Jedva čekam da rovim po profilima, pogotovo ovim ženskim, pa kad im opalim po koji komentar

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Haha, ma najbolje je iskopat neki status ili sliku od prije 2 godine i onda komentarisat da svi vide.Bianconeri1988 je napisao/la:Nije loš nama koji se nemamo čega stidjeti![]()
![]()
Jedva čekam da rovim po profilima, pogotovo ovim ženskim, pa kad im opalim po koji komentar
Nego, mogo si mi ti kakvu milfaču preporučiti kad ih već spominješCartman je napisao/la: Haha, ma najbolje je iskopat neki status ili sliku od prije 2 godine i onda komentarisat da svi vide.
Ma kakvi, cuvam ih za sebe.Bianconeri1988 je napisao/la:Nego, mogo si mi ti kakvu milfaču preporučiti kad ih već spominješCartman je napisao/la: Haha, ma najbolje je iskopat neki status ili sliku od prije 2 godine i onda komentarisat da svi vide.![]()
Meni jos nije dosao timeline, i evo brisem ovu arhivu ima vec pola sata i nisam ni do prosle nove godine dosaoBianconeri1988 je napisao/la:Kažem ti, ja sam negdje ljetos sve pobrisao živo i sad mi na timelineu nema ničega živog, samo ova posljednja 2 mjesecaadis.p je napisao/la: Cekaj.. znaci statusi koje isksiras, nece se pojavljivat na timeline..![]()
Kao da sam znao šta dolazi
Ja neki dan prorovio u svoje statuse prije cca. godinu,Cartman je napisao/la:Haha, ma najbolje je iskopat neki status ili sliku od prije 2 godine i onda komentarisat da svi vide.Bianconeri1988 je napisao/la:Nije loš nama koji se nemamo čega stidjeti![]()
![]()
Nemoj od LBJ-a matere ti, za njega je milfača djevojka od 25 godina s obzirom na njegov uzrastCartman je napisao/la: Ma kakvi, cuvam ih za sebe.Mozda LBJ ima par za bacit.
Nije...Blue_He4rt je napisao/la:Sranje zivo je ovaj timelineDa li je moguce ostaviti stari izgled profila?
Bianconeri1988 je napisao/la:Može li se na ovom timelinu ostaviti neki upis ili postaviti pjesma nekom prijatelju?
Ja nikako da skontam kako
Skontao!
Nije ba istina,fazon je isti kao i prije koju stranicu lajkas(msm na ono like dugme sto bude na nekim stranicama) sam' ti tad izbaci..Henry je napisao/la:Ako sam ja dobro razumio.Znaci kad sam ja na forumu i fb istovremeno na fb se pojavljuje da sam ja na forumu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.