FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 03:25

Jao jao šta nam serviraše debili. Ima li krivca da ga se podmetne, kakav žrtveni janjac? Ima li kakav "boom"?

Možda Ćenan sa svojim pulenom Markovićem što dobija žuti u 93 min Bijeljina da može ići u Bg na svadbu? On i onaj kepec Siniša. **** li vam familiju, mrtvu!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 21 maj 2017, 06:28, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 03:29

Svaka čast navijačima, Manijacima koji idu svaku tekmu i nama ostalima koji smo tu, koji se odazovemo na svaki vapaj kluba. Svaka nam čast za odanost i ljubav, strpljenje, podršku.

Kome podrška? Ovako nam vraćate, najveći gaf u mojoj istoriji kako pratim klub. Fuj!

Gdje onaj poltron Nikolić sa you tube igračima i skupštinom gdje nam priča da smo u plusu. Nekakvom plusu. Mi ono ovce je li, drznik jedan bezobrazni, ti pametan i Željovac a mi budale!? To ti priča, poltron?

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 03:44

Uprava se direktno miješa u rad struke!

Kerla mora igrat! Najveća primanja. Još debil zahtijevao da igra lijevog stopera kojeg nije nikad igrao, to znači automatsku rotaciju dva stopera jer je Bogićević lijevi bio.

Marković Ćenanov.

Siniša. Otjeran Memija zbog njega. Tu smo u minusu min sto milja eura, bukvalno ga poklonili. Miro onakav kakav je biva iznerbiran od idiota i napusti trening. Prije njega Uglješa, Bekrić, itd. Disciplina nula.

Lendrić, ponaša se kao da je njegov klub. Ljudi ne mogu vjerovati kako se bahato ponaša.

Prije derbija, sastanak u osam. Misimović zaustavlja Petrovića, sat vremena mu vazi. Epilog Uglješa i Crnov prvih jedanaest.

Ni jedno dijete nije promovisano! Uništeni ili gurnuti u stranu talenti od kojih klub treba da uzme možda milione. Poltroni se mole na forumu da propadnu kako bi odluke bile opravdane. Debili oni mrtvi, vi ne volite klub, samo ste dupelizci. Fuj! Evo vam plaćrnika vaših, rezultat pišanje po glavama najvjernijih navijača u državi.

Ceduljice. Ko igra. Ko je na klupi. Kapiten i Ćenan. Kapiten se žetonira na sve strane, malo uprava malo navijači. Igra povrijeđen da ne bi Bekrić uskočio.

Neka znaju svi. Idemo dalje.

Ne može Pitar biti ništa u klubu, **** ti hljeb! Ne može!

Jeste normalni **** vam since žarko!

Puko sam, definitivno. Pa šta je ovo u pm. Jel' ja ovo sanjam, sve čekam da se probudim. Večeras, one piratske face i kez, ono pišanje bez da mi riječ kaže. A tako je jednostavno bilo, uzmeš ili Slobodu, Krupu, Sarajevo i mi giganti. Šampioni. Je li ovo hvala navijačima za sve?
Jeste li svjesni da ste nam suze natjerali na oči, da ja Naš Željo, ne vaš majmuni, naš Željo izgubio titulu. Prošle goine europu. Fuj, fuj, fuj!
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 21 maj 2017, 06:32, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 maj 2017, 04:11

Moze li se zaspati, sto je zora blize sve sam vise utucen. Kako mi titulu izgubimo to nije normalno. Petrovicu, male pickice od igraca i Upravo vi svi sada spavate. Boli vas ****, a mi cekamo zoru koja nikako da svane.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 04:24

Ma ne vrijedi pisati, ništa se promijeniti neće.

Samo:

Željezničar za život cijeli!

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 04:41

Sve Željovci.

Oni što pljuju Amara, Zubana.

Djubrad ulizivačka!

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 04:44

**** vas Ćuk u usta!

I ostali "vanjski saradnici"!

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 06:38

Šta se koji qurac ovaj Jahić javlja , bohalj glupi. Glup ko qurac, 4000 milje mjesečno sa juniorima trenira. J linte stid futavče tu ste skoro kao naša djeca, dođe vam Siniša i pljuje vas na treningu, Buki vas brani
Nema Željine krvi u svlačionici, sve ovo neki 'igrači", u deset utakmica naprave nešto pa se ližu sa navijačima po društvenim mrežama . Jadovi občni.

Al' nije Jahić kiv... popušili smo ubleha, demagogije, floskula ko niko.

UPRAVA NAPOLJE!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 21 maj 2017, 06:54

...
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 21 maj 2017, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.

UPRAVA NAPOLJE!

PticaSelica1921
Kontakt:

Post Postao/la PticaSelica1921 » 21 maj 2017, 08:36

Halalite raja.
Meni treba zdravlje I zivce da sacuvam koliko-toliko.
Hebo mi slavko mater I retardirani Kerla.Ispusio Sam 3 kutije cigara,jel treba rak da dobijem sto Su pick.e?
Veca,Miro,Lendric,Bocca I Musa da ostanu ostalim se zahvaliti jucer Jos a ostatak juniorima pa Sta Allah da.Bar CE Nam drago biti kad uspiju pas sastaviti a ne ovo da dozivljavamo.
Zrinjski izbaciti iz lige za ovaj penal Kao I komplet NS.A sudiju upucati u slezenu da umire Kao pasce pola sata.
Toliko od mene,zelim vam sve najbolje. :salut:
U srcu nosim te ja ! 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2017, 08:39

E sad kad se prespavalo, može se nešto i napisati.

Sve znamo, sve smo vidjeli, za sve smo sami krivi. Nisu nam krivi ni pitari, ni penal u Bijeljini, jer oni su odradili ono što im je posao. Šta će sad sa nama biti, to vjerujem da niko ne zna. Imali smo meč lopte, ne jednu nego više njih i niti jednu nismo iskoristili. Prvo Krupa pa onda Sarajevo, gdje nismo stvorili niti jednu šansu, protivnici su nas odučili od fudbala i Sarajevo je moglo ubjedljivije slaviti kao što nas je Krupa trebala pobijediti.

Može se sad naglabati danima, mogli smo ovo, mogli smo ono, trebali ovo, trebali ono, ali sve ono na šta se upozoravalo nam se vratilo kao bumerang.

Veoma turbulentna sezona gdje se dešavalo sve i svašta što se u normalnom klubu ne desi za deset godina, i pozitivno i negativno.

O Slavki Petroviću sam iznio mišljenje još kad se povezivao sa Sarajevom, jednostavno on je trener za male ekipe, Željo je preveliki zalogaj za njega. Nikada u životu nisam pozivao na smjene, ali mislim da se sa njim nećemo usrećiti. Generalno smo bili više sretni nego spretni pa smo došli u ovu situaciju da se borimo za titulu.

Uprava treba dobro razmisliti šta i kako dalje, obavezno trebaju popričati sa Amarom, sjesti ljudski i vidjeti šta on misli o svemu i da li ima želju da se vrati. Amar je ovom Želji itekako potreban, jer bez njega nikada, ali NIKADA nećemo biti kompletni, njemu je mjesto na Željinoj klupi, rođen je za to. Trebaju se zaboraviti sve nesuglasice koje imaju sa njim, zbog nas, zbog Želje. Liga nikad nije bila slabija, Amar će je osvajati pet kola prije kraja.

Nemamo mnogo vremena, Evropu igramo za mjesec dana.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 21 maj 2017, 09:25

Navijači ostaju i žive uz klub od kako je nastao do danas i ako Bog da i u buducnosti dalekoj, igrači su prolazni, dodju i odu, neki ostave dubok trag, neki malo manji a neke će (h)istorija samo pamtiti eto ko da su igrali za velikog Želju. E tim marginalnim igračima koji se igraju sa našim Željom, Željom ljudi ovoga grada i države od rođenja do smrti, e njima se najebem mame šta su uradili u zadnjih 15 dana. Kaže ne psuj igrače, onda si nikakav navijač, e pa ne navijam za igrače ili trenere ili sportske dir., navijam za ŽELJEZNIČAR i samo ŽELJEZNIČAR je meni u životu bitan i važan a oni nikad!

Gledao bih kako da raskinem ugovor sa većinom da ne nabrajam, eno juniora, prekucali, ponuditi Ugovore, dovesti u seniorski tim i ne sumnjam da će ih Miske kako tgreba ispratiti infrastrukturom i potrebama tima, a oni će ne sumnjam sekunde odgovoriti zadatku.

Ćenan OFF, Šabanadžović ON.
Mrvica nije dorastao i pritisku i nivou Želje, to je moje mišljenje.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2017, 10:36

I još jedna stvar, vidite kolika je erupcija oduševljenja što Željo nije osvojio titulu? To je najveći dokaz da radimo kako treba, jer kad te Bošnjo pljuje i prati svaki tvoj korak, onda znaš da si na najboljem putu, a mi jesmo na dobrom putu. Nije ovo ni prva ni zadnja titula koju smo i koju ćemo izgubiti na ovaj način. Nikada nas to nije pokolebalo, uvijek smo se vraćali jači i bolji, ne sumnjam da će tako biti i ovaj put.

Neke se stvari moraju ponovo slagati, ali sve su to sitnice, zato glavu gore, i dalje smo najveći i najbolji. Idemo odigrati utakmicu protiv Radnika, završiti prvenstvo, pa malo na odmor, a onda čekamo 19.06. i žrijeb u Nyonu.

Nakon toga slijedi Evropa u dolini, dugo, predugo smo je čekali i niko nam ne može pokvariti tu noć :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 21 maj 2017, 10:58

:tralala: Idemo u subotu,proslaviti Europu,( to je bio max ove sklepane ekipe). Onda prodati manekena Ivu, ako ga iko hoce,a Vecu vec traze ozbiljni klubovi isplativo za nas.Svi ostali igraci na stol i skart koji nije mogao dici nivo level igre u ovih 5 odlucujucih utakmica ( sloboda,siroki2+, krupa,sarajvo fk) noggaa...buraz , hvala lijepo kulturno.Poslije toga slijedi ; Pola "nasih mladica"ugovori, pripreme ,pripremne utakmice i puccc.Dovesti ciljano; Jednog iskusnogJamak,Tomic lijevak,Obradovic,Vukotic,Jasarevic lij.bek Krupa, Hebibovic itd na ovom fon.Ja sam gledao nedavno naseg mladog beka Aldina Sehica koji je bolji i savremeniji od oba nasa beka zajednoSinisei Srdana oba glupsoni .Ovo malo analize jbg. Bice Zeljo aBd sampion

Sema64
Kontakt:

Post Postao/la Sema64 » 21 maj 2017, 11:10

Ovo moje ruganje ide ; fs ns BiH,piticama ,faraonima posoljnim,svinjskom covicevom, listici i svim vjestackim tvorevinama koje nemaju povijest i cistu istoriju kao moj voljeni klub Zeljo( nista ti ni rezimi nisu mogli moj voljeni klube, idemo u nove pobjede na svojoj Grbavici 1/1 u vl.
Zivjela moja braca Manijaci najbolji u regiji).

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 maj 2017, 11:13

Treba u nedjelju odigrati maksimalno i napuniti Grbavicu. Cuda se u fudbalu desavaju mada ce biti tesko. Nakon toga podvuci liniju, izvrsiti detaljnu analizu posljednje dvije godine. Koliko smo potrosili za jednu Evropu, koliko smo zaradili, kako dalje i sa kojim snagama. Ako je ikako moguce navijace odvojiti od ekipe i ne ispunjavati nase zelje. Nadati se povoljnom zrijebu i da prodjemo koje pretkolo u Evropi jer tu su financije.

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 21 maj 2017, 11:19

Zadnje kolo posjeta na Grbavici ce biti katastrofalna, Sloboda nece centar preci u Mostaru ne ne nadajte se cudima.
- Zeljeznicar -

Moggiano
Kontakt:

Post Postao/la Moggiano » 21 maj 2017, 11:44

Ma kome da se puni grbavica ovim balerinama??? P.izde obicne od igraca od prvog do zadnjeg, vozdrica
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 21 maj 2017, 11:54

Ne treba ništa očekivati od Slobode, čak i kad bi ozbiljno odigrali Zrinjski neće ništa prepustiti slučaju (čitaj sudije će bit na standy-by). Ali eto ko nam je kriv, u Krupi smo to trebali riješiti ali valjda još nismo sazrili za titule. Ako ostane Slavko naredne sezone bi trebala biti naša.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 maj 2017, 11:55

jeb.em ti fudbal, noćne more. glava mi se raspada

slažem se sa virtuom, sve što je napiso stoji. sad ovo ljeto treba napraviti optimalne finansijske i kadrovske poteze i samo naprijed. jeb.iga, razočaranja su dio fudbala, ali ova sezona će ipak ostati nezaboravna, dobili smo istok i optimizam za budućnost... nije to malo!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 29 gostiju.