Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Mrle_reds
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Mrle_reds » 29 jan 2011, 16:08

Evo sta kazu,gospoda novinari sa nogometnog magazina...
Ali bas je sapunica :x
P.S. Nemojte mi samo onih sarkasticnih komentara tipa "Jel ti vise vjerujes ovom,ili off. stranici"...Vise bi volio da mogu ovom vjerovat! :|

Torres: Jednako sam lojalan Liverpoolu kao i prvog dana

Prašina oko sjajnog Liverpoolovog napadača Fernanda Torresa nikako da se slegne. Već se mjesecima priča o njegovom napuštanju Anfielda, a u istom smjeru idu priče i zadnjih dana...

Bilo je i konkretnih navoda, pa je tako aktualni engleski prvak Chelsea još jednom, kao i prošlog ljeta, odlučio krenuti u "lomljenje" Liverpoolove uprave. Ponudili su za Torresa 35 milijuna funti.

No, Liverpool je promptno odbio ponudu za igrača koji ima valjani ugovor s klubom do 2013. godine. Ipak, mediji na Otoku su plasirali vijest po kojoj u Torresovom ugovoru postoji klauzula, koja kaže da Španjolac može otići ako se pojavi kupac spreman ponuditi 50 milijuna odštete.

Isto tako, "zločesti" otočki mediji su se u petak navečer raspisali da je dovođenje odličnog urugvajskoga napadača Luisa Suareza iz Ajaxa najbolji znak da je Liverpool spreman pustiti Torresa.

No, igrač se kratko oglasio u javnosti i rekao:

- Želim, ovim, možda razriješiti neke dvojbe. Ja sam lojalan klubu kao što sam bio i prvog dana kada sam došao na Anfield. Ne želim da se moje ime vezuje uz nekoga tko želi otići odavde. Tu sam i zadovoljan sam - rekao je španjolski reprezentativac.

U 23 ovosezonske utakmice u Premiershipu Torres je postigao devet pogodaka što ga drži na diobi šestog mjesta ljestvice strijelaca.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jan 2011, 16:11

Mrle_reds je napisao/la:Evo sta kazu,gospoda novinari sa nogometnog magazina...
Ali bas je sapunica :x
P.S. Nemojte mi samo onih sarkasticnih komentara tipa "Jel ti vise vjerujes ovom,ili off. stranici"...Vise bi volio da mogu ovom vjerovat! :|

Torres: Jednako sam lojalan Liverpoolu kao i prvog dana

Prašina oko sjajnog Liverpoolovog napadača Fernanda Torresa nikako da se slegne. Već se mjesecima priča o njegovom napuštanju Anfielda, a u istom smjeru idu priče i zadnjih dana...

Bilo je i konkretnih navoda, pa je tako aktualni engleski prvak Chelsea još jednom, kao i prošlog ljeta, odlučio krenuti u "lomljenje" Liverpoolove uprave. Ponudili su za Torresa 35 milijuna funti.

No, Liverpool je promptno odbio ponudu za igrača koji ima valjani ugovor s klubom do 2013. godine. Ipak, mediji na Otoku su plasirali vijest po kojoj u Torresovom ugovoru postoji klauzula, koja kaže da Španjolac može otići ako se pojavi kupac spreman ponuditi 50 milijuna odštete.

Isto tako, "zločesti" otočki mediji su se u petak navečer raspisali da je dovođenje odličnog urugvajskoga napadača Luisa Suareza iz Ajaxa najbolji znak da je Liverpool spreman pustiti Torresa.

- Želim, ovim, možda razriješiti neke dvojbe. Ja sam lojalan klubu kao što sam bio i prvog dana kada sam došao na Anfield. Ne želim da se moje ime vezuje uz nekoga tko želi otići odavde. Tu sam i zadovoljan sam - rekao je španjolski reprezentativac.

U 23 ovosezonske utakmice u Premiershipu Torres je postigao devet pogodaka što ga drži na diobi šestog mjesta ljestvice strijelaca.
pa ako je lojalan zasto je predavao zahtjev za transfer :evil: ali nadam se da ce ostati :)
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 29 jan 2011, 16:12

Liverpool se ne moze bas pohvaliti da je necim strasnim zaduzio Torresa, pa da njegov eventualni odlazak bude izdaja.
Najvaznija stvar koju mu je L'pool dao bio je prvi nastup u LP.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

The DocTOR!!
Kontakt:

Post Postao/la The DocTOR!! » 29 jan 2011, 16:13

Liverpool's 1-0 victory over Fulham on Wednesday night ensured Kenny Dalglish regained the highest win-to-games ratio of any Reds boss in history.

Following the triumph against the Cottagers, the Scot's win ratio stands at 60.70 per cent having amassed a total of 190 victories from 313 matches.

It puts him ahead of joint managers William Barclay and John McKenna, whose 77 wins from 127 games between 1892-96 gave them an overall percentage of 60.63.

Liverpool's most decorated ever manager Bob Paisley is third on the list with a ratio of 57.57 per cent after tallying 308 wins from 535 games.
YOU'LL NEVER WALK ALONE!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 29 jan 2011, 16:24

anfield je napisao/la:Caroline Wozniacki
I hope Torres will not leave Liverpool! He is such a great player! :D
I šta sad mi imamo od te njene izjave? :P

Meni je on stvarno pao u očima jer želi da ode sada a ne npr. dok nismo imali ni Kenny-ja, ni nove vlasnike ni pojačanja. Što baš sad? Jeste da nije imao puno šansi da osvoji nešto al' kad su stvari popravile i on se polako počeo vraćati u staru formu on bi da ode. Neću sad ja njega mrziti, dao je puno toga al' gotovo mu je. I da ostane sada će svi gledati drugačije na njega. Normalno, ne računam curice koje za Liverpool navijaju samo zato što on tu igra. ( Na ovom forumu ih, hvala Bogu, nema.)

Hvala mu i doviđenja, sad bi stvarno voljela da ode. Ako ništa nek ostane do kraja sezone i onda papaa.
Ponavljam: Šta će nam igrači koji ne žele ostati u klubu?

P.S. Šta je sad lojalan a na oficijelnoj stranici je objavljeno da je podnio zahtjev za transfer. Da su to objavili Daily mail, The Sun i sl. ne bih vjerovala al' ovako.. Evo ga k'o Tevez. Piškit ću, kakit ću. :roll:
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

liverpool9
Kontakt:

Post Postao/la liverpool9 » 29 jan 2011, 16:29

Ako je ovo istina,a nadam sa da jeste,onda mu svaka čast i definitivno dokazuje ono stalno isticanje ljubavi i lojalnosti prema Liverpoolu i uprkos ciframa koje se pominju u tom slučaju postaće još veći kod mene iako je i bio veliki.
A ako zaista pred sami kraj prelaznog roka ode u neki od klubova,nebitno koji,i ostavi klub u prilično teškoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi bez jednog od dva najbolja igrača kluba(kada su sve oči bile uperene na njih i oko njih) onda se ja popišam na svu njegovu priču o ljubavi prema klubu.PICKASTO!!!!!!!!
I BILO BI MI KRIVO ŠTO NIJE PRIJE OTIŠAO DA DOVEDEMO ĐŽEKU.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jan 2011, 16:30

Thunderstruck je napisao/la:Liverpool se ne moze bas pohvaliti da je necim strasnim zaduzio Torresa, pa da njegov eventualni odlazak bude izdaja.
davali mu sansu konstantno dok je bio u groznoj formi... navijaci ga obozavali itd.
You are someone else I am still right here

Kop
Kontakt:

Post Postao/la Kop » 29 jan 2011, 16:31

liverpool9 je napisao/la:No, igrač se kratko oglasio u javnosti i rekao:

Ako je ovo istina,a nadam sa da jeste,onda mu svaka čast i definitivno dokazuje ono stalno isticanje ljubavi i lojalnosti prema Liverpoolu i uprkos ciframa koje se pominju u tom slučaju postaće još veći kod mene iako je i bio veliki.
A ako zaista pred sami kraj prelaznog roka ode u neki od klubova,nebitno koji,i ostavi klub u prilično teškoj situaciji u kojoj se trenutno nalazi bez jednog od dva najbolja igrača kluba(kada su sve oči bile uperene na njih i oko njih) onda se ja popišam na svu njegovu priču o ljubavi prema klubu.PICKASTO!!!!!!!!
I BILO BI MI KRIVO ŠTO NIJE PRIJE OTIŠAO DA DOVEDEMO ĐŽEKU.
Ma ljudi su vam nebrojeno puta rekli da je ova izjava stara par mjeseci.
I know it seems hard sometimes but remember one thing.
Through every dark night, theres a bright day after that.
So no matter how hard it get, stick your chest out, keep ya head up.... and handle it.

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jan 2011, 16:32

fera je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Liverpool se ne moze bas pohvaliti da je necim strasnim zaduzio Torresa, pa da njegov eventualni odlazak bude izdaja.
davali mu sansu konstantno dok je bio u groznoj formi... navijaci ga obozavali itd.
ne bi se smatralo izdajom da je otisao na pocetku januara pa da se nadje adekvatna zamjena ali sada ako ode to ce biti izdaja
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 29 jan 2011, 16:34

Upravo tako, uvijek je igrao kod nas, navijaci su uvijek bili iza njega u kakvoj god formi bio...
Ako ode u Chelsea ako bude u formi kad sada...vidjecemo kako ce mu biti.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jan 2011, 16:36

Kada bude pisalo SLUZBENO Torres potpisao za Chelsea onda cu da komentarisem o tom kometaru a to sve sto se spekulise je bezveze i djaba mozak sebi opterecujete jer nema potrebe za tim....i ja sam navijac Liverpoola jos od 99 godine i mogu vam reci da ne vjerujem da ce Torres bas preci u Chelsea iz cistog razloga jer nam je taj klub konkurent ako ce vec bit prodat neka to bude Spanska liga Barcelona , Real Madrid ....
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 29 jan 2011, 16:38

fukara87 je napisao/la:Kada bude pisalo SLUZBENO Torres potpisao za Chelsea onda cu da komentarisem o tom kometaru a to sve sto se spekulise je bezveze i djaba mozak sebi opterecujete jer nema potrebe za tim....i ja sam navijac Liverpoola jos od 99 godine i mogu vam reci da ne vjerujem da ce Torres bas preci u Chelsea iz cistog razloga jer nam je taj klub konkurent ako ce vec bit prodat neka to bude Spanska liga Barcelona , Real Madrid ....
Čuj Torres u Real Madrid. :lol:
Ist'o ko da bi sad Gerrard presao u Everton ili Scum. :P
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

nummaLFCŽ
Kontakt:

Post Postao/la nummaLFCŽ » 29 jan 2011, 16:39

Ma ne ide on nigdje, sve je to jedno veliko njesra. Prvo sto Chelsea nece dati 50 miliona, drugo Liverpool ga nece prodati, htio on to ili ne, mada sumnjam da on to bas toliko silno zeli...
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.

Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jan 2011, 16:43

Lily je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Kada bude pisalo SLUZBENO Torres potpisao za Chelsea onda cu da komentarisem o tom kometaru a to sve sto se spekulise je bezveze i djaba mozak sebi opterecujete jer nema potrebe za tim....i ja sam navijac Liverpoola jos od 99 godine i mogu vam reci da ne vjerujem da ce Torres bas preci u Chelsea iz cistog razloga jer nam je taj klub konkurent ako ce vec bit prodat neka to bude Spanska liga Barcelona , Real Madrid ....
Ma dobro to al kad bi se biralo izmedju Reala i Chelsea ti bi sigurno izabrala Chelsea ? ja licno nebih vise bi ga volio vidjeti tamo i ako je on ponikao u Atl.Madridu i zbog toga nebi igrao za Real sve ja to svatam al etoo ... Ali ako bas Torres zeli da ode kod Abramovica za te silne pare onda neka to uradi na ljeto ma da cisto sumnjam u taj transfer..

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 29 jan 2011, 16:44

Lily je napisao/la:
Ma ako je on prodana dusa ba igrao bi on i za Real jer yebe se njemu za Atletiko i Liverpool i tradicije i rivalstva, on hoce pare.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 29 jan 2011, 16:47

BREAKING NEWS there will be some big news regarding Fernando Torres coming from both #LFC and #CFC at around 7pm or 8pm GMT!

Eto pristavite kafu oko 19:00 casova da razglabamo :D

EDIT: Evo glasajte ;)
http://www.empireofthekop.com/anfield/? ... um=twitter
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 29 jan 2011, 16:49

VELA je napisao/la:BREAKING NEWS there will be some big news regarding Fernando Torres coming from both #LFC and #CFC at around 7pm or 8pm GMT!

Eto pristavite kafu oko 19:00 casova da razglabamo :D

EDIT: Evo glasajte ;)
http://www.empireofthekop.com/anfield/? ... um=twitter
Kakva li ce to bit najnovija vijest bas me zanima :lol: :lol:

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 29 jan 2011, 16:55

Torres Da Killa.!. je napisao/la: Ma ako je on prodana dusa ba igrao bi on i za Real jer yebe se njemu za Atletiko i Liverpool i tradicije i rivalstva, on hoce pare.
Ah, vidjet ćemo.
Evo jedan fin tekst. Vrijedi pročitati.
http://www.kops ource.com/2011/01/the-world-doesnt-end-with-torres/
Samo spojite ovo s.o.u.r.c.e :D
VELA je napisao/la:BREAKING NEWS there will be some big news regarding Fernando Torres coming from both #LFC and #CFC at around 7pm or 8pm GMT!
E jedva čekam to da čujem. Baš me zanima. Nadam se da će sve biti fino pojašnjeno da se zna na čemu smo. Potajno se i nadam da će Torres sve ovo poreći, da se desila zabuna bla bla. Iako ne vjerujem al' eto. :| Al' ako je ovo stvarno istina onda..

His arm band said he was a red. But that’s the problem, it may say that for now but that doesn’t necessarily mean that he want’s to be.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 jan 2011, 17:12

Ja mislim da će ostati. :P
FK Pjetlovi

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jan 2011, 17:13

reds je napisao/la:Ja mislim da će ostati. :P
I ja se nadam, ali...
Ako su zaista ponudili 60 miliona funti, treba ga prodati, kupiti 5 wc igraca...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.