Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zar smatras da su ovi igraci zasluzili podrsku imali su je i protiv Zrinje da ne pricamo u Krupi, a pogotovo protiv ovakog motivaisanog Sarajeva gdje su nasi igrali pickasto, Slavkin je ovo poraz, kao i u Krupi gdje smo izgubili titulu, sta sad radit ? potreban je remont u ekipi definitvno , dosta nam je vise limitiranih igraca , Kerle bogia, stanica, pa Markovica, bekrica i zebe, i Lendrica, Neka svi kolekivno podensu ostavke na kraju sezone , branio sam i Slavku i Upravu ovu, al gubitkom titule i uprava sama gubi pojene kod mene barem, Sarajevo je nas je zasluzeno pobjedilo, ko zna mozda su dobili premije od strane Zrinje da ovako ginu i bore se , Jer nasi igraci su usli u mec bez borbe , zalaganja, htjenja, truda, zelje i motiva da nesto naprave ..Sve u svemu razocaran sam itekako..SlevinKelevra je napisao/la:Treba otici i podrzati ekipu, pa makar nam sanse bile 5%. Meni nije jasno za koga navijaju ljudi ovdje, za Zelju, ili za Zelju samo kad dobija![]()
Igraci su nam ograniceni, ovo je maksimum maksimuma, uz dosta srece koja nas je pratila u ovoj sezoni. Treba otici i ispratiti ih aplauzom.
Ne budite pitari, yebo ga ja.
Upali smo u veliku krizu, loše igramo već duže vremena, to je tačno, to se svim ekipama događalo u ovoj sezoni, nama nažalost u najgore vrijeme, ali izmišljeni penal u 93 minuti je donio Zrinjskom titulu.vozdra je napisao/la:ko j3be zrinjski kad smo sami krivi što smo ostali bez titulenellic07 je napisao/la:Izmišljen penal za Zrinjski ! Pogledajte ljudi.Nije da kukam,grozni smo bili danas ali i Zrinjskom poklon bodovi u Bijeljini.Hoće li sada biti kazna za sudca
Prijatelju realno je bilo 2 ili 3 nula za Sarajevo.Kao bolesnik Želje, to tvrdim odgovorno, igrom nije zaslužio da bude prvak,Zagor je napisao/la:Pomjesana su mi momci osjecanja. Drago mi je zbog pobjede , al kad sam vidio na koji nacin je zrinjskom sviran penal i kako su pobjedili povraca mi se. Sorry na upadu..
Majketi, kakvo je to pitanje? Svaki igrac koji na Grbavici istrci u Zeljinom dresu zasluzuje podrsku svih 90 minuta. Kritike i pohvale nakon meca, ispod tribine. U nas je mentalitet u minusu. I meni je zao, ovo je samarcina koju pamtiti cijeli zivit, ali dok god ima sanse, teba stati iza igraca... Smijesan je to rezon. Da je Kajkut promasio iz penala u Bijeljini, kao zaluzili bi podrsku u zadnjem kolu? Treba otici pa makar da ispratimo Miru i Lendrica.Neymar11 je napisao/la:Zar smatras da su ovi igraci zasluzili podrsku imali su je i protiv Zrinje da ne pricamo u Krupi, a pogotovo protiv ovakog motivaisanog Sarajeva gdje su nasi igrali pickasto,
Oni nas ne zasluzuju, najposjeciji stadion,poslije par kikseva isti ti igraci su dobijali aplauze, drzali smo ih ko malo vode na dlanu, dolazilo im se na treninge, da im se da podrska il pruzi kako god hoces, citavu sezonu izgaramo da shvate da smo svi jedno kako bi im lakse bilo, danas je sve i jednom navijacu pukao glas samo da bi pick.etine zabile jedan gol a oni jedne jedine yebene sanse nisu mogli napraviti..SlevinKelevra je napisao/la:Majketi, kakvo je to pitanje? Svaki igrac koji na Grbavici istrci u Zeljinom dresu zasluzuje podrsku svih 90 minuta. Kritike i pohvale nakon meca, ispod tribine. U nas je mentalitet u minusu. I meni je zao, ovo je samarcina koju pamtiti cijeli zivit, ali dok god ima sanse, teba stati iza igraca... Smijesan je to rezon. Da je Kajkut promasio iz penala u Bijeljini, kao zaluzili bi podrsku u zadnjem kolu? Treba otici pa makar da ispratimo Miru i Lendrica.Neymar11 je napisao/la:Zar smatras da su ovi igraci zasluzili podrsku imali su je i protiv Zrinje da ne pricamo u Krupi, a pogotovo protiv ovakog motivaisanog Sarajeva gdje su nasi igrali pickasto,
Jad i bijeda.Moggiano je napisao/la:
Dijelite dalje neka svijet vidi kriminalce i lihvare koji kroje sudbinu BH sporta. Nismo zaslužili ni bod na Koševu, ali nismo ni ovo zaslužili jer ganjamo **** fer plej
Peti sudija je 'ocijenio' da je penal. Ima 'bosnjačko/muslimansko' ime. Ne mogu se sjetiti imena.MocMahale444 je napisao/la:Je li sudija ima fb yebem mu najmilije