ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Cijena karte za zapad za utakmicu sa Širokim je 10 KM, kako bi se mogao kupiti Spalević![]()
![]()
MinistaR je napisao/la:ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Cijena karte za zapad za utakmicu sa Širokim je 10 KM, kako bi se mogao kupiti Spalević![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kriza i u redovima manjeg mostarskog premijerligaša
Dvije tribine nam moraju dati kad mi budemo dolazili,onu iza gola i desno gdje navodno budu gostujući navijačiero je napisao/la:MinistaR je napisao/la:ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Cijena karte za zapad za utakmicu sa Širokim je 10 KM, kako bi se mogao kupiti Spalević![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šteta što se u "vecem" mostarskom premijerligašu povlače utoke na trenere i što se vec pola igrača rasprodaje(mozda da nam naprave tribinu kad dsolazili tamo)
Što bi morali dati? Koje gluposti, ima se procenat za gostujuće navijače i tebi džaba sto hiljada gostujućih navijača, ne možeš dobiti više od određenog (10-ak %).ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Dvije tribine nam moraju dati kad mi budemo dolazili,onu iza gola i desno gdje navodno budu gostujući navijači
5% za gostujuce navijaceMinistaR je napisao/la:Što bi morali dati? Koje gluposti, ima se procenat za gostujuće navijače i tebi džaba sto hiljada gostujućih navijača, ne možeš dobiti više od određenog (10-ak %).ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Dvije tribine nam moraju dati kad mi budemo dolazili,onu iza gola i desno gdje navodno budu gostujući navijači
Dvije tribine nam moraju dati kad mi budemo dolazili,onu iza gola i desno gdje navodno budu gostujući navijačiero je napisao/la:MinistaR je napisao/la:ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:Cijena karte za zapad za utakmicu sa Širokim je 10 KM, kako bi se mogao kupiti Spalević![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
šteta što se u "vecem" mostarskom premijerligašu povlače utoke na trenere i što se vec pola igrača rasprodaje(mozda da nam naprave tribinu kad dsolazili tamo)
Koliko se ja sjećam uprave klubova su se dogovrili da na obje utakmice gostujući navijači dobiju po 500 karata i gotovo. Mislim da je tako i najpoštenije. Jer 5% našeg stadiona je više ot tih 500 ali bi u tom slučaju Ultrasi u Vrapčićima dobili svega nekih 200tinjak karata. Ovo je neki kompromis.300 je napisao/la:5% za gostujuce navijaceMinistaR je napisao/la:Što bi morali dati? Koje gluposti, ima se procenat za gostujuće navijače i tebi džaba sto hiljada gostujućih navijača, ne možeš dobiti više od određenog (10-ak %).ZRINJSKI-MOSTAR je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:Ma i doslo ih je onoliko (sa cime bi se mene bilo stid pohvaliti) znajuci ad ce stadio biti prazan...Da su okolnosti kakve nisu, doslo bi 10 ljudi kojih bi cuvalo 30 policajaca....
hajde bjezi ba, kakvi vi...Vi vam u recesiji uvalili 4 komada, sta bi bilo da je sve ok u klubu
kriticar je napisao/la:Ako ćemo gledati taj njegov "strah", mene je više bilo sada "strah" u Zenici nego prošle sezone. Zašto? Pa jednostavno, prošle sezone su bili na stadionu i jedino su mogli pucati sa juga na nas, a ovako su u bojkotu, nisu na stadionu, čovjek bi očekivao neku "akciju" na ulicama, kad ono. . .
hahah, naučili lekciju u VitezuPhill Jackson je napisao/la:Nismo mi ko one vase fasisticke komsije s kojima upraznjavate lizing d.o.o. osiguranje pa da nekog ganjamo,udaramo,pucamo i svasta nesto
16hHŠKZ MOSTAR je napisao/la:Sa kakvim se vi debilima ovdje raspravljate o navijačima. Vidite da na forumu liječe komplekse, i nevjerovatno šta sve pišu.
Nego sada sve snage usmjeriti da se dobije Široki.
Da li je poznata satnica utakmice?
Nije Božić sada nego je božićni turnir. Počeo ovih dana,a završit će nekoliko dana prije Božića.Schlager je napisao/la:Kakav je Bozic 25.11?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.