FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije majkl ni ubleha, ni maskota, ni troler...lik je bolestan. Molim Allaha da mi oprosti za sve uvrede njemu upucene, nisam znao da je ovako ozbiljno...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- ThrillerHz
- Kontakt:
Sta je rec?Zagor je napisao/la:Sa ovim Adukorom cu nauciti cijelu Bibliju napamet

1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma mozda i dođe taj Makedonac ali koliko je samo fulao sto se tice tih transfera, Obradović, Ordagić pa onaj stoper..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma nekad su insajderske i prolazile, ove godine slabo vala. Samo je Rahmanović najavljen malo ranije, Kuzmanović ja msm spomenut 3-4 sata prije SMSa. Ostali popadali k'o grom iz vedra neba.MortemHz je napisao/la:Ma mozda i dođe taj Makedonac ali koliko je samo fulao sto se tice tih transfera, Obradović, Ordagić pa onaj stoper..

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
U naredne tri utakmice osvajamo devet bodova!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Folova ga na inst, garant samo Bibliju kaci.ThrillerHz je napisao/la:Sta je rec?Zagor je napisao/la:Sa ovim Adukorom cu nauciti cijelu Bibliju napamet

Idu dresovi u fan shop na snizenju

Mogli smo se skupit ,uletit kakvu lovu,ev Crnkicu rodjendan, pa da mu cestitamo da sta kupimo,zaduzio nas je,zaj.ebano samo sto nezna covjek na koju mu adresu poklon poslat 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Znaju oni u klubu koji su podmiceni da mu ovo dopuste.miky_hz je napisao/la:Mogli smo se skupit ,uletit kakvu lovu,ev Crnkicu rodjendan, pa da mu cestitamo da sta kupimo,zaduzio nas je,zaj.ebano samo sto nezna covjek na koju mu adresu poklon poslat
Haman sam pogodio, nažalost.Zagor je napisao/la:To je to, nazalostHigh je napisao/la:
Na derbiju više priželjkujem nego što objektivno očekujem neriješeno. Nakon toga idemo šumadiji, koja će, siguran sam, prije toga otresti Vitez, što znači da nas dočekuju u euforiji, slaveći Kosovski boj, trobojku i genocid, a mi se tu snalazimo kao Hana Hadžiavdagić u nikabu. Tu predviđam poraz, što znači da po tome ni nakon 6. kola nećemo izaći van te zone za ispadanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Helem, vidjeste li najavu Sarajevske audicije, u kojoj je Admir Glamočak u trenerci FKS?
Meni se čini da on navija za Sarajevo. Znam da je u onoj travestiji od serije čepio svakog ko je mlatio o komšijama.

Nemojte brinuti otišao Majlkl da mu sredi papire.Sabinho je napisao/la:Ja sam cuo da je lik iz Bugarske i da je zapeo na granici.Burberry46 je napisao/la:Navodno neki je makedonac u pitanju

Kakve veze ima Bilbija sa AudokoromZagor je napisao/la:Sa ovim Adukorom cu nauciti cijelu Bibliju napamet

Da, svako malo kaci na storyu na IG neke stihove iz Biblije. Kontam lik izbacio neku sliku, kad ono to, haj reko bolje i to neg da se slika po nekim restoranima, kaficima....Sarajlijica1946 je napisao/la:Folova ga na inst, garant samo Bibliju kaci.ThrillerHz je napisao/la:Sta je rec?Zagor je napisao/la:Sa ovim Adukorom cu nauciti cijelu Bibliju napamet![]()
Idu dresovi u fan shop na snizenju

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Re: RE: Re: FK Sarajevo
"- Ja gorim od želje...High je napisao/la:Helem, vidjeste li najavu Sarajevske audicije, u kojoj je Admir Glamočak u trenerci FKS?Meni se čini da on navija za Sarajevo. Znam da je u onoj travestiji od serije čepio svakog ko je mlatio o komšijama.
- Leotar nabio Želju 3:0"

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Anela **** ti sve mrtvo i zivo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
Je li im ovo uvedeno vrijeme koje igraci moraju provoditi u kampu i zajedno?
UPRAVA NAPOLJE!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Bosniacum Lilium je napisao/la:Anela **** ti sve mrtvo i zivo

Boli Anelu briga za hejtere i bracika je u klubu. Ko vam je kriv što niste dobri sa Anelom?
#BHT

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Sta je sad BHT, nisam u fazonu.joker90 je napisao/la:Boli Anelu briga za hejtere i bracika je u klubu. Ko vam je kriv što niste dobri sa Anelom?#BHT

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, bvsic, Google Adsense [Bot], Haksss, hibrid, keli, misstianopenaldo, Posejdon, Proximic, Tatamata1946 i 80 gostiju.