AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
ne zna on sta znaci pojam ''trpati'' on jedino moze materi trpati i nista vise 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- francobaresi
- Kontakt:
Postoji minimalna šansa da će Mario ipak biti pozvan sa sutrašnji meč.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
i ja sam citao da se jos nista ne zna, ali prije da nece igrati nego da oce, ko zna mozda je ovo taktika heheh, nego realno 10% da zaigra 90% da nece hehe..
i kaze Allegri da ce najvjerovatnije Muntari igrati umjesto Poli-a, kojeg je nahvalio da igra dobro u zadnje vrijeme, sta ja znam, Muntari mi je nekako dobar u duelima sa velikim timovima, jos je prosli put pogodio u duelu sa barcelonom.. vidjet cemo sta ce biti
i kaze Allegri da ce najvjerovatnije Muntari igrati umjesto Poli-a, kojeg je nahvalio da igra dobro u zadnje vrijeme, sta ja znam, Muntari mi je nekako dobar u duelima sa velikim timovima, jos je prosli put pogodio u duelu sa barcelonom.. vidjet cemo sta ce biti

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Treba probušiti mreže i pustiti Matrija i Robinha da trpaju nedoraslu Barcu. 

Vjerovatno stavlja Muntarija jer nema muda da igra sa maltene 3 čista i dva poluofanzivca (Montolivo i Poli) ali dobro tu mu ne mogu ništa zamjeriti, trebaju dva razbijača na terenu, Montolivo će već nekako izaći na kraj sa veznim redom Barce, tako je radio i prošle godine. Ne gubim nadu da bi se moglo desiti nešto slično kao zimus samo što je tada Milan bio u sjajnom nizu, a sada je u veoma lošoj formi..milanist je napisao/la:i ja sam citao da se jos nista ne zna, ali prije da nece igrati nego da oce, ko zna mozda je ovo taktika heheh, nego realno 10% da zaigra 90% da nece hehe..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- francobaresi
- Kontakt:
Nekako zaboravljate na De Jonga. On je ove sezone spreman za meče sa Barcom, lani nije mogao da nastupa i mijenjao ga je Ambrosini ako se ne varam. Mislim, svaka čast nekadašnjem kapitenu Milana, ali Nigel je puno bolji igrač od njega.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Najveći hendikep je što ne igra El Shaarawy, ne Balotelli. Ne znam hoće li Niang igrati, trebao bi.
Najveća šansa nam je De Jong. Uzdam se u njegovu smirenost i prekide akcija Barce. Dok prema naprijed moraju biti raspoloženi bar trojica igrača da bi se mogao napraviti problem Barci. Kontre su naša šansa.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
To i jeste problem. Ko će izvesti kontranapad?FaraonTM je napisao/la:Najveća šansa nam je De Jong. Uzdam se u njegovu smirenost i prekide akcija Barce. Dok prema naprijed moraju biti raspoloženi bar trojica igrača da bi se mogao napraviti problem Barci. Kontre su naša šansa.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Brat Suljo i koljač De Jong ako pokose dvojicu, trojicu npr. Pedra i Busquetsa moje će srce biti na mjestu 

Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Mislim da Niang nema pravo nastupa jer su ga zaboravili upisati na pocetku sezoneClaus je napisao/la:Najveći hendikep je što ne igra El Shaarawy, ne Balotelli. Ne znam hoće li Niang igrati, trebao bi.

Tačno. Zahvaljujući "stručnjacima", stvarno ne vidim način na koji bi Milan mogao složiti akciju i zabiti gol. Niti ima ELS-a, u napadu igraju panjevi, čak ni Niang nema pravo nastupa. Pato više nije tu da pretrči cijelu odbranu i zabije. Ne vjerujem da će Barcelonini odbrambeni biti toliko smotani da poklone gol Milanu.Ananas je napisao/la:Mislim da Niang nema pravo nastupa jer su ga zaboravili upisati na pocetku sezoneClaus je napisao/la:Najveći hendikep je što ne igra El Shaarawy, ne Balotelli. Ne znam hoće li Niang igrati, trebao bi.
Mitra MatriClaus je napisao/la:To i jeste problem. Ko će izvesti kontranapad?FaraonTM je napisao/la:Najveća šansa nam je De Jong. Uzdam se u njegovu smirenost i prekide akcija Barce. Dok prema naprijed moraju biti raspoloženi bar trojica igrača da bi se mogao napraviti problem Barci. Kontre su naša šansa.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Balotelli is called for Barca !!
- muha milanez
- Kontakt:
To se tražiUrbyEmanuelson je napisao/la:Balotelli is called for Barca !!

Mozda dobije posljednjih 20-tak minuta da zaigra..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Mislim da je bolje da se ne rizikuje s Balotellijem ako nije 100% spreman. Ako ne može odigrati na vrhunskom nivou, onda ga ne treba forsirati i tražiti novu povredu. Puno bitnije je da zaigra u prvenstvu.
Abate - Zapata - Mexes - Constant
Montolivo - De jong
Birsa - Poli - Robinjo
Panj
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Montolivo - De jong
Birsa - Poli - Robinjo
Panj
Il Club più titolato al mondo!
- IlPrincipe
- Kontakt:
99% sastav Milana za sutra, optimističan sam s razlogom (uvijek smo igrali dobro na San Siru protiv Barse i zbog zadnjeg susreta na domaćem terenu)
_________Amelia
_Abate_Mexes_Zapata_Constant
_Montolivo_DeJong_Muntari
_______Birsa/Kaka
___Robinho__Matri/Balo
Iskreno se nadam da će Kaka i Balotelli krenuti od prve. Potrebni su nam, itekako.
_________Amelia
_Abate_Mexes_Zapata_Constant
_Montolivo_DeJong_Muntari
_______Birsa/Kaka
___Robinho__Matri/Balo
Iskreno se nadam da će Kaka i Balotelli krenuti od prve. Potrebni su nam, itekako.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Nisam pristalica ideje da forsiraju Balu i Kaku. Znamo koliko su nas ta forsiranja nedovoljno spremnih igraca do sada kostala. A brate nek i izgube nije smak svijeta, vaznije je da imamo spremne igrace za nastavak prvenstva i za duele s Ajaxom i Celticom.
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
muxa je napisao/la:Abate - Zapata - Mexes - Constant
Montolivo - De jong
Birsa - Poli - Robinjo
Panj
panj

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.