Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ne slazem se sa GdS-omSerie A Mercato Winners via GdS:
1 - Juventus & Roma
2 - Napoli, Sassuolo & Milan
3 - Inter & Fiorentina

Zadnja izmjena: macak88, dana/u 01 feb 2014, 12:03, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- francobaresi
- Kontakt:
Bitno je da su svi klubovi zadržali svoje najbolje igrače(dobro ne svi
).

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Zasto kralju... Juventus je ganjao jednog napadaca koji je bolji od klupasa i doveo je Osvalda koji je bas dobar igrac i napadac, ne top class al' ne zaostaje puno, jos bi bilo bolje da je i Guarin dosao al jbg nije ni Marotta carobnjak, a i ne treba vala raditi sa nekim ko ne drzi do date rijeci, to valjda govori o karakteru same ekipe...... Roma je fantasticno odradila transfer rok jer Radja i Bastos su dobri igraci i jos plus pojacali se na stoperu sa Toloiem....macak88 je napisao/la:Ne slazem se sa GdS-omSerie A Mercato Winners via GdS:
1 - Juventus & Roma
2 - Napoli, Sassuolo & Milan
3 - Inter & Fiorentina
Doduse po meni je Sasuolo najbolje odradio prelazni rok, nisu se rijesili nijednog bitnog igraca a doveli su par igraca koja im garantuju opstanak pogotovo P. Cannavaro.. Nije vrhunski izbor al onako iskusan njima ce itekako valjati... Jos da im se Acerbi oporavi i oni su opstali milion posto (al ovo daBogda, ipak je rak u pitanju)....
Ovo ostalo OK....
Lazio najveci gubitnik... Doveli kloca iz Chelsea.... A ostali bez najboljeg igraca i to za sicu...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Juve ne bi trebao da dijeli to prvo mjesto sa Romom po odradjenom prelaznom roku. To bi trebao da bude taj Sassuolo koji je mladu ekipu nadogradio sa par iskusnijih igraca koji ce im nadam se biti dovoljni za ostanak.
Rome je odradila sjajan prelazni rok. Da su doveli jos jedno napadaca dao bih im ubjedljivo najvecu ocjenu ali samo zbog toga mi dijele prvo mjesto sa Sassuolom.
Juve da je uspio prodati Vucka i Fabia bi takodjer bio tu. Sada u ekipi ima dvojicu igraca koji su bili na ivici transfera i koji ce biti 5. odnosno 6. izbor i koji gotovo nece ni igrati a uzimat ce platu. I to nije mala plata njih dvojice.
Doveo se Osvaldo. Bio sam protiv toga, ali dosao je za sicu i igrat ce za sicu. A dosao je sa zeljom da igra na SP pa se zbog toga nadam da ce dati sve od sebe da se pokaze.
Juventusu je bio potreban neko lijevo. Opet nije doveden. Doduse rijesio se tim nekih kloceva ali opet samo su ti igraci otisli na posudbu sto znaci da ce se vratiti na ljeto i sto znaci da ces se i na ljeto zajebavati da ih prodas.
Napoli je odradio pristojan prelazni rok i ok je to sto su na drugom mjestu. Milan takodjer je odradio upgrade ekipe ali opet nisu doveli stopera. Rijesili su se dosta igraca koji im nisu trebali. I sigurno bi trebali biti iza Napolia.
Inter je preplatio Hernanesa. Thohira je popusio pricu Lotita. Ali sa Hernanesom Inter nije rijesio dosta problema.
Fiorentina odradila prosjecan merkato. Nit tamo nit 'vamo.
Po meni:
1.Roma, Sassuolo
2.Napoli
3.Milan
4. Fiorentina, Juve
5. Inter
Rome je odradila sjajan prelazni rok. Da su doveli jos jedno napadaca dao bih im ubjedljivo najvecu ocjenu ali samo zbog toga mi dijele prvo mjesto sa Sassuolom.
Juve da je uspio prodati Vucka i Fabia bi takodjer bio tu. Sada u ekipi ima dvojicu igraca koji su bili na ivici transfera i koji ce biti 5. odnosno 6. izbor i koji gotovo nece ni igrati a uzimat ce platu. I to nije mala plata njih dvojice.
Doveo se Osvaldo. Bio sam protiv toga, ali dosao je za sicu i igrat ce za sicu. A dosao je sa zeljom da igra na SP pa se zbog toga nadam da ce dati sve od sebe da se pokaze.
Juventusu je bio potreban neko lijevo. Opet nije doveden. Doduse rijesio se tim nekih kloceva ali opet samo su ti igraci otisli na posudbu sto znaci da ce se vratiti na ljeto i sto znaci da ces se i na ljeto zajebavati da ih prodas.
Napoli je odradio pristojan prelazni rok i ok je to sto su na drugom mjestu. Milan takodjer je odradio upgrade ekipe ali opet nisu doveli stopera. Rijesili su se dosta igraca koji im nisu trebali. I sigurno bi trebali biti iza Napolia.
Inter je preplatio Hernanesa. Thohira je popusio pricu Lotita. Ali sa Hernanesom Inter nije rijesio dosta problema.
Fiorentina odradila prosjecan merkato. Nit tamo nit 'vamo.
Po meni:
1.Roma, Sassuolo
2.Napoli
3.Milan
4. Fiorentina, Juve
5. Inter
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa i fiorentina je dobro poslovala.
Doveli su igrace na pozicije koje su im bile pokosene povredama.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
moze li neko postaviti tabelu sa svim janaurskim transferima serie a? hvala.
Nisam nesto impresioniran. Diakite bi jedino mogao biti pojacanje. Anderson i MatriL'Avvocato je napisao/la:Pa i fiorentina je dobro poslovala.

Kao sto vec rekoh negdje na nekoj od tema nekada je bolje ne dovesti nikoga nego dovesti svakoga.
Tihomir preplatio Hernanesa 18 mil, Milan doveo pojačanje iz engleskog Championshipa,Juventus uzeo flopa iz Southamptona.
Fiorentina napravila solidan posao kao i Roma.
Fiorentina napravila solidan posao kao i Roma.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Iskreno se nadam da ce ovaj debil sto prije napustiti Lazio. Dosta je jeo gov.na u Laziu.In their last phone conversation Lazio president Lotito told Hernanes he had to say publically he wanted to leave club (GdS)
- L'Avvocato
- Kontakt:
Po meni su sva tri ta igraca dobra za njih. Taman da se bore ravnopravno na tri frontamacak88 je napisao/la:Nisam nesto impresioniran. Diakite bi jedino mogao biti pojacanje. Anderson i MatriL'Avvocato je napisao/la:Pa i fiorentina je dobro poslovala.
Sent from my LG-P710 using Tapatalk![]()
Kao sto vec rekoh negdje na nekoj od tema nekada je bolje ne dovesti nikoga nego dovesti svakoga.
★★★
pa u onu izjavu što je Hernanes napisao na Faceu, a poslije potvrdio na 'Lazio Style Radio', apsolutno niko od Laziala ne vjeruje
jer, prije par mjeseci je govorio da želi ostati u Laziju i da ako klub želi produžiti ugovor, znaju gdje ga mogu naći
ali, ostavimo mogućnost da je istina što je rekao, da je prešao u Inter isključivo iz sportskih razloga, tj. ambicija, a ne zbog para ili zbog slave kluba .. niko mu neće zamjeriti, dovoljno je vidjeti njegove suze i navijači Lazija od odlaska Neste nisu plakali za nekim igračem, a za Hernanesom jesu
Vincenzo Morabito kaže da je moguće da će jedna ekipa "quotata in borsa" (ne znam šta ovo znači) u narednih par mjeseci biti prodata, a kako sam vidio da pišu Laziali, ti klubovi su Lazio, Roma i Juve
Juve sigurno neće biti prodat', Roma već jeste, dok se nadam da je Lazio u pitanju, mada Lotito neće svojevoljno otići nikad, jedino ako ga otjeraju navijači

ali, ostavimo mogućnost da je istina što je rekao, da je prešao u Inter isključivo iz sportskih razloga, tj. ambicija, a ne zbog para ili zbog slave kluba .. niko mu neće zamjeriti, dovoljno je vidjeti njegove suze i navijači Lazija od odlaska Neste nisu plakali za nekim igračem, a za Hernanesom jesu
Vincenzo Morabito kaže da je moguće da će jedna ekipa "quotata in borsa" (ne znam šta ovo znači) u narednih par mjeseci biti prodata, a kako sam vidio da pišu Laziali, ti klubovi su Lazio, Roma i Juve
Juve sigurno neće biti prodat', Roma već jeste, dok se nadam da je Lazio u pitanju, mada Lotito neće svojevoljno otići nikad, jedino ako ga otjeraju navijači
Hernanes uno di noi

koja je "izlistana" na berzi, kotira na berzi. Dionicko drustvoChinaglia je napisao/la:p

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Hernanes na službenom profilu:
"Od danas imam novi trofej na mojoj polici, mobitel koji sam koristio, od sada je neaktivan, neću ga više koristiti, on je za mene postao trofejom. Vidi se da je stiglo preko 10.000 poruka Laziala, prvo su tražili da ostanem i pokazivali ljubav, a poslije mi zaželjeli sve najbolje u karijeri. Ovo se mora zadržati kao trofej. Poruke će ostati u telefonu, a telefon će ostati kao trofej."

@ Sissoko
hvala na objašnjenju
"Od danas imam novi trofej na mojoj polici, mobitel koji sam koristio, od sada je neaktivan, neću ga više koristiti, on je za mene postao trofejom. Vidi se da je stiglo preko 10.000 poruka Laziala, prvo su tražili da ostanem i pokazivali ljubav, a poslije mi zaželjeli sve najbolje u karijeri. Ovo se mora zadržati kao trofej. Poruke će ostati u telefonu, a telefon će ostati kao trofej."

@ Sissoko
hvala na objašnjenju

Cagliari je pred prodajom arapima. u Rominu upravu ulazi bogati kinez koji ce kupiti 20% dionica moguce da se misli i na to.Chinaglia je napisao/la: Vincenzo Morabito kaže da je moguće da će jedna ekipa "quotata in borsa" (ne znam šta ovo znači) u narednih par mjeseci biti prodata, a kako sam vidio da pišu Laziali, ti klubovi su Lazio, Roma i Juve
nije Cagliari, nisu oni dioničarsko društvo
moguće za Romu, al' pretpostavljam da se misli na prodaju kluba, a Roma je prije par sezona prodata Amerikancu, itd

ali ce opet dio dionica koje ima unicredit bit prodane kinezu i to ubrzo, mozda cak i do kaja ovog mjeseca.Chinaglia je napisao/la:nije Cagliari, nisu oni dioničarsko društvomoguće za Romu, al' pretpostavljam da se misli na prodaju kluba, a Roma je prije par sezona prodata Amerikancu, itd

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.