HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZRINJSKI-MOSTAR

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 24 nov 2009, 10:49

Cijena karte za zapad za utakmicu sa Širokim je 10 KM, kako bi se mogao kupiti Spalević :) :) :)
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 nov 2009, 10:50

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Cijena karte za zapad za utakmicu sa Širokim je 10 KM, kako bi se mogao kupiti Spalević :) :) :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kriza i u redovima manjeg mostarskog premijerligaša :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 24 nov 2009, 11:01

MinistaR je napisao/la:
ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Cijena karte za zapad za utakmicu sa Širokim je 10 KM, kako bi se mogao kupiti Spalević :) :) :)

šteta što se u "vecem" mostarskom premijerligašu povlače utoke na trenere i što se vec pola igrača rasprodaje(mozda da nam naprave tribinu kad dsolazili tamo :D )

ZRINJSKI-MOSTAR

Post Postao/la ZRINJSKI-MOSTAR » 24 nov 2009, 11:18

ero je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:

šteta što se u "vecem" mostarskom premijerligašu povlače utoke na trenere i što se vec pola igrača rasprodaje(mozda da nam naprave tribinu kad dsolazili tamo :D )
Dvije tribine nam moraju dati kad mi budemo dolazili,onu iza gola i desno gdje navodno budu gostujući navijači ;)
Tko je Prvi i Jedini Mostarski šampion??

ZRINJSKI

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 nov 2009, 11:48

ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Dvije tribine nam moraju dati kad mi budemo dolazili,onu iza gola i desno gdje navodno budu gostujući navijači ;)
Što bi morali dati? Koje gluposti, ima se procenat za gostujuće navijače i tebi džaba sto hiljada gostujućih navijača, ne možeš dobiti više od određenog (10-ak %).
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 24 nov 2009, 13:08

Ma i doslo ih je onoliko (sa cime bi se mene bilo stid pohvaliti) znajuci ad ce stadio biti prazan...Da su okolnosti kakve nisu, doslo bi 10 ljudi kojih bi cuvalo 30 policajaca....

hajde bjezi ba, kakvi vi...Vi vam u recesiji uvalili 4 komada, sta bi bilo da je sve ok u klubu
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

300
Kontakt:

Post Postao/la 300 » 24 nov 2009, 13:13

MinistaR je napisao/la:
Što bi morali dati? Koje gluposti, ima se procenat za gostujuće navijače i tebi džaba sto hiljada gostujućih navijača, ne možeš dobiti više od određenog (10-ak %).
5% za gostujuce navijace ;)
Svake druge subote se rano budim ja, Moja raja već me čeka ispod prozora,
Stara pita s' kim to danas igra Saraj'vo, Ni zbog kog' se tako rano ne bih budio...

r0djeni
Kontakt:

Post Postao/la r0djeni » 24 nov 2009, 13:49

ero je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:

Dvije tribine nam moraju dati kad mi budemo dolazili,onu iza gola i desno gdje navodno budu gostujući navijači ;)[/quote]
Niko ti nece dati onu tribinu iza gola, necete biti ni na onoj gdje su do sada bili smjestavani gostujuci navijaci. Svi bi izginuli :mrgreen:
Pravit ce se nova tribina, barem tako se govorilo, ali sada nakon svega ovoga sto se desava neznam :arrow:

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 24 nov 2009, 14:02

300 je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:
5% za gostujuce navijace ;)
Koliko se ja sjećam uprave klubova su se dogovrili da na obje utakmice gostujući navijači dobiju po 500 karata i gotovo. Mislim da je tako i najpoštenije. Jer 5% našeg stadiona je više ot tih 500 ali bi u tom slučaju Ultrasi u Vrapčićima dobili svega nekih 200tinjak karata. Ovo je neki kompromis.

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 24 nov 2009, 17:42

Bob_Rock je napisao/la:Ma i doslo ih je onoliko (sa cime bi se mene bilo stid pohvaliti) znajuci ad ce stadio biti prazan...Da su okolnosti kakve nisu, doslo bi 10 ljudi kojih bi cuvalo 30 policajaca....

hajde bjezi ba, kakvi vi...Vi vam u recesiji uvalili 4 komada, sta bi bilo da je sve ok u klubu

prvo pročitaj koji stranicu nazad pa onda vidi ko se hvalio...robijaši su prozivali za malu brojku a niko se nije hvalio

drugo sjeti se prošle godine kad je stadion bio pun koliko nas je bilo

a treće ti pričas da bi te sramota bilo sa takvim stvarima se hvalit pa daj tu sliku gdje je vas bilo vise u mostaru nego nas u zenici...

nemaš naravno da nemaš al zato imaš obraza pljuvat po grupi koja je trenutno miljama ispred tvoje...

jos nesto kakve ste akcije poduzeli da se smijeni ta vaša uprava??? jel ona parola na zgradi najveci pokusaj borbe protiv uprave ako jeste onda ste stvarno :lol:

kriticar
Kontakt:

Post Postao/la kriticar » 24 nov 2009, 17:52

Ako ćemo gledati taj njegov "strah", mene je više bilo sada "strah" u Zenici nego prošle sezone. Zašto? Pa jednostavno, prošle sezone su bili na stadionu i jedino su mogli pucati sa juga na nas, a ovako su u bojkotu, nisu na stadionu, čovjek bi očekivao neku "akciju" na ulicama, kad ono. . .

ero
Kontakt:

Post Postao/la ero » 24 nov 2009, 17:53

kriticar je napisao/la:Ako ćemo gledati taj njegov "strah", mene je više bilo sada "strah" u Zenici nego prošle sezone. Zašto? Pa jednostavno, prošle sezone su bili na stadionu i jedino su mogli pucati sa juga na nas, a ovako su u bojkotu, nisu na stadionu, čovjek bi očekivao neku "akciju" na ulicama, kad ono. . .

upravo tako :mrgreen:

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 24 nov 2009, 19:10

Nismo mi ko one vase fasisticke komsije s kojima upraznjavate lizing d.o.o. osiguranje pa da nekog ganjamo,udaramo,pucamo i svasta nesto ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 nov 2009, 19:13

Ljudi nemojte se brukati više. Dosta je bilo . O čemu i vi raspravljate.

kriticar
Kontakt:

Post Postao/la kriticar » 24 nov 2009, 21:41

Phill Jackson je napisao/la:Nismo mi ko one vase fasisticke komsije s kojima upraznjavate lizing d.o.o. osiguranje pa da nekog ganjamo,udaramo,pucamo i svasta nesto ;)
hahah, naučili lekciju u Vitezu 8-)

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 25 nov 2009, 09:29

Sa kakvim se vi debilima ovdje raspravljate o navijačima. Vidite da na forumu liječe komplekse, i nevjerovatno šta sve pišu.

Nego sada sve snage usmjeriti da se dobije Široki.
Da li je poznata satnica utakmice?
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 25 nov 2009, 09:30

HŠKZ MOSTAR je napisao/la:Sa kakvim se vi debilima ovdje raspravljate o navijačima. Vidite da na forumu liječe komplekse, i nevjerovatno šta sve pišu.

Nego sada sve snage usmjeriti da se dobije Široki.
Da li je poznata satnica utakmice?
16h
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 25 nov 2009, 10:27

Dobra satnica i loš potez uprave Zrinjskog u svezi karata i uduplane cijene.

ne zaboravimo na Božićnom turniru na BB.
SRIJEDA 25.11.2009
19:00 sati HVIDR-a Mostar ogranak Bijelo Polje : MNK Ultras

ČETVRTAK 26.11.2009
18.00.sati ULTRAS-PUB : Aluminij
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 25 nov 2009, 10:51

Kakav je Bozic 25.11?

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 25 nov 2009, 13:13

Schlager je napisao/la:Kakav je Bozic 25.11?
Nije Božić sada nego je božićni turnir. Počeo ovih dana,a završit će nekoliko dana prije Božića.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.