FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

plemic1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la plemic1 » 20 maj 2010, 13:12

zli mrkvić je napisao/la:slika
:D :D :D :D :D

Zamalo!
slika

e dobro su vam pitari ovo odma' namontirali

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 maj 2010, 13:14

dobro ba dirk najbolji ste, najjaci ste, najbrojniji ste, sve ste naj ajd na svoju temu

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 20 maj 2010, 13:15

Na utakmicu i igrace se necu osvrtati,smatram da su uradili najbolje sto su mogli ali da nas nije htjelo sinoc. Culum je odigrao mozda i najlosiju utakmicu u plavom dresu,ja ga ne krivim,loš dan. Pohvalio bih juznu tribunu koja je i nakog ne osvajanja trofeja pjevala i podrzavala igrace. Bilo je predivno vidjeti podrsku nasim igracima,nesto me podsjetilo na englesku ligu,ima slicnosti zar ne!? Za nedelju bih porucio samo: IGRAJ ŽELJO HRABRO BORI SE.. Pokazali smo komšijama kako se igraći podrzavaju i kada se ne dođe do pobjede i trofeja,i neka budu sretni sto imaju nas,od nas mogu mnogo toga nauciti. Hvala Amaru i igracima.
...nisu mogli da te ugase!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 13:15

Dirk je napisao/la:Hajde sad dokazite da Zeljo nije osvojio kup , na majicama pise da su osvajaci :lol:
Pazi samo šta ti slaviš, to da Željo nije osvojio kup. Nevjerovatni mozgovi, u najsramotnijoj sezoni FK Sarajevo, oni dolaze ovdje i slave to što Željo nije osvojio takmičenje u kojem su oni ispali još u 1/8 finala. Njihov klub je u totalnom rasulu, sezona u kojoj su najviše puta dobili po nosu, kada su pravili probleme na 50% gostovanja, u sezoni kada je njihov stadion suspendovan zbog sramote koju su nanijeli svom voljenom klubu. Dok sa druge strane FK Željezničar igra finale kupa i dva kola prije kraja prvenstva bježi četiri boda drugoplasiranom. Nevjerovatno, zaista :roll:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 20 maj 2010, 13:17

u odnosu na neke, mi makar imamo sansu da osvojimo jedan trofej, dok drugi (necu imenovati, prepoznace se) slave poraz drugih jer njihovi ne pobjedjuju... zalosno... :roll: :shock:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 20 maj 2010, 13:18

Virtu4l je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Hajde sad dokazite da Zeljo nije osvojio kup , na majicama pise da su osvajaci :lol:
Pazi samo šta ti slaviš, to da Željo nije osvojio kup. Nevjerovatni mozgovi, u najsramotnijoj sezoni FK Sarajevo, oni dolaze ovdje i slave to što Željo nije osvojio takmičenje u kojem su oni ispali još u 1/8 finala. Njihov klub je u totalnom rasulu, sezona u kojoj su najviše puta dobili po nosu, kada su pravili probleme na 50% gostovanja, u sezoni kada je njihov stadion suspendovan zbog sramote koju su nanijeli svom voljenom klubu. Dok sa druge strane FK Željezničar igra finale kupa i dva kola prije kraja prvenstva bježi četiri boda drugoplasiranom. Nevjerovatno, zaista :roll:
Vidis da nisu dobri u vugla. Samo treba ignorisati...

Zna li neko sta je tacno bilo na onim bijelim majicama sto su igraci nosili pri ulasku na teren? Na fkz.com se vidi samo frtalj...
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 13:19

Virtu4l je napisao/la:
Halo bolan nisam ti ja kriv sto su te zajebali i uvalili ti majicu pa na meni istresas frustracije zbog toga sto si dobio po usima :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 13:21

Dirk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Pazi samo šta ti slaviš, to da Željo nije osvojio kup. Nevjerovatni mozgovi, u najsramotnijoj sezoni FK Sarajevo, oni dolaze ovdje i slave to što Željo nije osvojio takmičenje u kojem su oni ispali još u 1/8 finala. Njihov klub je u totalnom rasulu, sezona u kojoj su najviše puta dobili po nosu, kada su pravili probleme na 50% gostovanja, u sezoni kada je njihov stadion suspendovan zbog sramote koju su nanijeli svom voljenom klubu. Dok sa druge strane FK Željezničar igra finale kupa i dva kola prije kraja prvenstva bježi četiri boda drugoplasiranom. Nevjerovatno, zaista :roll:
Halo bolan nisam ti ja kriv sto su te zajebali i uvalili ti majicu pa na meni istresas frustracije zbog toga sto si dobio po usima :lol:
To je najpametniji odgovor koji si mogao smisliti? Mislim da se navijači Sarajeva prevrću kad vide šta pišeš. Nastavljaš tamo gdje se stalo nakon tekme protiv Širokog, sramoćenje.
Voli te tvoje Sarajevo.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 20 maj 2010, 13:21

Pametnom je i JEDNA dosta!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 13:22

Jel' to vama i dalje nije jasno da smo ŠAMPIONI ? I dođu nas provocirati radi kupa. Fakat su pitari čudna raja :o

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 maj 2010, 13:23

plemic1 je napisao/la:
zli mrkvić je napisao/la:slika
:D :D :D :D :D

Zamalo!
slika

e dobro su vam pitari ovo odma' namontirali

Jao ofiraze majko mila fujjj! :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 13:23

Lukačević i Karić na vratima Grbavice

Elvir Karić, golman Zvijezde i jedan od najboljih «portira» u BiH, spominje se kao moguća zamjena za Ibru Šehića, ako ovaj mladi reprezentativni golman ode u inostranstvo. Karić je dijete hadžićkog Radnika, bio je u Sarajevu, ali je golmanske kvalitete potvrdio u Zvijezde. Osim Karića, kao kandidat za lijevi bok spominje se i Josip Lukačević, nekadašnji bek Orašja, mladi reprezentativac, koji je igrao u Širokom, Hajduku, Čeliku, a potvrdio se igrajući u Cibaliji. Lukačević i Karić nisu jedina imena koja se spominju, ali u Želji čekaju da se sezona završi pa da kreno u jačanje evropske postave.

M.S.

SAN
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 20 maj 2010, 13:25

Baš je nezgodno što ćemo morati proslaviti samo veću i značajniju titulu u bh fudbalu. Kada mi je teško zbog ovog kupa sjetim se da smo ŠAMPIONI. :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2010, 13:27

Drzite se teme,off topic bice izbrisan,hvala...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 20 maj 2010, 13:29

Kako su huligani sa Koseva preko noci postali Lesinari - neprocjenjivo zaista. Sa svakim svojim potezom samo pokazuju koliko su mali. Sa svakim svojim potezom pokazuju da oni ne navijaju za manjeg i mladjeg sarajevskog premijerligasa, nego da navijaju protiv Zeljeznicara.

Ljoze vino pionsam!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 20 maj 2010, 13:31

Virtu4l je napisao/la:
haha pa i najsramotnija sezona FK Sarajeva je bolja od vasih predhodnih 7 sezona i Sarajevo u najslabijoj sezoni ili ti ga najstramotnijoj dobije Zelju na Grbavici,dobije Borac u B.Luci i to ti je dokaz da i kad nismo na vrhu najjaci smo... zato psstt....Sto si ti navikao gledat Sarajevo u Evropi il kako osvaja to je drugo :D

P.s.
Vi sad kao najjaci a nemozete nas dobiti,koji smo kako kazes u totalnom rasulu, daj covjece odvadi malo svojim postovima jos vise umanjujes svog selju koji je i onako mal ... premal za F.K.Sarajevo !!!
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 maj 2010, 13:32

Pa nisu dzaba jedini klub kojem na godisnjim i clanskim pise sta pise ime gradskog rivala.

Ja bih se zapitao, da meni na godisnjoj pise mrzim te FK sarajevo, ali fakat bih.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 13:35

Vlak je napisao/la:Kako su huligani sa Koseva preko noci postali Lesinari - neprocjenjivo zaista. Sa svakim svojim potezom samo pokazuju koliko su mali. Sa svakim svojim potezom pokazuju da oni ne navijaju za manjeg i mladjeg sarajevskog premijerligasa, nego da navijaju protiv Zeljeznicara.
Jeli ti misliš da ovi nekad odu na Koševo da pogledaju Sarajevo ili da odu na neko gostovanje? Klinci iza monitora koji nemaju pristup niti jednom forumu Hordi Zla, a za odlaske na tekme se traži dozvola roditelja, mislim da se tu ova priča završava.

@ SemPer_fi

U pravu si kada su u pitanju rezultati, ali rezultati nisu poenta onoga što sam pisao, zagrebi malo dublje 8-) Svi su digli ruke od vas, 'u inat svima' više ne pije vode...
Voli te tvoje Sarajevo.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 maj 2010, 13:38

I to u inat svima im se nikako, al' nikako ne slaze sa njihovom istorijom i nastankom. Cak sta vise totalno je kontradiktorno.
Vjerovatno pod ovo svi (svima) misle na nas, jer ocito je da svi navijaju za Zelju. Dovoljno je pogledati slike ko je sve sinoc bio na stadionu sa salom najdrazeg nam KLUBA.

Hajd zdra'o sa teme!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Play.Blue.Minded
Kontakt:

Post Postao/la Play.Blue.Minded » 20 maj 2010, 13:46

Vrhunac ove sezone pitarima je što nećemo uzet duplu krunu. Eto koje su to fukare.

P.S. Idu dva pitara ulicom. Jedan navija za Borac, a drugi za Laktaše.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], dark44, JuzniVjetar1979, Pablo11, pinki i 52 gosta.