A novi selektor po meni treba da bude ...tanaaaaaaaa tanaaaaa ... Ibrahim Zukanovic

Napravio covijek cudo od mlade ...i afirmirao bruku igraca ..sta se cudite

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
manijakdv je napisao/la:Najveći Ćirin grijeh je što nam je ukinuo ruku na srcu prilikom intoniranja himne,kao to ga podsjeća na Hrvatsku,kako smo samo blentavi da smo mu dopustili da nam dira u tako osjetljivu stvar u svojoj prvoj utakmici na klupi BiH,ko je on da to određuje.Rezultat je imao,htio neko priznati ili ne ali sam ubijeđen da bi iole ozbiljan selektor pripremio ekipu za baraž bar 30% bolje,da bi snimio igru Portugala 100%(kaže Vaha Halilhodžić da već gleda utakmice Portugala od unazad godinu dana a sa njima igra tek na ljeto),da bi puno bolje iskoristio Zlatana Bajramovića umjesto Muratovića u prvoj utakmici i to su stvari koje me bole i zbog kojih sam ubijeđen da smo pali gotovo bez ispaljenog metka.Na stranu i stative i prečke,imali smo nesreće puno,to stoji ali mislim da nas je više koštao naš balkanski krkanluk,javašluk i Ćirino lako ćemo,jeb.aćemo im majku,Ćirina neozbiljnost nego bilo šta drugo.
malo nebitna stvar ali kad vec pominjete to je za mene jedna pozitivna promjena.Mirza_Hordas je napisao/la:manijakdv je napisao/la:Najveći Ćirin grijeh je što nam je ukinuo ruku na srcu prilikom intoniranja himne,kao to ga podsjeća na Hrvatsku,kako smo samo blentavi da smo mu dopustili da nam dira u tako osjetljivu stvar u svojoj prvoj utakmici na klupi BiH,ko je on da to određuje.Rezultat je imao,htio neko priznati ili ne ali sam ubijeđen da bi iole ozbiljan selektor pripremio ekipu za baraž bar 30% bolje,da bi snimio igru Portugala 100%(kaže Vaha Halilhodžić da već gleda utakmice Portugala od unazad godinu dana a sa njima igra tek na ljeto),da bi puno bolje iskoristio Zlatana Bajramovića umjesto Muratovića u prvoj utakmici i to su stvari koje me bole i zbog kojih sam ubijeđen da smo pali gotovo bez ispaljenog metka.Na stranu i stative i prečke,imali smo nesreće puno,to stoji ali mislim da nas je više koštao naš balkanski krkanluk,javašluk i Ćirino lako ćemo,jeb.aćemo im majku,Ćirina neozbiljnost nego bilo šta drugo.
svaka čast za ovo manijak...potpisujem....ali 100% on bi rekao da nije to on ukinuo nego neko drugi....nikad on nije kriv![]()
Ma joook sada kada smo se rijesili Cire rijesicemo se i svih drugih problema,sada cemo se prosetati kroz grupu i na evropskoj smotri biti jedni od prvih favorita,a na klupi ce biti neki veliki svjetski strucnjak,poput Brace iz vodovodaT-MAC je napisao/la:nisam dugo bio na ovoj temi
jel se ono ovde raspravlja o CIRI
eto jeste vi anticirovci docekali da vama najmrza osoba u zivotu ode s klupe nase repke.
ko vi ocete bolje nasem fudbalu a to ovako ne ide
svi nase velike licnosti su zauzete( a i da su slobodno opet bi od nase klupe bjezali ko dzavo od krsta ko sto i sad rade)
e mene kopka koji ce nam sad krojit sudbinu
a ko da vidim nekog truhlu sad i nas na 4 mjestu
ma kakvo ode ko ce ga njemu vjerovati manipulira svima....tamo tajno t+radi sa kinezma, a vamo kad ga pitas kakva kina **** to...ma vise nervira me, da hoce otici...evo dokazaJohnyx95 je napisao/la:Eto ljudi, ode Ciro.Toliko ste ga iskritizirali (naravno ne svi) prozivali,naglabali, jednom rijecju srali!![]()
Sad covjek ode i vi ste dosli na svoje.Zelim njemu puno srece i da nam pozivi jos 70 i kusur godina,a vama da Muzurovic ili ipak nesto eminentniji strucnjak,Branimir Tulic, preuzme repku ,kako je nazivate, "vase" domovine.
BHF i kriticari "hvala vam"!
CIRO MAJSTORE!
Aaa da vidimo sada ko ce doci...meho kodro mozda, pa ako budemo treci rece fanatikosi da je to najbolji rezultat...ja debila braco moja!Johnyx95 je napisao/la:Eto ljudi, ode Ciro.Toliko ste ga iskritizirali (naravno ne svi) prozivali,naglabali, jednom rijecju srali!![]()
Sad covjek ode i vi ste dosli na svoje.Zelim njemu puno srece i da nam pozivi jos 70 i kusur godina,a vama da Muzurovic ili ipak nesto eminentniji strucnjak,Branimir Tulic, preuzme repku ,kako je nazivate, "vase" domovine.
CIRO MAJSTORE!
Ćiro ćang ćungmiky_hz je napisao/la:Hvala Kinezi
Jeste, sad ce zato kamikaze kod nas doci.miky_hz je napisao/la:Hvala Kinezi
Pa ako je tako nemam nista protiv da dođe Dušan Bajević, hvala bogu nek ovaj klovn od trenera ode, nek on sad **** majke po Kini pa da vidim kako ce proci. Treba nam ozbiljan trener koji će raditi u interesu ove drzave i repke, a manje se isticati svoju guzicu gdje god to moze, covjek poceo filmove snimat po to je nevjerovatno koji profesionalac. Evo vam jedan podatak za ove sto hvale Ćiru.alemao je napisao/la:branimir tulic dolazi, sad je reda na srbina
a vi ciromrzci mislim da je za vas najbolje rjesenje
patriottiiiiii....k...i
Ti si smjesan prijatelju ako mislis da je Ciro otisao zbog kritika javnosti,pa covjek ide zbog para,a ako je neko srao tj, sam sebe minirao nepromisljenim izjavama onda je to on.Johnyx95 je napisao/la:Eto ljudi, ode Ciro.Toliko ste ga iskritizirali (naravno ne svi) prozivali,naglabali, jednom rijecju srali!![]()
CIRO MAJSTORE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.