Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

JoeCelt
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la JoeCelt » 19 nov 2013, 21:52

Hare je lijepo igrao sinoc protiv Argentine i podsjetio me na njegovu rolu sa tekme u Parizu ali nazalost ostale nase "zvijezde" nisu bile na nivou.

slika
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 19 nov 2013, 22:25

Medo uvijek po meni odigrao onoliko koliko se ocekuje od njega na poziciji koji igra u repki.Zna se desati da odigra i fenomenalno, stvarno mi je jedan od drazih igraca.Vehabija nas :D
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 19 nov 2013, 22:42

Bio bi tri put bolji da ima nekog pored sebe da pokriva nazad kad ide naprijed. Jbt kad se sjetim prije nekoliko utakmica kako smo vezali pasove na sredini, milina bilo za gledat. Sad svaka tekma gore i gore. :S

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 19 nov 2013, 22:47

soxx je napisao/la:Bio bi tri put bolji da ima nekog pored sebe da pokriva nazad kad ide naprijed. Jbt kad se sjetim prije nekoliko utakmica kako smo vezali pasove na sredini, milina bilo za gledat. Sad svaka tekma gore i gore. :S
Eh upravo to.
Treba Medi DMF, a ne da on glumi tu poziciju ;)

Treba mu Zaha il' onaj Anel Hadžić
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 19 nov 2013, 22:49

Džakmic ce u Brazilu igrati DMF to je zavrsena prica ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 20 nov 2013, 00:33

soxx je napisao/la: Jbt kad se sjetim prije nekoliko utakmica kako smo vezali pasove na sredini, milina bilo za gledat. Sad svaka tekma gore i gore. :S
Vala bas tako, no otkad igramo bez Rahmica/Zahirovica sve som slabiji i slabiji, iz utakmice u utakmicu...

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 20 nov 2013, 00:48

Zenga je napisao/la:
soxx je napisao/la: Jbt kad se sjetim prije nekoliko utakmica kako smo vezali pasove na sredini, milina bilo za gledat. Sad svaka tekma gore i gore. :S
Vala bas tako, no otkad igramo bez Rahmica/Zahirovica sve som slabiji i slabiji, iz utakmice u utakmicu...
Pa svi igraju neke osme pozicije. Pjanic na krilu, medunjanin DM, ibisevic ni sam ne zna sta igra. Misimovic 20 minuta igra i trazi tajm aut hoce vode :D

4 2 3 1 bi bila idealna po meni za nas sastav. Kad gubimo mozemo ubaciti drugog napadaca ovako nemamo sta ni ubacit.

Kolasinac il Salihovica(a jednog na lijevog beka) upariti sa Medunjaninom, mozda cak i zahirovica jer i seJo nije pruzio dobre partije odavno :D.

pjanica na desetku. Dok bi miske bio odlican joker. Ubacit ga zadnjih pola sata, al eto. Dzaba ovo sve kad ce ovo furati pape do kraja.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 20 nov 2013, 01:04

U defanzivi je bio nesto slabiji, a i sto je logicno jer nije DMF.

Ali u igri prema naprijed, odlican. Meni se nekad zavrti gledajuci ga kako se okrece oko lopte i dijeli suigracima. Ima stvarno maestralnu tehniku, zna odigrati odlican pas, i on moze funkcionisati ako pored njega bude jos neki DMF, koji je vise orijentisan prema nazad. Znao se nekad naci u trouglu izmedju 3 Argentinca, ali je uvijek nasao optimalno rjesenje da ne izgubi loptu.

Govorio sam vec vise puta, da je ovo jedan od nasih najboljih igraca u reprezentaciji zadnje 2-3 godine.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 nov 2013, 01:12

Nekako na papiru mi se čini ova formacija najkompletnijom.

-----------------------------Begović-------------------------------

Mujdža -----------Vranješ--------Spahić--------------Kolašinac

----------------Salihović--------------Medunjanin----------------

Hajrović-------------------Pjanić----------------------------Lulić

------------------------Ibišević ( Džeko )-------------------------
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 20 nov 2013, 01:13

Mora se naci neko da igra uz Medunjanina.Valjda Safet vise nece gurati Misketa i Pjanica u istom timu.Takodje,bolje je ostaviti jednog napadaca na klupi i ubaciti jos jednog covjeka u vezu.Realno,ako nastavimo s ovakvom postavkom slomice nas puno slabije reprezentacije od Argentine.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 nov 2013, 01:22

zizu1991 je napisao/la:Nekako na papiru mi se čini ova formacija najkompletnijom.

U sustini svi vec znamo da cemo u buducnosti igrati protiv najjacih po Pariskoj formuli u 4-2-3-1 sistemu. Safet da je bio protiv Argentine i gluh i sljep, opet je imao dovoljno razloga da uvidi sta ubuduce nece proci protiv Argentine & Co, a tu su ludnice tipa dva napadaca, otvorena desna strana, neigranje zadnjeg veznog itd. Poznavajuci Safeta, on igrace u koje vjeruje nece mjenjati sto posto, a on Bicakcicu strasno vjeruje, tako da ti Vranjes odpada iz kombinacije prvih II. Ibisevic takodjer nece imati prednost nad Edinom cak i ako ovaj presjedi na klupi do SP, jer mu Pape vjeruje, znaci napad treba biti obrnut. Sve ostalo cemo gledati tako iz razloga sto je Kolasinac zadivio kao ljevi bek, Medunjanin i Pjanic u super formi, i Salihovic zna igrati poziciju zadnjeg veznog. Dakle ako cemo po Safetu i povjerenju, formacija bi trebala izgledati ovako:

------------------------Dzeko------------------------------
--------Lulic----------------------------Hajrovic---------
------------------------Pjanic------------------------------
--------Medunjanin-------------Salihovic----------------
---Kolasinac------Spahic--Bicakcic-------Mujdza-------
-----------------------Begovic------------------------------
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 20 nov 2013, 02:42

Hare super posao sinoc odradio kao i Pjanic. Medjutim njih dvojica jednostavno nisu mogli postici nesto previse na sredini terena jer su konstantno morali cuvati ledja i raditi Hare za Misketa, Pjana za Avdiju. Pjana se slomio pokrivajuci Avdijine greske. Ni Visca sinoc nije bio nesto spektakularan i Hare i Pjana su sinoc sve moguce nedostatke sami morali pokrivati. Kakav su zadatak imali, dobro nam je sredina terena i na sta licila. Miske jednostavni vise ne moze. Gledam tekmu fraer hladno seta po terenu a tek 10 minuta. Ono WTF :? :? :?
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 20 nov 2013, 21:21

Dobar bio Hare, trudio se, nudio se, utakmica za svaku pohvalu. Nije bilo podrske ostalih igraca na sredini, ali nema veze.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Korinov
Kontakt:

Post Postao/la Korinov » 20 nov 2013, 21:34

Ma Opet najbolji bio.

[youtube][/youtube] 8-)
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 22 nov 2013, 08:14

zizu1991 je napisao/la:Nekako na papiru mi se čini ova formacija najkompletnijom.

-----------------------------Begović-------------------------------

Mujdža -----------Vranješ--------Spahić--------------Kolašinac

----------------Salihović--------------Medunjanin----------------

Hajrović-------------------Pjanić----------------------------Lulić

------------------------Ibišević ( Džeko )-------------------------
Bravo! Najbolje sto mi trenutno imamo za ponuditi.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 22 nov 2013, 17:49

Hare legenda dobar je bio protiv argentine, momak ima sut nema sta komotno bi mogao malo vise naprijed i koristiti taj sut malo ucestalije jer od dzeke nema nista. Susic treba pokazati damu i dzeku na klupu staviti mozda se tada bude borio za mjesto u prvoj postavi,
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 22 nov 2013, 17:55

Hare komotno može i mora potraziti klub u ligi petice, jer je standardan u nasoj repki i ima tehniku i mozak za ligu petice, ponasanje uzorno.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 23 nov 2013, 13:21

malo fizike mu fali i trcanja,ali sasvim sigurno da moze vise od Turske lige..Mislim da je ona epizoda u Maccabiu ga unazadila kada nije bio u timu(suspendovan)

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 23 nov 2013, 13:30

Jedina realna sansa da ode u lige petice je ona nakon SP-a , ukoliko bude igrao i ukoliko bude pravi a ne sumnjam da hoce sigurno bi mogao otici u lige petice. Haris je strasno talentovan medjutim bubicav igrac , izabrao je najtezi moguci put u karijeri od holandije spanije do izreala i turske... Suspenzija u izraelu ga je svakako unazadila u to nema sumnje medjutim igra dobro u turskoj , a jos bolje igra u reprezentaciji. Haris bi bio 20 x korisniji i bolji da ima pored sebe pravog zadnjeg veznog... Ima ama bas sve za CM , pas pregled igre , moze se i vratiti nazad da pomogne svom saigracu na zadnjem veznom. Ima sjajnu loptu u prazan prostor to ako ga malo pratite u turskoj mozete viditi u gotovo svakoj utakmici. Bilo bi steta da provede karijeru u polovnim ligama i klubovima mislim da bi se sasvim dobro snasao u ekipama tipa lazio , werder , fulham il sta ti ja znam te ekipe sredine tabele vecih liga... Na njemu je da igra a sve drugo ce doci nadam se ono najbolje jer fakat ja ne znam kad mi je on podbacio , ustvari imao je jednu losu epizodu tokom suspenzija i onog ali ne mogu se vise ni sjetiti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 nov 2013, 22:37

Još jedna odlična utakmica za Medunjanina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem i 29 gostiju.