FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kako vam moze bit opcija brat od glavnih u pitara koji radi veoma sumnjive stvari, dohavizajte se.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Isto kao sto je opcija hadzija koji hoce da se jeftino docepa zemljista za kule
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ja kao laik ovo vidim ovako.Hajmo Zelju povalit, vec povaljen onda famozna dolazi spasioc koji je isti povalio Zelju i onda uzme nesto sto vrijedi brdo para za sicu i to je to.O fudbalu i igracima je suvisno pricat jer toga nema godinama.Ljubav prema Želji je produzila agoniju neko vrjeme ali sad ni ljubav nece bit dovoljna.U prevodu bio nekad neki dobri nas Zeljo.
-
- Kontakt:
Sto se tice navijaca , ukoliko se ne ukljuce neke krupnije ribe u tu akciju a sumnjam da ce opet bivsi igraci i slicno, nema sanse da se skupi 50 hiljada znaci nema sanse a ne nesto vise. Siguran sam. Raja vise nece da cuje za akcije nikakve svaki dan to cujem
Treba vratiti čovjeka koji je potrošio 5 miliona na autobus igraca I na raskidima izgubili još milion, mogli smo vratiti pet poreza. Al tesko je to našem narodu objasniti. Isto kao što SDA botovi imaju mašineriju kad pročitaš šta pišu smilovo bi se.. A ono pljačka da valja...
- Mrcina1921
u sest sastanak
-
- Kontakt:
Sa navijacima?
- Mrcina1921

bio sa navijacima, sada svi iz kluba sve strukture
- manijacikonjic87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Znaci rastalili se?
Samo se nadam da necemo korak nazad praviti, a cim se ja moram nadati znaci da smo kharina i dalje.
Jel sutra saopstenje kako produzujemo ugovor za poreznom tj odgadjamo preuzimanje imovine dok se ovi ne ispare iz kluba da ne budu oni krivi ne daj boze
Samo se nadam da necemo korak nazad praviti, a cim se ja moram nadati znaci da smo kharina i dalje.
Jel sutra saopstenje kako produzujemo ugovor za poreznom tj odgadjamo preuzimanje imovine dok se ovi ne ispare iz kluba da ne budu oni krivi ne daj boze
-
- Kontakt:
Imal sta pozitivno
Bio je 1921 iza ograde osluskivao je i slikao s 23 metra..bice slika sigurno..
- mamonelafo
- Kontakt:
Eto danas faktora sa pitanjima spremnim iz centrale.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
koliko cemo dns puta na presici cuti isprazne floskule mi smo zeljini zeljo je nas, i nikom te ne damo 

Budu li opet pozivali navijace na nekakve akcije skupljanja novca, hoce li se bar jedan novinar naci da ih pita - Je li vas bar malo sramota?
- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ja bi ih samo pitao zašto su čekali 5 do 12 sa akcijom. Jer koliko sam vidio priča oko te pljenidbe imovine vrti se aktuelno već 15-20 dana, a rok je kao do kraja godine.
E sad ako si se sjetio da 20 i kusur dana pred kraj roka tražiš pomoć navijača, ne znam... Ne miriše mi sve to na dobro iskreno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
jesmo radnicki klub i sva ta prica u vezi raje al da se pretjeruje i sa tim da raja sve placa vala pretjeruje , jednostavno pravimo im alibi da ne rade ista jer uvijek imaju tog jokera u navijacima koji ce ih izvlaciti realno s tim se mora jednom presijeci jer sto da raja daje samo svoj kesh sto su nesposobni naci nekog sponzoraRaonffa je napisao/la: ↑07 dec 2022, 12:57Ja bi ih samo pitao zašto su čekali 5 do 12 sa akcijom. Jer koliko sam vidio priča oko te pljenidbe imovine vrti se aktuelno već 15-20 dana, a rok je kao do kraja godine.
E sad ako si se sjetio da 20 i kusur dana pred kraj roka tražiš pomoć navijača, ne znam... Ne miriše mi sve to na dobro iskreno.
- Mrcina1921
600000 treba da se skupi do 30.12 ide se prema navijačima firmama i kompanijama koje mogu odmah pomoći
Tačno je to, slažem se sto posto, nego ovdje govorim konkretno o tome kad su odlučili izaći u javnost sa tim jer smatram da je to urađeno prekasno.Robust je napisao/la: ↑07 dec 2022, 13:02jesmo radnicki klub i sva ta prica u vezi raje al da se pretjeruje i sa tim da raja sve placa vala pretjeruje , jednostavno pravimo im alibi da ne rade ista jer uvijek imaju tog jokera u navijacima koji ce ih izvlaciti realno s tim se mora jednom presijeci jer sto da raja daje samo svoj kesh sto su nesposobni naci nekog sponzoraRaonffa je napisao/la: ↑07 dec 2022, 12:57Ja bi ih samo pitao zašto su čekali 5 do 12 sa akcijom. Jer koliko sam vidio priča oko te pljenidbe imovine vrti se aktuelno već 15-20 dana, a rok je kao do kraja godine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 37 gostiju.