2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Juka je mogo dobiti puno vise al se zaljubio u Lillarda I Blazerse!Zayebi ti to sta si mogo kupiti sad I prije 10 godina!Strasne pare dobijaju igraci koji mogu traziti autogram od KD.
Vise od pola danasnjih ugovora je katastrofa.
Da sačekamo, valjda bi spomenuli nekog uz Josha pogotovo kad vidim Joshovih 10mil. Vjerovatno si u pravu.NEZALAGANJE je napisao/la:LAC takodje.kontrasviju je napisao/la:Znači sad je definitivno Lakers vs Raptors borba za KL.
@Dirkules Ne treba 3.tim,samo MIA mora poslati u PHI priblizno 32mil.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
kako je mogao dobit puno viseBosnaSTL je napisao/la:Juka je mogo dobiti puno vise al se zaljubio u Lillarda I Blazerse!Zayebi ti to sta si mogo kupiti sad I prije 10 godina!Strasne pare dobijaju igraci koji mogu traziti autogram od KD.
Philla definitivno slabija nakon gubitka JJa i Butlera al s druge strane ce imat defanzivno perverzan FC s Alom i Joelom. Harris ce znaci vecinu minuta igrati na 3 gdje ima puno vise upitnika nego na 4. Djeluje kao dodatno osiguranje za Giannisa, sad mogu svih 48 minuta drzat elitnog defanzivca na njemu. Bice zanimljivo svakako.
Dragić u Dallas izgleda kako bi Miami očistio cap za dovođenje Jimmya..
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izgleda da ce ipak biti vise timova u ovom S&Tu.PHI zeli samo JRicha,a MIA ce se morati snaci za ostale ugovore.Evo,pominje se Dragic u DAL.dirkules je napisao/la:Da sačekamo, valjda bi spomenuli nekog uz Josha pogotovo kad vidim Joshovih 10mil. Vjerovatno si u pravu.NEZALAGANJE je napisao/la:LAC takodje.kontrasviju je napisao/la:Znači sad je definitivno Lakers vs Raptors borba za KL.
@Dirkules Ne treba 3.tim,samo MIA mora poslati u PHI priblizno 32mil.
Sad bi trebalo izracunati da li je to dovoljno,ali mi se ne da u ova doba,pa cu sacekati da neko objavi.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Dragic, Doncic, Porzingis, Kleber, Europejci
Iskreno se nadam da cemo se rijesiti Hardawaya i njegovih 19 miliona. Dragicu zadnja godina u ugovoru tako da nije lose.

Iskreno se nadam da cemo se rijesiti Hardawaya i njegovih 19 miliona. Dragicu zadnja godina u ugovoru tako da nije lose.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Dragic 19, Richardson 10 miliona, tako da tu je to, mozda neka jos sitna plata uz ovo.NEZALAGANJE je napisao/la:Izgleda da ce ipak biti vise timova u ovom S&Tu.PHI zeli samo JRicha,a MIA ce se morati snaci za ostale ugovore.Evo,pominje se Dragic u DAL.dirkules je napisao/la:Da sačekamo, valjda bi spomenuli nekog uz Josha pogotovo kad vidim Joshovih 10mil. Vjerovatno si u pravu.NEZALAGANJE je napisao/la: @Dirkules Ne treba 3.tim,samo MIA mora poslati u PHI priblizno 32mil.
Sad bi trebalo izracunati da li je to dovoljno,ali mi se ne da u ova doba,pa cu sacekati da neko objavi.
@NEZALAGANJE Josh 10,116mil+Dragić 19,217 fali još 3,4 mil da se mečira Jimmy, zavisi kolika mu je startna sezona, jel tako nešto?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Mogo je dobiti vise od druge ekipe100 %!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma da,a treba izracunati i kolika ta pribliznost ugovora treba i moze biti kad je u pitanju tim koji nema capa poput MIA.Postoji formula za takvo nesto.dirkules je napisao/la:@NEZALAGANJE Josh 10,116mil+Dragić 19,217 fali još 3,4 mil da se mečira Jimmy, zavisi kolika mu je startna sezona, jel tako nešto?
The last two All-Stars available in free agency right now are Kawhi Leonard and D'Angelo Russell.
Sixersi se ipak spasili potpisima Harrisa i Horforda
al kakav potez Butlera, frajer ode u Floridu na suncanje umjesto da se bori za titulu i to u najboljim godinama
al kakav potez Butlera, frajer ode u Floridu na suncanje umjesto da se bori za titulu i to u najboljim godinama
Nije ni to lose, nije on igrac koji se bori za legacy. Libo ga, lijepo mu u Miami beton grad, no pressureBalon je napisao/la:Sixersi se ipak spasili potpisima Harrisa i Horforda
Free agents Kevin Durant and Kyrie Irving are taking less than the max to allow DeAndre Jordan to get the $10M annual salary with Brooklyn, league **** tell ESPN.
Znači, ne može mi neko reći da ova trojica nisu ovo odavno dogovorila
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
DeAndre Jordan has agreed to four-year, $40M deal with the Nets, Excel Sports agent Jeff Schwartz tells ESPN.
Free agents Kevin Durant and Kyrie Irving are taking less than the max to allow DeAndre Jordan to get the $10M annual salary with Brooklyn, league **** tell ESPN.
Kakva dominacija Netsa.

Kakva dominacija Netsa.

- bhpremierliga12
- Kontakt:
NEZALAGANJE je napisao/la:DeAndre Jordan has agreed to four-year, $40M deal with the Nets, Excel Sports agent Jeff Schwartz tells ESPN.
Kakva dominacija Netsa.![]()

Dogovorili su KD i Kyrie davno. Zato je KD debil sto je igrao onu tekmu u finalu, jer bi se to najvjerovatnije desilo u Knicksima, ali posto se desila ahilova i Knicski su bili skepticni, nasli su drugu ekipu u istom gradu koja je spremna platitOikamid je napisao/la:Free agents Kevin Durant and Kyrie Irving are taking less than the max to allow DeAndre Jordan to get the $10M annual salary with Brooklyn, league **** tell ESPN.
Free agent F Ed Davis has agreed to a two-year, $10M with the Utah Jazz, CAA agent Aaron Mintz tells ESPN.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.