 14 jan 2023, 15:25

A Sterlinga smo onako doveli? Chilwell ti pored Cucurelle i Halla ne bi igrao?
Zakaria nam je jedan od boljih u zadnje vrijeme.
Ja ne znam zasto ovi ljudi pricaju kao da sam ja bio protiv Tuchela a ja ga branio do tekme sa Dinamom i to protiv nekih tih ljudi koji su ga pljuvali. Cak i poslije te tekme sam rekao da mu Se trese stolica ali da je zasluzio vremena. Nemojte me tjerati da kopam po postovima. Ja sam jedan od rijetkih ovdje koji skoro nikada nije protiv trenera. Sa druge strane njega vise nema otisao je to je to. Imamo Pottera koji je imao bruku pehova neke stvari je i on zajebao i to je to. Dali smo mu ugovor na 5 godina uprava mu vjeruje.
Felix je mozda prvi igrac da ga je on bas htio nevezano za povrede.
I da ga otjeraju iako ne vjerujem da hoce nek dodje Pep Gvardiola ili bilo ko ova ekipa Se mora promijeniti.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jan 2023, 15:39

Cime je Potter zasluzio vrijeme?

Smijesno je opravdavat ovo sto se gleda bilo kakvih povredama. Timovi koji su izvedeni u zadnjih par utakmica protiv opozicije kakvi su Fulham ili recimo Notingem Forest su DOVOLJNO dobri da sa KOMPETENTNIM menadzerom ostvare pobjedu i to je sva poenta svega. Sve i sa svim povredama, ekipa je dovoljno dobra da ostvari rezultat protiv tih ekipa, nez sta ti nije jasno tu.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 14 jan 2023, 15:49, ukupno mijenjano 1 put.

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 14 jan 2023, 15:47

Vise je igrao kukurelja nego cilvel do povrede,sterling je kod tuhela bio dobar sad je medju gorima kod potera.
Ne kazem ja da si pljuvao i bilo sta tuhela i nisi valjda toliko lud da kopas postove,samo sam napisao kako stoje stvari dao si otkaz tuhelu koji se smatra medju najboljim trenerima uz klopa,pepa,ancelotija,kontea,a doveo si potera koji je trenirao brajton i neke nordijce,i sad njemu verujes na osnovu cega?nema iskustva u radu sa vrhunskim fudbalerima i vodjenju top kluba,
Samo me zanima kakvu to viziju imaju boli i ostali vlasnici posto ovo sto rade moze da ima velike stete za klub u buducnosti,kada pobegnu i ostave nas na cedilu u kreditima i dugovima nisu svi kao roman da oproste.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 14 jan 2023, 15:56

Nisam na tebe mislio nego na druge likove sto se tice Tuchela nebitno.
Chilwell je igrao dok je Cucurella bio stoper lijevi itd ali u trenutnoj formi bi sigurno bio ispred njega. Sterling kakav god da je vidjelo se na pocetku da ima bolju kretnju i razumijevanje napadacke igre od ovih hadalja. Ima tu igrac samo ekipa je u kurcu on se uklopio.
Nije zasluzio nema rezultate ni kod nas ni prije nas iako jeste iznjedrio Brighton projekat i to je to ali nedovoljno.
Ali to je i poenta projekta i drzanja jednog trenera.
Tuchel je isto imao problem jer je ova ekipa pravljena za 15 menagera upravo to hoce da promijene.
Hoce jednom treneru da kroje ekipu kao i ekipe koje su ispred nas u ligi sve i jedna je na tom modelu gradjena.
Opet kazem da li je Potter taj lik ne znam vrijeme ce pokazati. Vidjelo se sta hoce da hoce presing da hoce pas igru da hoce atraktivan fudbal. Sa druge strane vjerujem da je svjestan da nema ekipu za to i da se mora adaptirati i poceti dobijati tekme to se slazem.
Ima on gresaka nije savrsen ali iskreno ovo bi za bilo kojeg mnogo iskusnije i reci cemo boljeg trenera bio pravi izazov.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 14 jan 2023, 16:11

Ma ljudi dragi..no sikiriki,nećemo ispasti...vjerujem da opstanak neće doći u pitanje..

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 14 jan 2023, 18:06

Ako je istina da cemo za ovog malog dati 100 milki umjesto na Enza to baciti ili Caiceda i jos neko onda stvarno ne znam.
Imamo puno vecih problem u sredini nego sto imamo na krilu...

Zagrizli bas za durka durka.

Gotovo izgleda.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 14 jan 2023, 19:06

Jbt šta je ovo više, je li to ukinut FFP?
100 miliona za dijete za koje vjerovatno niko nije čuo dok se nije počeo povezivati sa Chelsijem.
Pa više stvarno nema smisla.
Pusti sezonu niz vodu i počni planirati pojačanja za naredno ljeto.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 14 jan 2023, 19:12

Navodno je mali neki mega talenat Pa eto vidjet cemo. Ja mu jednu utakmicu nisam pogledaj. Malo youtube kad su nas povezivali Al reko ode u Arsenal.

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 14 jan 2023, 19:18

Štos je u tome što bi on za puno manje para došao u Arsenal. Ali kad se Chelsea uključi, onda klubovima krene slina na usta.
Jedini "talenat" za kojeg se daje preko 100 miliona je Mbappe, i to zato što je sa 18 godina pokazao da je bolji od pola Evrope.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 14 jan 2023, 20:17

Brokula je napisao/la:
14 jan 2023, 13:06
Pensioner26 je napisao/la:
12 jan 2023, 23:51
Ovo je kletva Tuchelova ili karma.
Nije da nisi najavio
Nije da se nije moglo očekivati :salut: Ovo je u neku ruku pravedno.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 jan 2023, 21:19

Da vidimo i tog Mudryka,ogroman novac za novajliju u svijetu fudbala,ali nije iz mog dzepa.. steta samo ako ga Poter unisti :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 14 jan 2023, 21:25

Lik nema gola za reprezentaciju i 100m e svasta

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 jan 2023, 22:40

Nema 50 profi utakmica na klupskom nivou ali 100+ miliona. :rol:

Trosi tolike pare na momka od 22 godine koji kao sto rekoh nema ni 50 profi utakmica,u slaboj ligi i plus u momentu kad bi ti mozda vise legao neki cm ili desni bek recimo. Eto neki dan kukam na Enza Fernandeza, al bolje da su njega uzeli ako ce vec dat ove pare :rol:

Inace ovi sedmogodisnji ugovori su smijurija, samo neki smijesni pokusaj da se malo ublaze efekti ffpa al ce nas svakako ujest za guyicu kad se ne mognemo rijesit ovih igraca.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 14 jan 2023, 23:04

Lagano se ide prema pola milijarde, a po snazi ekipa u pet deka! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

ZOGLI
Kontakt:

Post Postao/la ZOGLI » 14 jan 2023, 23:46

Ovo je neverovatno,pohvale ga 2-3 trenera kazu da je dobar buduca zlatna lopta i odma cena 100 miliona,zaista deluje impresivno na yt,ali to dovoljno govori o njemu ne verujem da ga je niko od nas ovde gledao ja sam prvi put i cuo tek kada je arsenal hteo da ga dovede.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.