Vjerujem da je on to radio i cijelu proslu godinu, ali jednostavno nesto je i do talenta. Ne kazem da nece biti makar prosjecan suter, ali ta teorija da je dovoljno ubaciti X lopti dnevno da bi imao neki sut za mene nije kredibilna. Sumnjam da se npr. Smart (koji je eto i ovakav za Simmonsa licno Curry) ne trudi preko ljeta popraviti sut, ubacivati hiljade koseva.. a sut opet ostaje prakticno na istom nivou. Za sve postoji neki limit koji svi imaju, pa tako i sut. Ostaju godine da vidimo koji je Simmonsov.. a slozio bih se da nema teorije da ce ikada biti top 10 sa ovakvim sutem.bombaysaphire je napisao/la:Tokom ljeta nek svaki dan sebi zacrta 1000 pogođenih šuteva, i završen problem...Neće biti Ray Alen ili Curry, ali će biti solidan šuter a to će mu mnogo pomoći u igri...
NBA Playoffs 2018.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA Playoffs 2018.
Ma mora on potpuno promijenit mehaniku, od 0 restart
Mozda i sutersku ruku promijeniti
Vidjecemo sta ce biti preko ljeta
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kod Fultza na instrukcijeClutch je napisao/la:Ma mora on potpuno promijenit mehaniku, od 0 restart
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Alem kad mu kažeš da Harden nije nivo Currya.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Barbarossa
- Kontakt:
Kawhi je napisao/la:Alem kad mu kažeš da Harden nije nivo Currya.
desi Kawhi druzeKawhi je napisao/la:Alem kad mu kažeš da Harden nije nivo Currya.
Kawhi je napisao/la: S ovom ekipom sam se spreman kladiti i na Oklahomu i na Spurse protiv vas. Blazersi, Clippersi i Memphis vas također mogu dobiti u best of 7.
Nije naveo Minnesotu i Utah.alemsa je napisao/la: desi Kawhi druzeKawhi je napisao/la: S ovom ekipom sam se spreman kladiti i na Oklahomu i na Spurse protiv vas. Blazersi, Clippersi i Memphis vas također mogu dobiti u best of 7.
Hvala druže. Hou je imao sreće s matchupima u PO ove sezone.TheChief je napisao/la:Nije naveo Minnesotu i Utah.alemsa je napisao/la: desi Kawhi druzeKawhi je napisao/la: S ovom ekipom sam se spreman kladiti i na Oklahomu i na Spurse protiv vas. Blazersi, Clippersi i Memphis vas također mogu dobiti u best of 7.
^^
Prve 3 ekipe ispale u prvoj rundi, ostale dvije nisu usle u playoff
CP3 dere
Prve 3 ekipe ispale u prvoj rundi, ostale dvije nisu usle u playoff
CP3 dere
Ide CP3 do finala konferencije. U 13. sezoni konačno. 
Ne mos biti choker kad imas ekipu, mos samo ispast od bolje ekipe, fakt sto se tice Hardena i CP3Kawhi je napisao/la:Ide CP3 do finala konferencije. U 13. sezoni konačno.
Gluposti pisali za coj'ka 13 sezona.
Jah, CP3 dosad igrao s amaterima. Potrefi mu se jedna sezona gdje imaju problema svi ozbiljni konkurenti imaju problema s povredama i gdje je on konačno druga opcija i sad odjednom nije choker.alemsa je napisao/la:Ne mos biti choker kad imas ekipu, mos samo ispast od bolje ekipe, fakt sto se tice Hardena i CP3Kawhi je napisao/la:Ide CP3 do finala konferencije. U 13. sezoni konačno.
Gluposti pisali za coj'ka 13 sezona.
Govorili su i za Bradu da je choker, coj'k nikad nije ispao od losije ekipe. Ima bolju ekipu, nea chokanja, evo ti dokaza.
Kakvi ozbiljni konkurenti? Samo su Gsw i Rakete ozbiljni konkurenti. Tu ti Okc ova Utah ubila AHAHAHA jesul i oni ozbiljni bili?
Kakvi ozbiljni konkurenti? Samo su Gsw i Rakete ozbiljni konkurenti. Tu ti Okc ova Utah ubila AHAHAHA jesul i oni ozbiljni bili?
Niste igrali s Oklahomom i Spursima. A i zdrave Clippe i Memphis bi vas nabile. Portland me već previše razočarao u ovom playoffu.
Rakete krive sto je Utah nabila debileKawhi je napisao/la:Niste igrali s Oklahomom i Spursima. A i zdrave Clippe i Memphis bi vas nabile. Portland me već previše razočarao u ovom playoffu.
To isto da kazes Liverpoolu niste igrali sa Barcom, a ljudi izbacili Romu koja je naguzila Barcu
alemsa je napisao/la:Rakete krive sto je Utah nabila debileKawhi je napisao/la:Niste igrali s Oklahomom i Spursima. A i zdrave Clippe i Memphis bi vas nabile. Portland me već previše razočarao u ovom playoffu.
To isto da kazes Liverpoolu niste igrali sa Barcom, a ljudi izbacili Romu koja je naguzila BarcuJos Utah poderala Okc, rookie im 30 trpo, ovdje im trebala tekma sezone da uzmu jednu tekmu. Kakvi Spursi kosa nisu mogli dati u playoffu, ozbiljnom konkuretnu najbolji igrac nece da igra a zdrav. Ne budi smijesan kralju
Kako ce se pogubiti u finalu zapada kad im ne budu svirali ove isforsirane faulove.
Mitchell strasan u trecoj
Mitchell strasan u trecoj
ser del barça es el millor que hi ha !
Cini mi se da je Brada bar tri uzasne utakmice odigrao u ovom PO racunajuci i veceras(doduse u ovoj jos ima vremena da ispravi sliku),zele li proci GSW mora biti na nivou kroz citavu seriju.
Mitchell dere u drugom poluvremenu
Mitchell dere u drugom poluvremenu
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.