FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 17 jul 2009, 00:21

slika

4-4-2 sistem u kojem bi Riberyju dodjelili klasicnu 10-ku.

slika

4-3-3 kao sto je primjenjivao u Ajaxu i Barceloni

Rok je istekao...Ribery ostaje definitivno (Hari brisi potpis :D ), dobit' ce sve sto jedna istinska zvjezda treba da ima...golemu platu, odrijesene ruke, poseban status...ako vec to nije imao :? i da li ce sve ovo izaci na dobro, ostaje da se vidi. ;)

P.S. Ovaj Badstuber izgleda u svim kombinacijama, otkrovenje neko. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 17 jul 2009, 00:26

ja sad negdje procita da je Zidane otisao licno u Njemcku i da je sa sobom ponjeo Perezovih 80 mil.eura koji je namjenjen za Riberijev dolazak u Madrid 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2009, 00:26

Kažu, ogorman talenta ima. Nadam se samo da će biti novi Lothar ili Helmer hehehe. Ma dobro je kako je sve tužno izgledalo. Vidjeti ćemo ako Bog da kada liga počne kako će sve to izgledati.

Sada su nešto počeli pričati kako žele Adlera, ali meni je i Rensing na istom nivou na kakvom je Rene.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 17 jul 2009, 00:39

amerosm je napisao/la:Da sada malo ovim novopecenim navijacima Bayerna na ovom forumu pojasnim sto je Bayern Lucia prodao. Naime prije dvije sedmice ili vise Luis van Gaal je u jednom interviju izjavio da kod njega ce se svaki igrac morati pridrzavati odredjenih taktickih zamisli i da kod Lucia to ne moze da uoci da radi. On je time mislio njegove ceste izlete ka protivnickom golu (pogledajte utakmicu protiv Wolfsburga i sve ce Vam biti jasno, kad ste izgubili 5-1, cetiri gola su bila klasicni kontra napad gdje je Lahm morao kao lijevi bek pokrivati Dzeku i Grafitea). Takodjer je rekao da ce Lucio morati mjenjati svoj stil igranja, ako zeli biti medju prvih 11 u ekipu Bayerna, tada je "primadona" kao i svaki igrac iz Brazila se nasao uvrijedjen sto Uli Henes i ostali iz uprave nisu stali na njegovu stranu i pukla je veza izmedju Bayerna i Lucia. Bayern je imao mogucnost da zadrzi igraca i da bude na gubitku (sljedece godine odlazi kao slobodan igrac jer 100 % ne bih produzio ugovor, i takodjer ima veliku platu) i zato se Bayern odlucio za soluciju broj 2 i prodaju igraca. Takodjer je Uli Henes rekao da nece dovoditi jos jednog stopera jer na toj pziciji imaju pet kavalitetnih igraca kao sto su Demichelis, van Buyten, Baarfheid, Breno i Badstuber, a ovaj posljednji je veliki talenat i izgleda da van Gaal o njemu ima visoko misljenje. Najvise je van Gaala kod Badstuber impresionisalo sto kao 19 godisnjak komaduje odbarnom i ako je bila prijateljska utakmica.
Sve je to ok, ali sa ovim boldiranim se nikako ne slazem. Ipak je Lucio za sve pobrojane klasa iznad. Demichelis je bio odlican pretprosle sezone, prosle je bio (pre)los, vidjet cemo sta ce biti sada. Breno- :roll:
Buyten bi mogao biti dobar, zazelio se je igranja... Ne znam kaj da kazem... Nije bas da mi ulijeva povjerenje.
Badstuber- vidjet cemo.
Dakle, prema mom misljenu previse su lahko odrekli Lucia, ali eto, sta je, tu je, valjda ce izaci na dobro. I prosle godine je najavljivao odlazak u toplije krajeve, spominnjala se je Spanija.

P.S. Ako uspijem nabaviti kartu u utorak sam na utakmici Stuttgart Kickers-Bayern. :)
Bice na DSF-u prijenos.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 jul 2009, 00:44

Jao nikako početi nova sezona. I dalje sam ubjeđen da laganini uzimamo titulu. Lp četvrfinale a kup tu i tamo, sve je tu otvoreno. Smatram Vukove favoritima da odu u Lp, također očekujem Bayer, Hsv te Werder u vrhu. Hoffenheim može da iznenadi. Tu je i Hertha aliu slaba će biti.

Ovaj klinac u odbrani je dobar, ne bi oni bez razloga prodali Lucio i to za 8 miliona eura.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 17 jul 2009, 00:50

Rz88 je napisao/la:Jao nikako početi nova sezona. I dalje sam ubjeđen da laganini uzimamo titulu. Lp četvrfinale a kup tu i tamo, sve je tu otvoreno. Smatram Vukove favoritima da odu u Lp, također očekujem Bayer, Hsv te Werder u vrhu. Hoffenheim može da iznenadi. Tu je i Hertha aliu slaba će biti.

Ovaj klinac u odbrani je dobar, ne bi oni bez razloga prodali Lucio i to za 8 miliona eura.
Zaboravio si Magatha tj. Schalke :) (naravno, ne mislim da ce osvojiti titulu, to je naucna fanstastika :mrgreen: , ali bit ce pri vrhu).
Ja ocekujem salataru, za kup mi se je.., a u LP bih volio da konacno prodjemo 1/4 finala.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 00:54

Ja bih opet volio Evu Mendez :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 jul 2009, 00:55

geronimo je napisao/la:Rok je istekao...Ribery ostaje definitivno (Hari brisi potpis :D ), dobit' ce sve sto jedna istinska zvjezda treba da ima...golemu platu, odrijesene ruke, poseban status...ako vec to nije imao :? i da li ce sve ovo izaci na dobro, ostaje da se vidi. ;)
Hehehe, samo se vi tjesite da ce ostati kod vas, vidite da svaki cas nesto simulira ne bi li se iznervirali i pustili ga, a ne bih se slozio da ce dobiti sve sto jedna istinska zvjezda treba da ima, mozete mu ponuditi samo golemu platu i nista vise. Gledam tu graficku taktiku bayerna i Boga mi sazalim se na Riberya kad vidim s kim igra, ne znam sta je covjek Bogu zgrijesio pa ga ne pustate u Real, kako bi to sve ljepse izgledalo da pored njegovog imena pise Raul, Ronaldo, Kaka, Robben, Benzema itd... :mrgreen:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 jul 2009, 00:56

Na onim slikama se vidi da Bayern može sastaviti dva solidna sastava. Ove sezone Bundeska je naša, kup i superkup takođe, a u LP i neočekujem više od 1/4 finala. Sve u svemu nadam se još jednoj uspješnoj sezoni.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jul 2009, 01:01

el-fighter je napisao/la:Na onim slikama se vidi da Bayern može sastaviti dva solidna sastava. Ove sezone Bundeska je naša, kup i superkup takođe, a u LP i neočekujem više od 1/4 finala. Sve u svemu nadam se još jednoj uspješnoj sezoni.
Ko to garantuje da je sve u Njemačkoj vaše :?: Tako ste pričali i prošle sezone pa se desiše petarde protiv Werdera i Wolfsburga. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 17 jul 2009, 01:09

Virtu4l je napisao/la:Ja bih opet volio Evu Mendez :mrgreen:
To je off topic, smatraj se upozorenim :mrgreen:
(Volio bih i ja Evu, sto jest, jest :lol: )

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 08:21

Šta ću, vidim svi nešto žele, ovaj Riberija, onaj Alonsa, ovaj odbrambenog igrača, pa jbg, da se priključim željama ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 jul 2009, 23:38

Ko pored Bayerna i HSV ucestvuje na ovom T-Home kupu i imali gdje prenos na Tv-u.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jul 2009, 23:40

http://www.t-home-cup.de/

Schalke 04
Bayern München
Hamburger SV
VfB Stuttgart

18. Juli 2009 16:45 Uhr Halbfinale 1: FC Schalke 04 - VfB Stuttgart
18. Juli 2009 18:35 Uhr Halbfinale 2: FC Bayern München - Hamburger SV

Mislim da će prenositi SAT 1 na Astra Satelitu. Barem tako piše ovdje:

http://www.liveonsat.com/08_foot_friendy_club.php
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 jul 2009, 00:12

Hsv doveo Berga za 9 miliona eura. To se jednostavno mora gledati hehe. Ako Bog da lagana pobjeda.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 18 jul 2009, 10:56

Schweinsteiger se jučer vratio treninzima, Van Buyten je privremeno van terena zbog lakše ozljede, a Toni se priključio potpunom radu ekipe...
Olić odrađuje još jednu utakmicu suspenzije (zadnja utakmice, 2 odradio) i to protiv HSV-a 8-) Ima da odradi još 2 utakmice u regularnoj sezoni.
Van Gaal izjavio da ima 5 napadača (za razliku od 3 prošle sezone; mislim da nisu 10 utakmica sastavili zajedno, jer je vazda neko bio povrijeđen) i da niko nema zagarantovan prvih 11...
Današnja i sutrašnja utakmica će biti dosta bolje i kako Van Gaal reče: kostrur i taktika za buduću sezonu :D
Sent from my Philips Smart TV.

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 18 jul 2009, 15:30

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93591.aspx real odustao od riberya definitivno tako da nema ni vama sneijdera :(
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 18 jul 2009, 15:53

Otac je napisao/la:http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 93591.aspx real odustao od riberya definitivno tako da nema ni vama sneijdera :(
ma mi smo odustajali jedno 2 do 3 puta od njeg defininitivno,pa smo se vracali jedno 2,3 puta definitivno,tako da je jedino definitivno da nista nije definitivno :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2009, 15:55

Prpa prpa prepali se rekli iz Bayern tuzit i odma sad izjave ne zelimo kvariti odnose sa Bayernom,nismo nikada poslali ponudu za Riberya :D
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 18 jul 2009, 15:58

miky_hz je napisao/la:Prpa prpa prepali se rekli iz Bayern tuzit i odma sad izjave ne zelimo kvariti odnose sa Bayernom,nismo nikada poslali ponudu za Riberya :D
bolje bi im bilo da su sami sebe tuzili,zbog zatvorskog odnosenja prema Riberyu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.