FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Malo smo poceli igrati u zadnjih 5 minuta
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li još kome stalo na MojaTV kanalu?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Samo jedan bod uzmite molim vas. Ne mora tri i bod je dosta danas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hotic je iskaro pitare...irfo je napisao/la: sa demirom hoticem permanentni je najveca ubleha ikad koja je sjedila na nasoj klupi, koliko je samo srece imo![]()
evo hebibovic promasi nemoguce![]()
![]()
![]()
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nema na Larss TV.amko123 je napisao/la:imo sansu lendric poceli su da igraju imas link na larss tvZenzo je napisao/la:Da li se ovi nasi indijanci barem zalazu i bore ?
Vi koji gledate ?
- Zeljeznicar -
Sad ako daju iz slobodnog nek idu u picku materinu
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
meni radi normala na moja tv kanaluUnofficialpage je napisao/la:Je li još kome stalo na MojaTV kanalu?
Pa pravi stream ccc...amko123 je napisao/la:meni radi normala na moja tv kanaluUnofficialpage je napisao/la:Je li još kome stalo na MojaTV kanalu?
VOLIM TE ZELJO
Izgleda prije ce biti X u Bijeljini nego na Kosevu
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kraj prvog
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
Crnov
Lik duela ne moze dobit. Siroki gledao kako da ga se rijesi vi poletili da ga dovedete

Lik duela ne moze dobit. Siroki gledao kako da ga se rijesi vi poletili da ga dovedete

Sto lazes

ljudi prije 2 dana igrali finale kupa, dva im igraca otisla juce i opet vode protiv nas.. **** ti i petrovica, i kerlu, i one koji ih dovedose. Ne zasluzujemo ni europu, bice opet 5,6 golova sa ovim takticarima
Jaoo kako zele osvojit titulu, sramota! Ccccxx
odigrali 5 utakmica u 20 dana
izgubili finale kupa, otisla im 3 igraca, psiholoski u rasulu, boga pitaj kako imaju snage da trce kolko su umorni, katastrofa im situacija u ekipi
i sve to i celava ubleha ode da se brani
pa picko jedna ne izvuces li bod ne vracaj se sa koseva
izgubili finale kupa, otisla im 3 igraca, psiholoski u rasulu, boga pitaj kako imaju snage da trce kolko su umorni, katastrofa im situacija u ekipi
i sve to i celava ubleha ode da se brani
pa picko jedna ne izvuces li bod ne vracaj se sa koseva
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
NJoy idi u .....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Valjda sam bio u pravu. Ajde, dozovite se.SlevinKelevra je napisao/la:Mi eventualno imamo prednost u zadnjih 20-25 minuta, cisto iz razloga sto smo svjeziji od njih, mi odmarali, oni imali iscpljujucu tekmu preko sedmice. Do tada ce sve biti u nijansama. Glupo i neozbiljno bi bilo zbog njihove teske situacije ocekivati neku rutinu sutra. Mi to tesko mozemo izvesti protiv bilo koga u ligi, a kamoli najveceg gradskog rivala koji spasava barem obraz pred navijacima. Bice pakleno.

@irfo, popusti malo, barem dok ne zavrsi.
- Neandertalac
- Kontakt:
Gluho bilo šta je Hebibović fulio. Nafakaši smo samo takvi, ne mogu da vjerujem kakvo je ovo poluvrijeme bilo, nikako mi ne ide u glavu šta se radi.
Idemo u drugom popraviti utisak i izjednačiti da ne čekamo po deseti put konkurente sa kiksom i da čir fasujemo svi do jednog.
Idemo u drugom popraviti utisak i izjednačiti da ne čekamo po deseti put konkurente sa kiksom i da čir fasujemo svi do jednog.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!