Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Napadačka igra Citya je očajna.. Nešto kao pokušavaju, ali nikako da uspiju..
4.10.2009.
- Goalgetter
- Kontakt:
Mogao bi City dovesti ovog Donovana u City, pa svaki korner ide Dzeki na glavu 

Dzeko ubjedljivo najjaci odbrambeni...
jos samo kad pomislis pod kojom ljutnjom i nepravdom svaku tekmu igra, svaka mu cast da ostaje ovako priseban i motiviran! jer pored ovih glupana koji ga sistematski zaobilaze ,(u prvom poluvremenu ni jednog ubacaja sa strane u 16m) , stvarno je Edin za svaku pohvalu! u ekipi koja bi se podredila njemu i na njega igrala normalno vec bi bio na brojki od 20 golova!!rogeRF je napisao/la:Edin puca od samopouzdanja. Nadam se da ce to krunisati pogotkom,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Mogao bi City dovesti ovog Donovana u City, pa svaki korner ide Dzeki na glavu

YNWA!
Znaci Dzeki jos jedino fali da uvali veceras gol evertonu i da ukompletira ugodjaj.
Valjda ce mu Donovan opet nabaciti
Valjda ce mu Donovan opet nabaciti

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ubleha sa 12 asistencija do sad u sezoni..drugi najbolji ima 7kimbo je napisao/la:- Koja je ubleha ovaj Silva , zestoka
- Edin je ovdje najskolovaniji igrac poslije Barry-a
- Dobra tekma , zivahna
- Najbolji na terenu do sada tip sa tribine
Unica grande amore
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako me nervira ovaj Aguero **** mu mamu zabarsku nema veceg skota i smrada od njega, pa ovo se samo jednom radja! 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Al ja ne mogu da vjerujem koliko ga zaobilaze i ignorisu skoro u svakom napadu,
valjda ih boli ovo skandiranje navijaca
valjda ih boli ovo skandiranje navijaca

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Bilo je i vrijeme

Nista dok Dzeko ne uzme sam loptu i pocne da ih baca...

- JuveSissoko
- Kontakt:
jbga uprska malo Dzeko i 1:0
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
MaloJuveSissoko je napisao/la:jbga uprska malo Dzeko i 1:0

Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
A upm,a ja sad htjedoh da pitam jel ga Dzeko zabio???malta071 je napisao/la:MaloJuveSissoko je napisao/la:jbga uprska malo Dzeko i 1:0
Ma los je majko moja... Onolika ljudina, a pada isto dijete... Ne znam sta mu je, ima nevjerovatne oscilacije u igri... Nekada bi rekao da je jak ko stijena, a nekad da je smotan ko sajla...
Ne znam fakat, stvarno je enigma ponekad...
Ne znam fakat, stvarno je enigma ponekad...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Daj meni loptu kao njemu onako da je mazi 70% tekme i ja cu ih naredati vise nego on ... covjek ne zna centarsut dati kako bog zapovijeda . Il u golmana il u reflektorAllAbout je napisao/la:ubleha sa 12 asistencija do sad u sezoni..drugi najbolji ima 7kimbo je napisao/la:- Koja je ubleha ovaj Silva , zestoka
- Edin je ovdje najskolovaniji igrac poslije Barry-a
- Dobra tekma , zivahna
- Najbolji na terenu do sada tip sa tribine
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- JuveSissoko
- Kontakt:
mlitavo ulazi u duele isto kao i protv Tottenhama.Suci ovdje ne tolerisu svasta.malta071 je napisao/la:MaloJuveSissoko je napisao/la:jbga uprska malo Dzeko i 1:0
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ma kakav faul nemoj da se brukasAllAbout je napisao/la:faul bio..inace sudija je malo reci naklonjen evertonu
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Čist faul druže, otvori oči...upravo i komentatori o tome pričaju i govore kako je čist prekršaj bio na Edinu.malta071 je napisao/la:Ma kakav faul nemoj da se brukasAllAbout je napisao/la:faul bio..inace sudija je malo reci naklonjen evertonu
na usporenom snimku se fino vidjelomalta071 je napisao/la:Ma kakav faul nemoj da se brukasAllAbout je napisao/la:faul bio..inace sudija je malo reci naklonjen evertonu
Unica grande amore
Trenutno korisnika/ca: KrajinaKing i 22 gosta.