Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- Goalgetter
- Kontakt:
Od njega svakako me vise nista ne cudi otkad je napisao da ono sto se desilo Bosnjackom narodu u ratu je karma.
-
- Kontakt:
A zasto onda kad su Srbi izvrsili agresiju 1991. na selo Ravno, nas Alija Izetbegovic kaze: "Ovo nije nas rat"? On to nije smatrao Bosnom i Hercegovinom?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 feb 2023, 07:49Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
Alemsa je djelomicno u pravu.
Vjerovatno je prava ratna istina negdje na sredini.
Kategoricno uzimam genocide i zlocine izvan tog ratnog konteksta, i tu nema nikakvog opravdanja za pocinjeno.
Vjerovatno je prava ratna istina negdje na sredini.
Kategoricno uzimam genocide i zlocine izvan tog ratnog konteksta, i tu nema nikakvog opravdanja za pocinjeno.
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 feb 2023, 07:49Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
Znaš li čitati ?
Imate onu retardiranu temu o Rusiji i Ukrajini pa tamo pišite , ovu temu ostavite na miru .
Za sve ostale isto važi , ne kontam vas nikako .
Hvala lijepo .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
- Kontakt:
Hajde drug ti nauci da se tacke i zarezi ne odvajaju tako, bode u oci.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:05Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 feb 2023, 07:49Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
Znaš li čitati ?
Imate onu retardiranu temu o Rusiji i Ukrajini pa tamo pišite , ovu temu ostavite na miru .
Hvala lijepo .
-
- Kontakt:
Nemaš ti oči , ti si očajni trol . Ni trolati ne znaš ...JasminAgic je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:06Hajde drug ti nauci da se tacke i zarezi ne odvajaju tako, bode u oci.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:05Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?RacioEmocionalan je napisao/la: ↑27 feb 2023, 07:49Na stranu njegovo baratanje cinjenicama, pravno gledano, Jugoslavija i jugoslavensko oruzje nije imalo nikakvo pravo da udje u teritorij medjunarodno priznate drzave a gradjanskim ratom nazvati ovaj sukob je poprilicno nerazumno, jer se ni na koji nacin moze nazati gradjanskim jer to nije bio rat unutar Jugoslavije, nego rat Srba u BiH i Srba u krnjoj Jugoslaviji sa njihovim oruzjem protiv Bosnjaka u novopriznatoj Republici BiH. Ovdje ne navodim isti primjer Hrvata iz RBiH i Hrvatske jer nisu dio price u ovom trenutku.
Znaš li čitati ?
Hvala lijepo .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
- Kontakt:
Lupni koju drug umjesto da space lupas stalno . . . .bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:17Nemaš ti oči , ti si očajni trol . Ni trolati ne znaš ...JasminAgic je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:06Hajde drug ti nauci da se tacke i zarezi ne odvajaju tako, bode u oci.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:05
Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?
Znaš li čitati ?
Hvala lijepo .
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Ti nisi uopste relevantan da se meni obracas na takav nacin.Nemas nikakva ovlastenja ovdje bas kao ni ja. Ukoliko ti se nesto ne svidja, imas dugme da prijavis post i zaobidji me. Valjda ima admin ili moderator koji ce to da regulise ukoliko krsim a jesam neka pravila. Na kraju krajeva, sam si pisao o ovoj temi, tako da si zadnji koji moze da se poziva na neki zdrav razum ovdje.bombaysaphire je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:05Dobro buraz , je li tebi dosadno pa zeliš da nam se zaključa ova tema ili šta ?
Znaš li čitati ?
Za sve ostale isto važi , ne kontam vas nikako .
Hvala lijepo .
- DeanHuijsen
ja bih isto pozvao na zdrav razum, but I don't have the facilities for that 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Nažalost ostale su trajne posljedice, šteta je nepopravljiva. Da nam se vratiš na pravi put aBdalemsa je napisao/la: ↑12 feb 2023, 04:20. Jednom mi je u Austriji ili je negdje u Usa Chicago ili New York slagat cu ti, znam da sam se vraco preko Beca, otkazan mi bio let pa moro spavati, imo 10 litara rakije i mozda par pravih kiselih i otvorise mi torbu, i krenu lik da otvori kiselu kad ono cuje da poce "ccc" kaze uredu je kisela, bas potrefio kiselu![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Zadnja recenica mi je visak, zamijenio sam ga sa kraljbvb ili kako vec te se duboko ispricavam po tom pitanju, ostalo neka stoji.DeanHuijsen je napisao/la: ↑27 feb 2023, 09:50ja bih isto pozvao na zdrav razum, but I don't have the facilities for that![]()

A ti si jedan dobar primjer visokointeligentnog covjeka koji na dopadljiv a ne napadan nacin sve zabavlja. Samo tako nastavi.
Ko bi rekao da "banane" i po 'vakvom snijegu rađaju
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- kraljttbvb
- Kontakt:
I ako smo pisali o politici, pisali smo ko normalni i odrasli ljudi, a ne ko balavcad koja se samo znaju vrijedjati.
Iz nasih upisa se fakat ima sta procitati, vidi se kultura komuniciranja iz svakog posta.
To sto vi lozite i prizivate banove, jer smo bacili par postova o politici, samo pokazuje koliki ste trolovi.
Vecina vas koji prizivaju banove, napisite 5 kulturnih postova kao sto smo mi, ja cu se sam banovati
Iz nasih upisa se fakat ima sta procitati, vidi se kultura komuniciranja iz svakog posta.
To sto vi lozite i prizivate banove, jer smo bacili par postova o politici, samo pokazuje koliki ste trolovi.
Vecina vas koji prizivaju banove, napisite 5 kulturnih postova kao sto smo mi, ja cu se sam banovati

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- ASD
- Kontakt:
Jesi svjestan da je porez na šund i razni banovi za vrijeme Juge učinio samo kontraefekat?
Ovom nekom zabranom u Hrvatskoj cajkama samo daju na popularnosti.
Bukvalno.
Južni Vetar i co. recimo ne bi možda imali ni 50% popularnosti da su bili "legitimna" i "kulturna" muzika.
Moš misliti Sinan šund, a državni projekat za ispiranje mozga sitnije cile sitnije je kao bio top i pravac u kojem se treba ići.
I kažu prije bilo bolje, pu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
ala snijega i zatrpanih puteva u HR
U splitu minus 11
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.