FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm84
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm84 » 20 maj 2010, 13:49

Vlak je napisao/la:Kako su huligani sa Koseva preko noci postali Lesinari - neprocjenjivo zaista. Sa svakim svojim potezom samo pokazuju koliko su mali. Sa svakim svojim potezom pokazuju da oni ne navijaju za manjeg i mladjeg sarajevskog premijerligasa, nego da navijaju protiv Zeljeznicara.

Ljoze vino pionsam!
sjeti se samo 2003. i slavlja pitara nakon nase izgubljene titule... ;)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 13:52

Play.Blue.Minded je napisao/la:Vrhunac ove sezone pitarima je što nećemo uzet duplu krunu. Eto koje su to fukare.

P.S. Idu dva pitara ulicom. Jedan navija za Borac, a drugi za Laktaše.
ahahahahahahaah dobar :mrgreen:

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 20 maj 2010, 13:53

Ako nista, ovo ce ih malo spustiti pred Laktase. Prvo poluvrijeme nismo izgubili ni zbog cega drugog, osim zbog psihe. Borac, realno, ima tehnicki potkovaniju ekipu, ali ondje je psiha zaustavila nase.
Promatrajuci ih sinoc nakon utakmice, od ovih igraca ocekujem da grizu protiv Laktasa (pa cak i ako osigruaju pobjedu u ranoj fazi).

Ćup. ćup, ćup je naš!

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 20 maj 2010, 13:57

Evo prijavih se i ja. :mrgreen:
Razocaran sam sinocnjom utakmicom, mogli su mi popraviti rodjendan, ali jbg ne pobjedjuje uvijek bolji. Cestitke navijacima Borca na (zasluzenoj) pobjedi.

Nego da pitam, da li ima jos onih salova sto su pusteni u prodaju u utorak ? Ako ne, ima li onih u udruzenju ? I od kad radi udruzenje. Stari sam dao rodjaku kad je dolazio iz Amerike jer mu je bila zelja da ima Zeljin sal. :)

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 20 maj 2010, 14:04

Haj uzecemo mi Ligu. Dosta ove godina jedna skromnost nam je vrlina.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 maj 2010, 14:13

^ Ljudi, ja tek sad sebi doš'o :?

I DA GUBI 10:0 S JUGA BI SE PJESMA ČULA

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 20 maj 2010, 14:18

STA JE BA ,NIJE SMAK SVIJETA,AKOBOGDA U NEDJELJU CE MO SE RADOVATI I ONDA NEKA SE JAVLJAJU SVI OVI PROVOKANTI? U NEDJELJU NEKA PISU? VOLIM TE ZELJOOOOO

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 20 maj 2010, 14:19

Pedja Simic je igrac koji ima mjesta na svakoj poziciji u timu.Visca jos jednom pokazao da je veliki talenat,Beslija dobar,a Bekric skroz tanak.
AMAR OSIM!

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 20 maj 2010, 14:31

SA ŽELJOM TUGUJEM ŽELJI SE RADUJEM ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG ŽELJO TI SI SAMPION......:-(
JEDVA CEKAM NEDELJU DA BUDEMO SAMPIONI, PONOSAN SAM NA NASE NAVIJACE SA JUGA.....EVO KAD GOD POMISLIM NA UTAKMICU SUZE MI KRENU NA OCI, NE BI KOMENTARISAO IGRACE, HVALA IM ZA SVE BORILI SU SE ALI JBG, HVALA IM ZA SIROKI CELIK SARAJEVO VELEZ ZRINSKI RUDAR.....I DA NE NABRAJAM VISE... PODRZIMO IH U NEDELJU I AKO BOG DA SA NJIMA ZAJEDNO PROSLAVIMO SAMPIONSKU TITULU. PONOSAN SAM STO SAM NAVIJAC NAJBOLJEG KLUBA NA SVIJETU KOJI NEMA PARE VELIKE ZVIJEZDE ALI IMA NESTO STO NEMA NIKO NA SVIJETU IMA DUSU I NAJBOLJE NAVIJACE. HVALA MANIJACI HVALA IGRACI HVALA AMARE I PONOSAN SAM STO SAM MANIJAK....
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 maj 2010, 14:33

.kicked je napisao/la:SA ŽELJOM TUGUJEM ŽELJI SE RADUJEM ŽELJO JE DIO ŽIVOTA MOG ŽELJO TI SI SAMPION......:-(
JEDVA CEKAM NEDELJU DA BUDEMO SAMPIONI, PONOSAN SAM NA NASE NAVIJACE SA JUGA.....EVO KAD GOD POMISLIM NA UTAKMICU SUZE MI KRENU NA OCI, NE BI KOMENTARISAO IGRACE, HVALA IM ZA SVE BORILI SU SE ALI JBG, HVALA IM ZA SIROKI CELIK SARAJEVO VELEZ ZRINSKI RUDAR.....I DA NE NABRAJAM VISE... PODRZIMO IH U NEDELJU I AKO BOG DA SA NJIMA ZAJEDNO PROSLAVIMO SAMPIONSKU TITULU. PONOSAN SAM STO SAM NAVIJAC NAJBOLJEG KLUBA NA SVIJETU KOJI NEMA PARE VELIKE ZVIJEZDE ALI IMA NESTO STO NEMA NIKO NA SVIJETU IMA DUSU I NAJBOLJE NAVIJACE. HVALA MANIJACI HVALA IGRACI HVALA AMARE I PONOSAN SAM STO SAM MANIJAK....

Da upavu si hvala ti AMARE! :D :) ;)

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 14:34

Možete zamisliti tugu u Sarajevu, kada Banjaluka slavi, istakao je Proko Radosavljević, ministar omladine, porodice i sporta u Vladi RS na današnjem dočeku fudbalera Borca

Pa pa pa paćenici...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 maj 2010, 14:36

Sve je ok, samo mi se nije svidjelo što je Amar ubacio Rovčanina i Mešanovića, u trenutku kad je postojeća ekipa na terenu bila blizu trećeg gola... Kad su ušli njih dvojica, igra se raspala opet.

Sve u svemu, nisam nezadovoljan...

FORZZA ŽELJO
Zadnja izmjena: AYAN, dana/u 20 maj 2010, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 14:37

Šta vam je ljudi više :shock: izgubi i Barcelona od Rubina, dešavaju se cuda u fudbalu...ne cesto, ali dešavaju se jbg.
Doduše mi nismo izgubili,ali ne može se svaki put pobjeđivati, pustite pacenike neka slave naše neuspjehe,neka slave ovaj remi svi naši dušmani... a mi se moramo okrenuti sad utakmici sa Laktašima i proslaviti dostojanstveno titulu.
Podržimo u nedelju igrace jer su to momci zaslužili definitivno.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 14:44

Joj ovih pametovanja, sad svi veći stručnjaci od Amara i svi znaju šta je trebalo, a šta nije. Ko kaže da se zbog izmjena raspala igra?! Bučan je nastavio igrati na mjestu Šimića! Je li nije bio opasniji od njega po gol Borca?! JESTE!
Mešanović umjesto praktično nepostojećeg Popovića. Nikakav nazadak. I Rovčanin umjesto Šimića, što je trebalo da doprinese ofanzivi. Damir je izborio dva prekršaja u opasnoj zoni i imao je jednu ekstra ukradenu loptu kada smo jedini put zaprijetili u tih pola sata mrtvila. Gdje je bio "tata" Bekrić?! On je kao lider ekipe. Višća je bio glavni naš igrač otkako je ušao. Uz Bučana. Bekrić je petljao i ništa korisno nije uradio za cijelu utakmicu, a očekujemo da na njemu napravimo jak transfer(I na derbiju je bio skoro nevidljiv). Daj Bože!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

.kicked
Kontakt:

Post Postao/la .kicked » 20 maj 2010, 14:44

JEDVA CEKAM NEDELJU DA NA ME NAPUSE SVE DUSMANSKE DUSE... I DA TO PROSLAVIMO KAKO DOLIKUJE NAJVECEM KLUBU NA SVIJETU. VOLIM TE ZELJO
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 20 maj 2010, 14:46

ma pustite papke sta picaju oni bi ruku dali da je njihov tim igrao finale kupa, oni ni europe nece igrati.

Svi u nedjelju da proslavomo najvjedniji trofej.

slika
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 20 maj 2010, 14:47

Iako sam Pitar zao mi je sto niste uzeli sinoc,bolje vi nego oni supci odvratni. Drago mi je sto je stadion bio pun i sto je bila odlicna atmosfera. Iskreno ,uz duzno postovanje ostalim to moze samo na 2 stadiona u drzavi AFH i Grbavici. Zivim za to kada ce oba sarajevska kluba svake godine biti u vrhu,a stadioni puni.Dok se to ne desi nema progresa u nasem fudbalu. Nije cudno sto su ovi iz BL u vrhu,na pocetku sezone su dobili milion od grada tako da su usli spremni u sezonu. Puno srece u borbi za titulu, hebai ga neka se slavi u nasem gradu,nekad vi nekad mi

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 maj 2010, 14:48

Željovac je napisao/la:Joj ovih pametovanja, sad svi veći stručnjaci od Amara i svi znaju šta je trebalo, a šta nije. Ko kaže da se zbog izmjena raspala igra?! Bučan je nastavio igrati na mjestu Šimića! Je li nije bio opasniji od njega po gol Borca?! JESTE!
Mešanović umjesto praktično nepostojećeg Popovića. Nikakav nazadak. I Rovčanin umjesto Šimića, što je trebalo da doprinese ofanzivi. Damir je izborio dva prekršaja u opasnoj zoni i imao je jednu ekstra ukradenu loptu kada smo jedini put zaprijetili u tih pola sata mrtvila. Gdje je bio "tata" Bekrić?! On je kao lider ekipe. Višća je bio glavni naš igrač otkako je ušao. Uz Bučana. Bekrić je petljao i ništa korisno nije uradio za cijelu utakmicu, a očekujemo da na njemu napravimo jak transfer(I na derbiju je bio skoro nevidljiv). Daj Bože!

Kralju ja sam rekao šta mi se nije svidjelo. Bio sam uvjeren da ekipa koja je bila na terenu prije ulaska Rovčanina i Mešanovića može dati go. Npr, Popović je bio za izmenu, ali Šimić nije... to mi se ni malo nije svidjelo...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 maj 2010, 14:52

Denizmare je napisao/la:Iako sam Pitar zao mi je sto niste uzeli sinoc,bolje vi nego oni supci odvratni. Drago mi je sto je stadion bio pun i sto je bila odlicna atmosfera. Iskreno ,uz duzno postovanje ostalim to moze samo na 2 stadiona u drzavi AFH i Grbavici. Zivim za to kada ce oba sarajevska kluba svake godine biti u vrhu,a stadioni puni.Dok se to ne desi nema progresa u nasem fudbalu. Nije cudno sto su ovi iz BL u vrhu,na pocetku sezone su dobili milion od grada tako da su usli spremni u sezonu. Puno srece u borbi za titulu, hebai ga neka se slavi u nasem gradu,nekad vi nekad mi
Fino razmišljanje. A i to kad skontaš. Grad Sarajevo je za sve ove godine dao oko 10.000 KM Sarajevu za osvojenu titulu, a ŽELJI ništa. Ne znam sad koliko su nam udijelili. Kakogod, pravo je sportsko čudo da ŽELJO dolazi u priliku za oba trofeja, pored Borca koji je dobio tolike pare. Dovoljno govori izjava ovog njihovog ministra koliko je njima ovo politički bitno za RS. I opet ćemo uzeti daleko jači trofej, aBd.

Visca el Višća!

Adnan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Adnan_TM87 » 20 maj 2010, 14:54

Denizmare je napisao/la:Iako sam Pitar zao mi je sto niste uzeli sinoc,bolje vi nego oni supci odvratni. Drago mi je sto je stadion bio pun i sto je bila odlicna atmosfera. Iskreno ,uz duzno postovanje ostalim to moze samo na 2 stadiona u drzavi AFH i Grbavici. Zivim za to kada ce oba sarajevska kluba svake godine biti u vrhu,a stadioni puni.Dok se to ne desi nema progresa u nasem fudbalu. Nije cudno sto su ovi iz BL u vrhu,na pocetku sezone su dobili milion od grada tako da su usli spremni u sezonu. Puno srece u borbi za titulu, hebai ga neka se slavi u nasem gradu,nekad vi nekad mi

Potpisujem...svaka cast..!!!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.