FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 19:07

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Pa, eto, nema problema... Osim toga sto odjednom nista ne funkcionise, nemamo prebijene, a igraci se svadjaju i bjeze sa treninga. Pa, sta ce nam pitari i fukarice kad smo sebi najveci neprijatelji? :puke:
Znaš kako, nemam ja problem sa kritikom. Hoćeš da mijenjaš nekoga, ok, promjena može donijeti pozitivan šok, nije se jednom desilo. Imam problem kad bi otpuštali i tjerali bez ikakvog cilja. Smetaju ti Petrović, Ćenan, ovaj onaj, pa predloži adekvatnu i REALNU zamjenu, a ne otpusti ti njih pa ćemo vidjeti šta i kako kasnije.

Napokon se uspostavio neki sistem, krenulo je sve kako treba, prošli prelazni rok je odrađen veoma dobro i siguran sam da će se nastaviti u tom ritmu.
Koji je to sistem? Da se nestručne osobe pitaju oko pojačanja i sportskog segmenta?

Neka hvala.

Takođe, nije ovo nešto "odjednom" kako Slavin reče, ja ovo pričam skoro dvije godine, da sam u pola saslušanja i uvažen bolje bi nam bilo. Odgovorno tvrdim!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 21 maj 2017, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

BijelaCokolada
Kontakt:

Post Postao/la BijelaCokolada » 21 maj 2017, 19:08

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Pa, eto, nema problema... Osim toga sto odjednom nista ne funkcionise, nemamo prebijene, a igraci se svadjaju i bjeze sa treninga. Pa, sta ce nam pitari i fukarice kad smo sebi najveci neprijatelji? :puke:
Znaš kako, nemam ja problem sa kritikom. Hoćeš da mijenjaš nekoga, ok, promjena može donijeti pozitivan šok, nije se jednom desilo. Imam problem kad bi otpuštali i tjerali bez ikakvog cilja. Smetaju ti Petrović, Ćenan, ovaj onaj, pa predloži adekvatnu i REALNU zamjenu, a ne otpusti ti njih pa ćemo vidjeti šta i kako kasnije.

Napokon se uspostavio neki sistem, krenulo je sve kako treba, prošli prelazni rok je odrađen veoma dobro i siguran sam da će se nastaviti u tom ritmu.
Petrovic treba da ide jedino ako ce amar doci na njegovu poziciju,uostalom ne vidim ko bi mogao doci umjesto njega pa da ocekujemo neki napredak

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 maj 2017, 19:09

Kjosevski odlazi sigurno.
Bocca odlazi.
Lendrić odlazi.
Miro odlazi.
Kerla odlazi.(hvala qrcu)
Bogičević, Bekrić, Zeba, Stojanović, Nikolić, Fejzić stari i istrošeni.
Mujagić odlazi.
Mussa odlazi.
Radinović odlazi.

Stanić, Blagojević, Siniša, Marković, Zakarić, Crnov mi ne ulijevaju povjerenje, ali će ostati.

Žerić, Dženis, Dado, Osmanković, Dino trebaju ostati, kao i Bobić koji je solidan golman.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2017, 19:10

BijelaCokolada je napisao/la:Petrovic treba da ide jedino ako ce amar doci na njegovu poziciju,uostalom ne vidim ko bi mogao doci umjesto njega pa da ocekujemo neki napredak
To je poenta svega što sam napisao, ako će se Amar vratiti, treba se zahvaliti Slavki, i to je jedina opcija pod kojom bi otkaz Petroviću bio opravdan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 maj 2017, 19:14

Takticki su Petrovica ubili i trener Krupe i ograniceni Janjos i mnogi drugi. Od pocetka ove polusezone mi igramo lose. Rezultati su tu jer smo u vecini meceva imali srecu npr. protiv Radnika u Bijeljini pa i protiv Krupe itd.
Onaj jucerasnji Radnik bi nas dobio na Grbavici sa 2:0 najmanje sad.Toliko lose igramo.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 maj 2017, 19:15

Virtu4l je napisao/la:

Upravo. Kazes fino, Mario Stanic (lupam) hoce mjesto sportskog direktora, ja idem iz ovih stopa na stadion da pomognem Cenanu da isprazni kancelariju.

Ali, ova naklapanja nikome ne odgovaraju. Da je Lendric pogodio u zadnjoj minuti, sve bi bilo med i mlijeko, sad odjednom niko i nista ne valja.
Mozemo mi biti nezadovoljni igrom koliko god hocemo, ali brojevi kazu da nas je Slavko preuzeo u trenucima kad bi mi svi kolektivno, bez izuzetka, potpisali finis na drugom mjestu. Otpustanje trenera, iako je formalno ispunio ocekivanja, bilo bi jednostavno amaterski s nase strane, i nikako dobar potez. Posebno, u situaciji kad ne postoji strucnija osoba (a Amar ocigledno nece) da dodje i zamjeni ga.
Vremena nema puno, bice nekih para od transfera preko ljeta, treba uloziti prema Celinom ukusu i krenuti s njim na celu u novu sezonu. To je jedini ispravan potez.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2017, 19:17

Gledam Rijeku i plače mi se :damn:
Voli te tvoje Sarajevo.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 21 maj 2017, 19:20

Virtu4l je napisao/la:

Reci da se šališ molim te. Šta je dobro u zadnjem prelaznom roku ?
Zakarić , propo igrač, došao sa viškom kilograma i van iole ozbiljne forme
Crnov, ljudi nam se smijali kad su čuli da ga hoćemo. U širokom na 80% utakmica ušo sa klupe i u tim rjetkim trenucima igre bio najgori u do tada najlošijem timu Širokog.
Stojanović, ušao u pozne igračke godine, treća opcija na beku u ekipi sa kojom se borimo za primat
Kerla, prije 8 godina bio pojačanje, upao u poslednji čas uz svoje uslove :crazy:
Zeba, njemu ne može čovjek ništa prigovoriti ali definitivno ni blizu Zebe od prije 5-6 godina
Musa, možda i najbolji igrač poslije Mire ali očigledno premal rok za adaptaciju na novu sredinu

Uglavnom, zato što su dovedeni ovi igrači, zato smo ponijeli titiulu najvećih gubinika ove sezone uz naravno ne autoritativnog Slavku sa upitnim znanjem i karakteristikom poltronstva prema nadređenima. Boji ih se ko guje ljute, nema muda ko pionir.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 maj 2017, 19:22

Virtu4l je napisao/la:Gledam Rijeku i plače mi se :damn:
Yebiga Volpijeva lova + dobra organizacija = rezultat

Godinama su radili da stignu do titule, plus tu je bila i grupna faza EL.

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 21 maj 2017, 19:22

Kako misliš odjednom? Šta odjednom?

Nikolić. Po formaciji potpisnik transfera po "ustaljenim procedurama". Katastrofa.

Ćenan. Pitar pod jedan, meni smeta ne znam za vas ptežvakana tema ali ako ovo od juče nije škola onda smo u banani fakat. Nikakvih sposobnosti, veza, stručnosti, ugleda, uticaja. Nula bodova. Igrači koji su došli prosjek ili nula bodova.

Petrović. Ubleha na kvadrat. Mislim da je suvišno i raspravljati.

Ostali. Ako ima neko sa mrvom moralne odgovornosti da nam objasni kako stvari u klubu funkcionišu i ko se sve miješa u rad struke, povlači poteze, pa da analiziramo . Bilo bi lijepo prema navijačima.

I da, imamo dug za Istok i to pozamašan.

Rezultat[/quote][/quote]

Polako Željovac, svi smo nezadovljni propustenom prilikom za titulom i ne treba nagle poteze praviti, analizirate rezultate i ako treba mijenjati moramo prvo naci kvalitetniju zamjenu. Iako po meni za sve trebao kontinuitet rada ali da ima stvari da nestimaju u sportskom dijelu, ima.
Jedno znam sigurno da se Slavki niko nije mjesao u rad i odabir igraca, ekipe. Pa njemu igra ove odlucujuce utakmice igrac koji trazi raskid ugovora u istom trenutku jer je nezadovoljan?! Meni ne bi igrao da je Ronaldo.

Treba biti pametan i iz ovog neugodnog iskustva izvuci pouke, ljudi koji su zaduzeni za to.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2017, 19:23

Ne sumnjam ja da ćeš sad biti pametan, mislim nije se Zakarić godinu dana očajno priželjivao, kao i većina ostalih, ali nemam namjeru raspravljati se sa vama.
Voli te tvoje Sarajevo.

Qwerty90
Kontakt:

Post Postao/la Qwerty90 » 21 maj 2017, 19:23

Adžem i momci kapa do poda, VI STE ŽELJEZNIČAR.

AMAR VELIČANSTVENI = TRENER
HADIS ZUBANOVIĆ = SPORTSKI DIREKTOR

NE INTERESUJE ME KO TREBA PROGUTATI SVOJ PONOS I SUJETU, KLEKNUT, POPUŠIT ****, OVA POSTAVKA U SPORTSKOM SEGMENTU JE ONO ŠTO NAM TREBA.

TAČKA.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Zadnja izmjena: Qwerty90, dana/u 21 maj 2017, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 maj 2017, 19:23

Kako god okreneš bit će ponovo turbulentan prelazni rok..

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2017, 19:25

Qwerty90 je napisao/la:NE INTERESUJE ME KO TREBA PROGUTATI SVOJ PONOS I SUJETU, KLEKNUT, POPUŠIT ****, OVA POSTAVKA U SPORTSKOM SEGMENTU JE ONO ŠTO NAM TREBA.
Oho ti se od Izlije :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 maj 2017, 19:26

Zakaric i Crnov su odlicno igraci koji su zbog povreda u losoj formi. Tj. da nije bilo tih povreda, daleko bi oni bili i od Zelje, i od BiH... S obzirom da Robben i Isco ne mogu kod nas ovog ljeta, neka Crnova i Zakarica... Valjace.

Qwerty90
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Qwerty90 » 21 maj 2017, 19:28

Virtu4l je napisao/la:
Qwerty90 je napisao/la:NE INTERESUJE ME KO TREBA PROGUTATI SVOJ PONOS I SUJETU, KLEKNUT, POPUŠIT ****, OVA POSTAVKA U SPORTSKOM SEGMENTU JE ONO ŠTO NAM TREBA.
Oho ti se od Izlije :mrgreen:
Ma oho se njemu od mene :D **** majku kontam danas ću biti bolje, ono gore **** majku, od sinoć 3 apaurina po 3 mg, kontaju mi kući da imam šizofreniju ...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2017, 19:29

SlevinKelevra je napisao/la:Zakaric i Crnov su odlicno igraci koji su zbog povreda u losoj formi. Tj. da nije bilo tih povreda, daleko bi oni bili i od Zelje, i od BiH... S obzirom da Robben i Isco ne mogu kod nas ovog ljeta, neka Crnova i Zakarica... Valjace.
Zakarić nije igrao na svojoj poziciji, vidjećeš ga naredne sezone na desnom krilu ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 21 maj 2017, 19:31

Virtu4l je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:Zakaric i Crnov su odlicno igraci koji su zbog povreda u losoj formi. Tj. da nije bilo tih povreda, daleko bi oni bili i od Zelje, i od BiH... S obzirom da Robben i Isco ne mogu kod nas ovog ljeta, neka Crnova i Zakarica... Valjace.
Zakarić nije igrao na svojoj poziciji, vidjećeš ga naredne sezone na desnom krilu ;)
Nemoj.

Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 21 maj 2017, 19:34

Rokoko87 je napisao/la:
Nemoj.
S obzirom da odose Lendric, Miro i mozda Veca, a Zeba jedini nije podbacio od ostalih, onda samo njega ostaviti, a ostalo od nule. Jel to ideja?

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 21 maj 2017, 19:35

MIRO OSTANI ! SLAVKO ODLAZI !
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 23 gosta.