FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Koliko pljuvanja djece jel realno ovo...
- Probisvjet
- Kontakt:
Niko nije pljuvao djecu. Samo zdrava zahebancia. Mojne to ba MMA.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ma ovako malo kad preletim po komentarima odvratno izgleda.Probisvjet je napisao/la: ↑12 dec 2020, 23:30Niko nije pljuvao djecu. Samo zdrava zahebancia. Mojne to ba MMA.
-
- Kontakt:
Bez trenera i saida dobro je i proslo. S obzirom da su fks trenutno najjaca ekipa u pl bez premca.
Drago mi je da smo dali go.
Devedzic mora malo ohladit, iz tekme u tekmu opasno ispada i dpvodi ekipu u nezgodnu situqciju.
Rahmanovicu pizdo jedna prodana. Kakvoh mi imamo likova bez karaktera i obraza strasno.
Fuj
Drago mi je da smo dali go.
Devedzic mora malo ohladit, iz tekme u tekmu opasno ispada i dpvodi ekipu u nezgodnu situqciju.
Rahmanovicu pizdo jedna prodana. Kakvoh mi imamo likova bez karaktera i obraza strasno.
Fuj
Prvo cu poceti da neki od klinja se komotno mogu i manekenstvom baviti. Posebno Alic, Devedzic, Mehmedovic, klinci ko nacrtani. I da ne znaju lijepo ih viditi.
Svakog mladog igraca treba istrpiti pa i Devedzica. Do greske i prvog gola bio je ponajbolji. U zelji da se ispravi mogao je i teze povrijediti halfa Sarajeva, i sva sreca da nije. U njemu vidim nekog ko ce napraviti ozbiljnu karijeru i treba imati razumijevanje.
Osmic po meni ubjedljivo nas najbolji igrac. Koliko djecko moze trcati je za nepovjerovat. Steta sto si je onaj pas koljenom u 1.pol dao malo jace.
Amar jako dobro izdanje. Sjajna reakcija kada je napravio sansu Risticu. Ristic da ima 100 onakvih prilika u prijateljskim 99 puta bi zabio. Sampion prijateljskih.
Uzelac se ipak puno bolje snalazi na poziciji halfa.
Kurtalic, pored gola, napreduje u smislu svoje prirodne pozicije.
Za Predragovica sam misljenja da ovim mladim igracima ipak treba kvalitetnije rjesenje na toj poziciji kako bi oni vise napredovali. Nekad na pocetku tekme je u nasoj tranziciji mogao tako lako uposliti Osmica da izadje 1na1,ali je dao prejak pad. Nicim izazvan. S druge strane, mora se napomenuti da je jako odgovoran, trci svih 90 min, sto je svakako pozitivna strana.
Maksa mora bolje. Od njega smo mozda najvise ocekivali ove jeseni,a najmanje dobili.
Dzenis prenervozan.
U zakljucku, za pohvalu je drugih 45min.
Urnebesno je pizdenje pojedinih kvocki iz redova pitara sto su ih klinci malo nagazili.
Svakog mladog igraca treba istrpiti pa i Devedzica. Do greske i prvog gola bio je ponajbolji. U zelji da se ispravi mogao je i teze povrijediti halfa Sarajeva, i sva sreca da nije. U njemu vidim nekog ko ce napraviti ozbiljnu karijeru i treba imati razumijevanje.
Osmic po meni ubjedljivo nas najbolji igrac. Koliko djecko moze trcati je za nepovjerovat. Steta sto si je onaj pas koljenom u 1.pol dao malo jace.
Amar jako dobro izdanje. Sjajna reakcija kada je napravio sansu Risticu. Ristic da ima 100 onakvih prilika u prijateljskim 99 puta bi zabio. Sampion prijateljskih.
Za Predragovica sam misljenja da ovim mladim igracima ipak treba kvalitetnije rjesenje na toj poziciji kako bi oni vise napredovali. Nekad na pocetku tekme je u nasoj tranziciji mogao tako lako uposliti Osmica da izadje 1na1,ali je dao prejak pad. Nicim izazvan. S druge strane, mora se napomenuti da je jako odgovoran, trci svih 90 min, sto je svakako pozitivna strana.
Maksa mora bolje. Od njega smo mozda najvise ocekivali ove jeseni,a najmanje dobili.
Dzenis prenervozan.
Urnebesno je pizdenje pojedinih kvocki iz redova pitara sto su ih klinci malo nagazili.
tuzlanska Sloboda
Gdje onaj delegat sto neki dan napisa da je rahmanovic veci slobodas od nas vecine ovdje, **** bez obraza eto sta je doticni. 

-
- Kontakt:
Bravo care. Sve receno. Al bitno je ovim nasim nakon svake greske ovim momcia **** sve sto stignu, umjesto da se da podrska. Kroz ovaj period svaki mladi igrac prodje, sto je proso Amar, Sasa i evo sad los dan Devedzica. Ako svakog naseg igraca budemo ovako vrijedjali, kako onda ocekivat da ostanu u Slobodi?? Isto ovako bi i Osmica pljuvali nakon prve lose utkmzlajci je napisao/la: ↑13 dec 2020, 00:29Prvo cu poceti da neki od klinja se komotno mogu i manekenstvom baviti. Posebno Alic, Devedzic, Mehmedovic, klinci ko nacrtani. I da ne znaju lijepo ih viditi.
Dzenis prenervozan.
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Kad se malo slegne ne mozes previse hateriti Devedzici, borac je, ima konstituciju stopera, mlad, samo dobar trening i pravilan razvoj i nema zime sa njim.
Osmic je nase novo otkrovenje, zlatna koka ili kako god to zvali. Vec je vise pokazao od Muratovica i ima vecu minutazu, on bi se mogao fino prodati. Moderno krilo/bek, dosta trci, prodoran, ide u duel i igra na obje polovice terena.
Maksimovicu se mora naci pravilna pozicija na terenu, steta ga je gurati na lijevo krilo kad je dokazao da nije to za njega. Najbolje se snalazio iza napadaca ili desno da se ubacuje, kao sto je Ordagic radio. Ona povreda je poremetila sve to, kad je igrao fenomenalno prosle sezone do povrede. Kasnije cijeli tim je pao zbog svih desavanja na i van terena.
Ove mladice zadrzati uz nekoliko iskusnih i kvalitetnih igraca, uz redovna primanja i mir u kuci (svaki put kad ovo napisem osjecam se kao pisac bajki) u narednoj sezoni bismo mogli biti hit u ligi.
PS. Treba zaboraviti ovu formaciju sa 3 stopera pod hitno.
Osmic je nase novo otkrovenje, zlatna koka ili kako god to zvali. Vec je vise pokazao od Muratovica i ima vecu minutazu, on bi se mogao fino prodati. Moderno krilo/bek, dosta trci, prodoran, ide u duel i igra na obje polovice terena.
Maksimovicu se mora naci pravilna pozicija na terenu, steta ga je gurati na lijevo krilo kad je dokazao da nije to za njega. Najbolje se snalazio iza napadaca ili desno da se ubacuje, kao sto je Ordagic radio. Ona povreda je poremetila sve to, kad je igrao fenomenalno prosle sezone do povrede. Kasnije cijeli tim je pao zbog svih desavanja na i van terena.
Ove mladice zadrzati uz nekoliko iskusnih i kvalitetnih igraca, uz redovna primanja i mir u kuci (svaki put kad ovo napisem osjecam se kao pisac bajki) u narednoj sezoni bismo mogli biti hit u ligi.
PS. Treba zaboraviti ovu formaciju sa 3 stopera pod hitno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Kako sam mislio da će biti ovo je iznad svih očekivanja. Promovisali smo par mladih igrača koji će ako ih zadrzimo iduće sezone biti sigurno još bolji i ulog za budućnost. Igramo bez pravog napadača pa je i ovaj zbir postignutih golova ekstra. Znači omjer uloženo i dobijeno je sasvim u redu. Na pauzi se moramo pojačati sa dva tri provjerena igrača da se ne strepi do kraja za opstanak, a i mlađi igrači će uz prava pojačanja sigurno napredovati.
Nadam se da neće dopustiti da nam igrači idu na odmor kao kokuzi, organizujte neki svečani ručak i ispoštujte momke zasluženo je.
Nadam se da neće dopustiti da nam igrači idu na odmor kao kokuzi, organizujte neki svečani ručak i ispoštujte momke zasluženo je.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Cestitke na igri,mlada ekipa sa velikim kapacitetom,
Sretno u nastavku
Sretno u nastavku

Kad se sve sabere i oduzme ja sam zadovoljan polusezonom.
Vjerovatno 95% nas ne zna kakvo je ustvari stanje u klubu. Ali odma je receno da para nema za neke velike ugovore.
Po meni najveca dva otkrovljenja su Osmic i Tomasevic.
Tomasevic mi bas djeluje skolovan igrac i u boljoj ekipi njegova brzina bi bila jos domjnantnija.
Osmic ni je nekako pravo mangupski igrac, u smisli stav, govor tijela mu je agresivan ko da bi se iste sekunde potuko sa nekim. I svidja mi se njegovo ponasanje na terenu.
Devedzic bez obzira na juce mislim da se treba istrpit i mislim da mu je trenutno najbitnije da nabaci jos misica, treba nam 10 kg tezi, a ovo ostalo ce doci uz utakmice nadamo se. Onaj go jutros je njegov 100% al bitno je da ne padne poslije ovog, crveni isto kreno je agresivo i uklizo je da uleti u blok, ovaj kako je zalomio gdje je trebala bit lopta ostala je noga i sreca i po njega i po Devedzica sto se sve zavrsilo samo sa crvenim. Al eto i to je skola. Njega treba istrpit ali i ulagat u njega jer dugo nismo izbacili ozbiljnog stopera a on ima potencijal.
Amar Beganovic je momak od 21 godinu a sigurno je jedan od najboljih bekova u ligi i ima ogromno iskustvo. Nece on nikad bit igrac od milion € al nadam se da ce otic negdje vani da uzme neke pare. Pokazao je karakter kad nije otiso Azmiru za vece pare.
Maksimovic je zrtva taktike, Dzenis je na njegovom mjestu a on uglavnom kad je u ekipi tu je ds trci za Saida.
Kurtalic me najvise iznenadio jer sam mislio da od njega nece nista bit, al pristojno je odigrao vecinu utakmica (jos zabio i na Grbavici i Kosevu).
Od ostalih mladjih tek treba da vidimo nesto vise od Alica i Mehmedovica, i uz njih ako jos jedan junior bude kapacitet za prvi tim mi smo na konju.
Vjerujem da je tu golman Mehic koji ce cekat sljedecu sezonu.
Vjerovatno 95% nas ne zna kakvo je ustvari stanje u klubu. Ali odma je receno da para nema za neke velike ugovore.
Po meni najveca dva otkrovljenja su Osmic i Tomasevic.
Tomasevic mi bas djeluje skolovan igrac i u boljoj ekipi njegova brzina bi bila jos domjnantnija.
Osmic ni je nekako pravo mangupski igrac, u smisli stav, govor tijela mu je agresivan ko da bi se iste sekunde potuko sa nekim. I svidja mi se njegovo ponasanje na terenu.
Devedzic bez obzira na juce mislim da se treba istrpit i mislim da mu je trenutno najbitnije da nabaci jos misica, treba nam 10 kg tezi, a ovo ostalo ce doci uz utakmice nadamo se. Onaj go jutros je njegov 100% al bitno je da ne padne poslije ovog, crveni isto kreno je agresivo i uklizo je da uleti u blok, ovaj kako je zalomio gdje je trebala bit lopta ostala je noga i sreca i po njega i po Devedzica sto se sve zavrsilo samo sa crvenim. Al eto i to je skola. Njega treba istrpit ali i ulagat u njega jer dugo nismo izbacili ozbiljnog stopera a on ima potencijal.
Amar Beganovic je momak od 21 godinu a sigurno je jedan od najboljih bekova u ligi i ima ogromno iskustvo. Nece on nikad bit igrac od milion € al nadam se da ce otic negdje vani da uzme neke pare. Pokazao je karakter kad nije otiso Azmiru za vece pare.
Maksimovic je zrtva taktike, Dzenis je na njegovom mjestu a on uglavnom kad je u ekipi tu je ds trci za Saida.
Kurtalic me najvise iznenadio jer sam mislio da od njega nece nista bit, al pristojno je odigrao vecinu utakmica (jos zabio i na Grbavici i Kosevu).
Od ostalih mladjih tek treba da vidimo nesto vise od Alica i Mehmedovica, i uz njih ako jos jedan junior bude kapacitet za prvi tim mi smo na konju.
Vjerujem da je tu golman Mehic koji ce cekat sljedecu sezonu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Alic ako nastavi sa ovakvim razvojem bit ce pravi centafor. Jos malo da ojaca u duelu i mentalno se to slozi, ima da trpa mreze.
Mehmedovicu treba polako davati priliku da se privikava na seniorski fudbal, a sigurno da i on moze puno.
Mehmedovicu treba polako davati priliku da se privikava na seniorski fudbal, a sigurno da i on moze puno.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Nema sta, sve je receno u prethodnim postovima. Ja licno sam zadovoljan polusezonom, ostaje zal za nekim momentima ali nema veze. Rijesit se ovih hadalja sto primaju platu bezveze, dovesti dobrog zadnjeg veznog, lijevog beka i napadaca i idemo ka sredini tabele.
- Probisvjet
- Kontakt:
Jako dobro napisano i dobro bi bilo ovo da Grado odstampa i podjeli igracima. Izvici ce pouku ko bude zelio bolje.zlajci je napisao/la: ↑13 dec 2020, 00:29Prvo cu poceti da neki od klinja se komotno mogu i manekenstvom baviti. Posebno Alic, Devedzic, Mehmedovic, klinci ko nacrtani. I da ne znaju lijepo ih viditi.
Dzenis prenervozan.
Moram jedino dodati jedan savjet Demidzicu. Mlad si, stoper, jak... . Nema na svijetu stopera koji je plijenio nekim tehnickim potezima. Ma cvrsto i lopta neke ide na sigurno. Dodaj slobodnom ako je zicer, ako nije nabij, izbij tamo gdje je najvise suplje, nikada u guzvu, ako ne moze tamo, preko tribina, u aut, korner... Ne igraj grubo nogom, slomit ces nekoga, imas visinu, gradju, ledja neka to odrade, jos koju kilu da nabacis i snagu ima da metes.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Golubovic
Beganovic Devedzic Uzelac Alic
Kurtalic Rustemovic
Dz. Beganovic
Bradonjic Said Tomasevic
Po meni prelijep neki sastav mladih igraca s. par dosta iskusnih igraca,said bi se nadavo golova uz bradonjica i tomasevicem po strana i dzenisom iza,jos kad bi tu bio Ordagicem naprimjer bilo bi to odlicno.
Veliki minus za ono sa dresovima s velicinom fonta slova kod pojedinaca veci kod nekih manji,kod nekih broj bijel kod nekih crn pa yebem ti ko da igra Sloga Tojsici.
Beganovic Devedzic Uzelac Alic
Kurtalic Rustemovic
Dz. Beganovic
Bradonjic Said Tomasevic
Po meni prelijep neki sastav mladih igraca s. par dosta iskusnih igraca,said bi se nadavo golova uz bradonjica i tomasevicem po strana i dzenisom iza,jos kad bi tu bio Ordagicem naprimjer bilo bi to odlicno.
Veliki minus za ono sa dresovima s velicinom fonta slova kod pojedinaca veci kod nekih manji,kod nekih broj bijel kod nekih crn pa yebem ti ko da igra Sloga Tojsici.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma Azmira smo tjerali jer mu web stranica nije bila bas azurna, a sad tolerisomo razlicite dresove, brojeve, slova. Politika je opasna stvar dzaba je
da ti je stalo do kluba ne bi dao da se tako brukas ne znam koliko para da nemas
na polusezoni lijevi bek, zadnji vezni i krilo. Zahvalit se Risticu, Pezeru i jednom stoperu.
spica dovesti ako mislimo da oni odozdo mogu da nam pridju, ako smatramo da mozemo oduprijeti se onda treba Alica izgurati
da ti je stalo do kluba ne bi dao da se tako brukas ne znam koliko para da nemas
na polusezoni lijevi bek, zadnji vezni i krilo. Zahvalit se Risticu, Pezeru i jednom stoperu.
spica dovesti ako mislimo da oni odozdo mogu da nam pridju, ako smatramo da mozemo oduprijeti se onda treba Alica izgurati
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Fakat je tako, nisam ni primjetio to za manekenezlajci je napisao/la: ↑13 dec 2020, 00:29Prvo cu poceti da neki od klinja se komotno mogu i manekenstvom baviti. Posebno Alic, Devedzic, Mehmedovic, klinci ko nacrtani. I da ne znaju lijepo ih viditi.
Dzenis prenervozan.

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Prošle godine u 19 kola 17 bodova, ove 22 boda (čak 29% više), a skresali budžet za 60%.
Nakon 22 kola prošle sezone smo imali 21 bod... Dovoljno rečeno!
A ovako imamo još ssh i velež kući, i olimpik u gostima. Uz dobra pojačanja 7 do 9 bodova nije nemoguće

Nakon 22 kola prošle sezone smo imali 21 bod... Dovoljno rečeno!
A ovako imamo još ssh i velež kući, i olimpik u gostima. Uz dobra pojačanja 7 do 9 bodova nije nemoguće

Kad se sve zbroji,mnogo problema,zadovoljan sam ovom polusezonom,na ovu djecu uz Saida dodati jos 2-3 iskusna igraca bice to dosta bolje..sacuvat Tomasevica i Golubovica kako znaju i umiju...
Privatni kapital je jedino rjesenje,dat mu sto trazi,al u granicama normalnog,jer ovako vise ne ide,nema smisla vise prizeljkivat opstanak i da se prica koliko plata se duguje igracima..
Vidjecemo sta ce biti,mnogo prica ima,nadat se najboljem!
Privatni kapital je jedino rjesenje,dat mu sto trazi,al u granicama normalnog,jer ovako vise ne ide,nema smisla vise prizeljkivat opstanak i da se prica koliko plata se duguje igracima..
Vidjecemo sta ce biti,mnogo prica ima,nadat se najboljem!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Unisti nam legija stranaca skroz teren,nece se oporaviti do aprila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.