Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 29 jan 2011, 13:21

King Kenny je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Sad znamo kako je navijacima Ajaxa kad smo im uzeli Suareza..

Al et Torres preko noci psotade From hero to zero. Sad i da ostane to nece biti to. Nek ide samo nek nam daju pare. izdrzat cemo do ljeta nekako i onda imati love da dovedemo 3-4 kvalitetna pojacanja na pozicije koje nam skripe..
Za 2je sedmice treba ocekivat da nam Torres zabije 2 gola kad budemo protiv Chelsea igrali.. Ak predje dabogda mu Skrtel nogu slomio na 6 djelova.
Ja ipak na kraju mislim da on ne ide negdje al et vidjecemo...nego sta ces s nickom ako ode... :D
sta cu kolega, napravit cu novi akaunt koji ce se zvati Kun Da Killa.!.

**** around Anfield are saying that Liverpool officials are negotiating with Atletico Madrid for a possible transfer for Sergio Aguero if Torres will be sold to Chelsea.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 jan 2011, 13:29

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
King Kenny je napisao/la:
Torres Da Killa.!. je napisao/la:Sad znamo kako je navijacima Ajaxa kad smo im uzeli Suareza..

Al et Torres preko noci psotade From hero to zero. Sad i da ostane to nece biti to. Nek ide samo nek nam daju pare. izdrzat cemo do ljeta nekako i onda imati love da dovedemo 3-4 kvalitetna pojacanja na pozicije koje nam skripe..
Za 2je sedmice treba ocekivat da nam Torres zabije 2 gola kad budemo protiv Chelsea igrali.. Ak predje dabogda mu Skrtel nogu slomio na 6 djelova.
Ja ipak na kraju mislim da on ne ide negdje al et vidjecemo...nego sta ces s nickom ako ode... :D
sta cu kolega, napravit cu novi akaunt koji ce se zvati Kun Da Killa.!.

**** around Anfield are saying that Liverpool officials are negotiating with Atletico Madrid for a possible transfer for Sergio Aguero if Torres will be sold to Chelsea.
kad bi kun dosao ja bi torresa odma zaboravio :D
You are someone else I am still right here

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 29 jan 2011, 13:36

Ma i ja bih ga brzo prebolio.. Klin se klinom izbija.. Aa kad dobijemo tolike pare mozemo radit sta ocemo.. Ko sto neko cini mi se rece, pokazi prstom na napadaca i nas je :D

Sve ovo nam je dokazaz da je samo jedan jedini,neponovljivi Steven Gerrard
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 29 jan 2011, 13:38

thisisanfield: Luis Suarez has just begun his medical at Melwood and should complete his £23million move to Liverpool later today.

His armband proved he was a red
suarez suarez.
You'll never walk alone it said suarez suarez
He bought it from a lad from spain
Tall, blonde hair
...forgotten his name.
Luis suarez liverpools number 9
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 jan 2011, 13:42

Nemoze se Nando zaboraviti... Previse nas je puta obradovao da bi ga zaboravili.
Ipak, pojavile su se informacije da Torres tvrdi da hoce da ostane.
Sad mi tek nista nije jasno.
Cak iako je zatrazio transfer, mozda je to bilo u momentima kad se nije znalo sta se desava sa Suarezom, pa covjek uzeo na sebe da pozuri NESV u kupovini. Neki vid ultimatuma.
Uzevsi u obzir njegove ranije izjave, nesto ne mogu povjerovati da hoce u Chelsea.
Ali, cak i da je sve to istina, i ode u Chelsea, ja ga nikada necu zaboraviti, puno puta sam bio ponosan sto sam navijac Liverpoola samo zbog njega i Gerrarda.
Nemojte sada tek tako lako njega odbacivati, jednostavno nije fer. :?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 29 jan 2011, 13:46

Torres ako ode, necemo ga zaboraviti, ipak je svasta uradio za nas. Koliko nas je samo utakmica spasavao, koliko je golova dao..nikad se nce zaboraviti.

Ali to je razlika izmedju legendi i obicnih igraca, Gerrard je mogao od 2005. pa sve do danas 10x preci u Chelsea ali je uvijek odlucio da ostane u nasem klubu.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jan 2011, 13:48

Najveci je belaj sto ne ostaje puno vremena da se nadje zamjena. I zbog toga bi Torres ispao pi*ka. Mada licno ne vjerujem da ce u Chelsea.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 29 jan 2011, 13:56

Traziti od Chelsea Anelku plus 40 mill :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Ajde prebolite ga niko nije nezamjenjiv ;)

sto se tice Ajaxa on je navikao vec stoljecima da gubi najbolje igrace i talente,mislim tako dobro zaradjuje da sve godine moze 3-4 odlicna igraca imati u roku od godinu dana...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 29 jan 2011, 13:59

ILoveLFC je napisao/la:
OTNYS_YNWA je napisao/la:
Tako je ! 8-)
To me jos vise zbunjuje, ako je zatrazio transfer....sto bi nakon par sati rekao lojalan sam LFC-u kao prvog dana....
To da je lojalan je rekao 3. Augusta prosle godine. Tako sam barem procitao na skysportsu.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2011, 14:34

Zbunjen sam skroz, ovaj medij piše da je izjavio da sigurno ostaje, onaj drugi da hoće da ide. No comment...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 29 jan 2011, 15:02

Daniel Sturridgea danas nema nikako u timu Chelsea ... :? a njega je Chelsea ponudio i pare za Torresa ..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 29 jan 2011, 15:04

Carlo je napisao/la:Zbunjen sam skroz, ovaj medij piše da je izjavio da sigurno ostaje, onaj drugi da hoće da ide. No comment...
Nemas sta biti zbunjen, Torres vise nije ljubimac Kopa. On je sada nova jahta romana abramovica koja kosta 55 miliona i ja sad na njeg gledam samo kao na brod.. Jest da je sve to na nagovor i forsiranje Torresovog agenta koji zeli zaradit 2-3 miliona na tom transferu i Torres ce imati 230k/pw.. Al pokajat ce se oni kroz koju godinu kad shvate da ti se nigdje ne pjeva pjsma kad si totalno van forme i kad gubis, vec ti zvizde i psuju mater placenicku. ;)

RtoX
Kontakt:

Post Postao/la RtoX » 29 jan 2011, 15:08

Izjava da mu je dobro u liverpoolu i da hoce da ostane je bila prije 2 mjeseca to su ovi sarlatani objavili nish ne gledajuci.Nije se on jos izjasnio poslje predaje zahtjeva da ide.
"You'll Never Walk Alone"

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 jan 2011, 15:12

Torres Da Killa.!. je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Zbunjen sam skroz, ovaj medij piše da je izjavio da sigurno ostaje, onaj drugi da hoće da ide. No comment...
Nemas sta biti zbunjen, Torres vise nije ljubimac Kopa. On je sada nova jahta romana abramovica koja kosta 55 miliona i ja sad na njeg gledam samo kao na brod.. Jest da je sve to na nagovor i forsiranje Torresovog agenta koji zeli zaradit 2-3 miliona na tom transferu i Torres ce imati 230k/pw.. Al pokajat ce se oni kroz koju godinu kad shvate da ti se nigdje ne pjeva pjsma kad si totalno van forme i kad gubis, vec ti zvizde i psuju mater placenicku. ;)
Ne vjeruj ništa dok on pred kamere ne izađe.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 29 jan 2011, 15:27

[youtube][/youtube]

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jan 2011, 15:29

Valja ti promijeniti nick.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 jan 2011, 15:33

Pa i ne mora. Može ga okarakterisati kao izdajnika(svojim odlaskom će ubiti posljednji tračak nade kod navijača Liverpoola da njihov klub može napraviti nešto više. :mrgreen: ).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jan 2011, 15:37

mozda je torres predao zahtjev samo da uprava vidi da ce on otici ukoliko ne bude pojacanja ali ako stvarno zeli da ide za parama onda je prava pi.cka i ne bi mi bilo krivo da je na pocetku prijelaznog roka dao takav zahtjev ali sada ako ode da Bog da mu skrtel polomio noge u nedjelju :evil:
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 29 jan 2011, 15:40

Caroline Wozniacki
I hope Torres will not leave Liverpool! He is such a great player! :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 29 jan 2011, 15:46

fera je napisao/la:
YNWA je napisao/la:nije sve u parama ;) , Torres je mnogo puta pokazao da voli Liverpool, i prije je mogao ovo uraditi ali nije, cekao je da vidi da li ce Liverpool ponovo moci biti konkurent, i u kojem se pravcu krece klub, i kojm brzinom, ocigledno je da idemo previse sporo, cim se ovo sad desava i na ljeto je mogao otici, ali nije, nego je pokazao ljubav prema klubu i na svjetskom prvenstvu, ono sto je on uradio ne bi ni Gerrard, koji je također bio na pragu chelsea pa nije otisao, vidjet cemo sta ce biti sad, sto se mene tice Torres moze otici, a ako bude ostao opet ce imati moju podrsku kao i dosad jer shvatam zbog cega je ovo uradio, iz istog razloga je napustio atletico, a sigurno vise voli taj klub nego Liverpool
liverpool je dao puno torresu a i on liverpoolu i sve bi bilo ok da on nije ovako kasno zatrazio taj transfer. malo je problem ako ga danas prodamo u preostalom vremenu naci pravu zamjenu.
ja ne bi da razbijam glavu sa tim sta je trac sta je istina ali bilo bi u najmanju ruku glupo prihvatiti bilo kakvu ponudu koja ukljucuje sturridgea jer taj nam nikako ne treba. ja se jos nadam da ce torres ostati ali ko zna...
da je CSKA ili bilo ko drugi poslao ranije ponudu vjerovatno bi i zatrazio
Torres je jos uvijek igrac Liverpoola i mnogo su vece sanse da ostane nego da ode, jer ponuda Chelsea je odbijena, Torresov zahtjev je odbijen, a ne vjerujem da ce Torres praviti probleme kao npr mascherano, a ne tako davno i tevez i rooney su isto uradili sto sad Torres, a znamo kako se to zavrsilo
sva sreca sad ce kraj prelaznog roka, pa ce se sve brzo rijesiti ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.