Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: Juventus FC
ko su ovi ljudi sto igraju za juventus. Na sta smo se srozali. weah koopmeiners kelly savona mckennie locatelli
Ma bravo oba goveda napolje zajedno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Dakle mi forumasi znamo tačno u bobu probleme, i on i dalje ide u autodestrukciju koja će ga kostati pozicije.
Izveo je 3 goveda koja smo svi znali da ne trebaju pocinjati. I jos 2 amera koji jos samo na gol nisu stali.
Dakle, covjek nas ubija sa 5 pogresnih startera. Strasno da Conceisao koji nam je kljucni asistent i daleko najveca ofanzivna prijetnja grije klupu Weahu i Mbanguli.
Otkaz je pod moranje jer necemo u LP po ovome sto vidimo, do kraja januara je od mene dobio sansu i nema je vise.
Vidimo da su povrede nebitne, covjek svakako ne izvodi najbolje na teren i kad ih ima.
Mbangula za kenana
Izveo je 3 goveda koja smo svi znali da ne trebaju pocinjati. I jos 2 amera koji jos samo na gol nisu stali.
Dakle, covjek nas ubija sa 5 pogresnih startera. Strasno da Conceisao koji nam je kljucni asistent i daleko najveca ofanzivna prijetnja grije klupu Weahu i Mbanguli.
Otkaz je pod moranje jer necemo u LP po ovome sto vidimo, do kraja januara je od mene dobio sansu i nema je vise.
Vidimo da su povrede nebitne, covjek svakako ne izvodi najbolje na teren i kad ih ima.
Mbangula za kenana

Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 feb 2025, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne mogu duse grijesiti.. Weah igra utakmicu sezone.. mjera za glupost GatonePogba je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:11Dakle mi forumasi znamo tačno u bobu probleme, i on i dalje ide u autodestrukciju koja će ga kostati pozicije.
Max Allegri
Kakva liga. Ovo se ne bi smjelo ni gledati. Bolesno, sta nama sve ne gledaju. 

#MaxOUT
#MaxOUT
Ima li iko na forumu da je vidio nesto dobro veceras? Plan neki? Bilo staa?
Ovog Kelya ujutro vratiti...
Di Gregorio i Weah prolazna.. sve ostalo uzas
Ovog Kelya ujutro vratiti...
Di Gregorio i Weah prolazna.. sve ostalo uzas
Max Allegri
Drago mi je da si i ti nadosaoPogba je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:11Dakle mi forumasi znamo tačno u bobu probleme, i on i dalje ide u autodestrukciju koja će ga kostati pozicije.
Mbangula za kenana![]()
Kako god završilo, prevaru Motu nabiti nogom čim prije!
Otkaz mu dati. Poceti izvoditi najbolje i ne izvoditi lidere u 60 minutima. Thuram i Luiz starteri i to je to.
Luiz je igračina, ali je u grcu nevidjenom.
Luiz je igračina, ali je u grcu nevidjenom.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 07 feb 2025, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma samo otkaz, jer nema ovdje popravnom, dok se jos sezona moze spasiti.
Bravo Kolo M.
Bravo Kolo M.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gatti kakav lik
Bio je na sekundu da napravi penal i onda ga kroz 2 minute dobi.

Bio je na sekundu da napravi penal i onda ga kroz 2 minute dobi.
Locateli barem pet godina jos..
Savona>>Kelly
Sramotaaaaaa sta ne svira!
Max Allegri
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tri boda i imaju energije za LP. Dobro se zavrsilo.
Muaniju dobro ide. Ima pozitivnih stvari. Ima jos bodova u igri, ceracemo se.
Muaniju dobro ide. Ima pozitivnih stvari. Ima jos bodova u igri, ceracemo se.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Muani Zlatna lopta lagano
Motu otjerati, realno nema trenera na planeti koji ne izvodi najbolje igrače što ima na teren.
Bitna tri boda, baš bitna

Motu otjerati, realno nema trenera na planeti koji ne izvodi najbolje igrače što ima na teren.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako nema. Pa zar nije Allegri osmislio to da treba izaci sa losijim sastavom na teren i onda kada se utakmica lomi i protivnik je umoran ubaciti bolje igraceBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:46Muani Zlatna lopta lagano![]()
![]()

- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Kolo, bitna pobjeda
Motta i izbor igraca katastrofa. Ne mogu da vjerujem da jedan trener moze raditi protiv sebe.
Motta i izbor igraca katastrofa. Ne mogu da vjerujem da jedan trener moze raditi protiv sebe.
1946
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Alegri nije aktivan trenertuzlak1987 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:50Kako nema. Pa zar nije Allegri osmislio to da treba izaci sa losijim sastavom na teren i onda kada se utakmica lomi i protivnik je umoran ubaciti bolje igraceBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑07 feb 2025, 22:46Muani Zlatna lopta lagano![]()
![]()
Bitna tri boda, baš bitna![]()

MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Čuj ovog glupana, sve smo bolji
Izvedi najbolji sastav za početak konjino, ne izmišaljaj pozicije igračima koje ne znaju igrati

Izvedi najbolji sastav za početak konjino, ne izmišaljaj pozicije igračima koje ne znaju igrati
MANIJACI JUG 1987
- Juventinisimo
- Kontakt:
Muani vrijedi 30m, na kraju godine ce biti 80 i mi smo pusiona opet..
Samo se nadati da ce on sam gurati da ostane u Juventusu, ali bez 50m nece ostati sigurno..
Izgleda da mu lezi Italija samo tako..
Inace, plata mu 4,5m...tu ima prostora sigurno..prodati Vlahovica i uzeti ovoga ubicu..

Samo se nadati da ce on sam gurati da ostane u Juventusu, ali bez 50m nece ostati sigurno..
Izgleda da mu lezi Italija samo tako..

Inace, plata mu 4,5m...tu ima prostora sigurno..prodati Vlahovica i uzeti ovoga ubicu..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.