Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Citizen-X
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
tako je Maršale

....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Jah, sva sreća da je Bianconeri1988 jedini troll na forumu i blago nama, nema više trollova.
Pogotovo ih nema na najgorim temama na forumu, a to su teme Reala i Barcelone, sreća pa tamo nema navodnih "navijača" Reala koji navijaju protiv "svog" kluba i jednog "svog" igrača, sreća pa romario, bparena, hpharis, baboitata, saurman, zabac, nisu najveći forumski trollovi, da dalje ne nabrajam.
Nek' si ti došao i nama rekao šta je troll.
Al, ova je tema već prežvakana, ja se neću vraćati više na banove pola Juventina na forumu.
-----------------------------------------------------------
5 maj je poseban dan jer nam se vratilo ono što smo izgubili 2 godine prije toga, ali nisam nikada likovao za taj dan, posebno ne sada jer se može desiti i nama nešto slično u zadnjem kolu (što se naravno nadam da neće).
Što se tiče Radje, ako mene pitate, ne moramo ga ni dovesti poslije izjava Cellina, ali i njegovih kako mu je dobro u Cagliariu.
Pogotovo što nema govora da dajemo dragulja Marronea koji već ima iskustva igranja u Juventusu, mislim da će Conte tek u narednoj sezoni iskoristiti njegov potencijal i davati mu više šansi.
Budimo realni, Steven Gerrard bi imao problema da izbaci nekog u veznom redu MVP.
Zadnja dva meča znači igramo kući.
Btw, nisam odavno nešto napravio:

Pogotovo ih nema na najgorim temama na forumu, a to su teme Reala i Barcelone, sreća pa tamo nema navodnih "navijača" Reala koji navijaju protiv "svog" kluba i jednog "svog" igrača, sreća pa romario, bparena, hpharis, baboitata, saurman, zabac, nisu najveći forumski trollovi, da dalje ne nabrajam.
Nek' si ti došao i nama rekao šta je troll.
Al, ova je tema već prežvakana, ja se neću vraćati više na banove pola Juventina na forumu.
-----------------------------------------------------------
5 maj je poseban dan jer nam se vratilo ono što smo izgubili 2 godine prije toga, ali nisam nikada likovao za taj dan, posebno ne sada jer se može desiti i nama nešto slično u zadnjem kolu (što se naravno nadam da neće).
Što se tiče Radje, ako mene pitate, ne moramo ga ni dovesti poslije izjava Cellina, ali i njegovih kako mu je dobro u Cagliariu.
Pogotovo što nema govora da dajemo dragulja Marronea koji već ima iskustva igranja u Juventusu, mislim da će Conte tek u narednoj sezoni iskoristiti njegov potencijal i davati mu više šansi.
Budimo realni, Steven Gerrard bi imao problema da izbaci nekog u veznom redu MVP.
Zadnja dva meča znači igramo kući.
Btw, nisam odavno nešto napravio:

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Odlicna slika, svaka cast @oxygen 
U Trstu ce ocekuje invazija juventina, sto znaci da igramo kao kod kuce. Uz gromoglasnu podrsku, motivisane igrace, vjerujem u pobjedu. Onaj los period nakon kiksa protiv Leccea je iz mene, uz dozu opreznosti prema Cagliari-ju ocekujem 3 boda i ovjeru titule u Torinu...
formacija za sutra, najvjerovatnije ce biti 4:3:3 sa Pepeom u ekipi i vjerovatno Boriellom...
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
U Trstu ce ocekuje invazija juventina, sto znaci da igramo kao kod kuce. Uz gromoglasnu podrsku, motivisane igrace, vjerujem u pobjedu. Onaj los period nakon kiksa protiv Leccea je iz mene, uz dozu opreznosti prema Cagliari-ju ocekujem 3 boda i ovjeru titule u Torinu...
formacija za sutra, najvjerovatnije ce biti 4:3:3 sa Pepeom u ekipi i vjerovatno Boriellom...
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
Sretan nam 5. maj, jedan od najvećih datuma u historiji kluba.
[youtube][/youtube]
Nadam se da će i sutrašnji datum takav biti aBd

[youtube][/youtube]
Nadam se da će i sutrašnji datum takav biti aBd
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
★ ★ ★
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Ox pohvale za sve slike do sada

Da vam je neko prije sezone rekao da cemo biti oslabljeni jer De Ceglie nece igrati posljednja 2 kola, sta bi mu rekli ?
Postao je pravi bek
Uvijek sam ga gotivio i nadam se da ce se oporaviti do kupa.
"Sačekajte nedelju, videćemo ko je ko. Juve će u poslednja dva meča pokazati ko je najbolja italijanska ekipa. Osvojićemo titulu", uveren je Vidal.
Da vam je neko prije sezone rekao da cemo biti oslabljeni jer De Ceglie nece igrati posljednja 2 kola, sta bi mu rekli ?
Postao je pravi bek
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
- harebianconero
- Kontakt:
Evo kako ga je prošle sezone Luca Toni zabio Cagliariju.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- L'Avvocato
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Samo da se nama ne desi ove sezone nešto slično, jer nismo to nikako zasluzili, kroz cijelu sezonu igramo najbolje i da u zadnja 2-3 kola ispustimo skudeto.
Samo da se nama ne desi ove sezone nešto slično, jer nismo to nikako zasluzili, kroz cijelu sezonu igramo najbolje i da u zadnja 2-3 kola ispustimo skudeto.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- harebianconero
- Kontakt:
Danas je 27. rođendan Giaccheriniju, neka je sretan !

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Na današnji dan, Lazio vam je donio Scudetto 
Moglo se je pustiti "bratskom" Interu, ali Poborsky nije želio da čuje
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- delpiero20
- Kontakt:
treba igrat posteno, pa makar bilo zadnje kolo..JTS je napisao/la:Na današnji dan, Lazio vam je donio Scudetto
hvala, inter vam se isto treba zahvaliti za ono kad je bilo izmedju njih i rome 2 boda pa laziovi navijaci navijali za inter
- L'Avvocato
- Kontakt:
Poborsky uno di noi!JTS je napisao/la:Na današnji dan, Lazio vam je donio Scudetto
Čovjek je tad igrao za svoj klub i za svoje navijače ... kakvo bratstvo s Interom. Gluho i ćoravo bilo.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ma da, ja lično ne furam te bratske odnose i tako to ..samo Lazio
Pa dobro, protiv Intera se moralo pustiti u sezoni 2009/10, bolje bilo ko da osvoji, nego Roma.
Uglavom, pošteno bi bilo da sada osvojite Scudetto, realno, Conte je napravio revoluciju u Juventusu.
Ubjedljivo ste najbolja ekipa ove sezone, tako da ..
Pa dobro, protiv Intera se moralo pustiti u sezoni 2009/10, bolje bilo ko da osvoji, nego Roma.
Uglavom, pošteno bi bilo da sada osvojite Scudetto, realno, Conte je napravio revoluciju u Juventusu.
Ubjedljivo ste najbolja ekipa ove sezone, tako da ..
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- IlPrincipino
- Kontakt:
1 Buffon
3 Chiellini
4 Caceres
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone
svi igrači idu u Trst..i De Ceglie...čak je i Krasić na spisku pozvanih igrača...
3 Chiellini
4 Caceres
7 Pepe
8 Marchisio
10 Del Piero
13 Manninger
14 Vucinic
15 Barzagli
17 Elia
18 Quagliarella
19 Bonucci
20 Padoin
21 Pirlo
22 Vidal
23 Borriello
24 Giaccherini
26 Lichtsteiner
27 Krasic
28 Estigarribia
30 Storari
32 Matri
34 Marrone
svi igrači idu u Trst..i De Ceglie...čak je i Krasić na spisku pozvanih igrača...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
No sikirly momci...
keep calm and FORZA JUVE!
keep calm and FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Kada svi putuju, to znači da svi u klubu vjeruju da možemo do scudetta već sutra, naravno, legitimno pravo je nadati se, zato je Conte pozvao sve igrače koji su učestvovali u ovoj fantastičnoj sezoni.
Pepe je spreman kako kaže Conte, ja bih volio da krenemo sa 4-3-3.
Pepe je spreman kako kaže Conte, ja bih volio da krenemo sa 4-3-3.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Igrači stigli u Trst, a po običaju velika gužva pri dolasku. Sutra ima da sve "gori" i vijori od zastava i transparenata juventina.

Sto se vise priblizava sutrasnja noc, ja sve vise gorim i sve se vise znojim
Jako smo blizu titule.
FORZA JUVE!

Jako smo blizu titule.
FORZA JUVE!

★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najviše smo se bojali da se naruši atmosfera u ekipi, ali hvala Bogu po izjavama Konte-a i igrača ta želja za titulom nakon Lecce-a je još porasla, nadam se sutra najboljem
. Također pozivanje svih igrača koji su igrali ove sezone je odlično.

GospodinAdriano Galliani je rekao kako na wallpaperu mobitela ima sliku Muntarievog nepriznatog gola protiv Juventusa. Novinari su pitali Contea šta on ima na wallpaperu.
"Ja imam sliku moje kćerke Vittorie. Ne bih volio da imam išta drugo, samo moju kćerku", rekao je Conte.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ovo stvarno zasluzuje Respect,ali gdje je bas ta izjava Gallianija ja je nisam nigdje procito ako moze linkjuventus 0244 je napisao/la:Najviše smo se bojali da se naruši atmosfera u ekipi, ali hvala Bogu po izjavama Konte-a i igrača ta želja za titulom nakon Lecce-a je još porasla, nadam se sutra najboljem. Također pozivanje svih igrača koji su igrali ove sezone je odlično.
GospodinAdriano Galliani je rekao kako na wallpaperu mobitela ima sliku Muntarievog nepriznatog gola protiv Juventusa. Novinari su pitali Contea šta on ima na wallpaperu.
"Ja imam sliku moje kćerke Vittorie. Ne bih volio da imam išta drugo, samo moju kćerku", rekao je Conte.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.