FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Joooj kerla u grob ces me otjerati
Hajde trgnite se, nista ovdje nije gotovo. Nisu oni bog zna cemu i moze se ovdje i do preokreta.
Hajde trgnite se, nista ovdje nije gotovo. Nisu oni bog zna cemu i moze se ovdje i do preokreta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pa po ovom prenosu mi centra nismo presli,u cemu je problem PETROVICU SLAVKO
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ima li barem strema za taj radio?
Permanentni debil se strahovito brani i sigurno treba da napusti klub
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
i poslije gola nas ubise jao majko mila necu jutra docekat
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Sad ce permanentno doci do izrazaja fizicka sprema. Familiju mu ublehasku permanentnu.irfo je napisao/la:**** LI TI PERMANENTNO SVE PO SPISKU MRS IZ KLUBA
Hoce li nam Radnik titulu donijeti u p.m Veca su mi nada oni od permanentne kukavice
Zadnja izmjena: bhsport, dana/u 20 maj 2017, 17:28, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- PticaSelica1921
- Kontakt:
Hahaahaha prazan go masi hebibovic
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
sa demirom hoticem permanentni je najveca ubleha ikad koja je sjedila na nasoj klupi, koliko je samo srece imobhsport je napisao/la:Sad ce permanentno doci do izrazaja fizicka sprema. Familiju mu ublehasku permanentnu.irfo je napisao/la:**** LI TI PERMANENTNO SVE PO SPISKU MRS IZ KLUBA
Hoce li nam Radnik titulu donijeti u p.m Veca su mi nada oni od permanentne kukavice

evo hebibovic promasi nemoguce

- Neandertalac
- Kontakt:
Ima još do kraja, polako.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Naprijed Željo ljubavi moja!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Kako nece ko ce trcat Bekric Markovic Zeba Crnov sta sam piso prije tekme moli boga da Zrinjski ne pobjedi.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
sutnut permanentnog na poluvremenu i dovest adzema da im odrzi govor, svakako je na stadionu vec
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Proradilo
evo radi sad link na moja tv web
0 0LjoZee je napisao/la:Kako igra Zrinjski ?
Zvukom lokomotive rođen je velikan, danas obnovljena pruga i ljepša nego ikad. Vagoni su puni, svima sjećanja u glavi, kako su Evropom harali sarajevski Plavi!
0 0 , tesko ce do gola zrinjski cini se, bojim se da nam je to jedina sansaLjoZee je napisao/la:Kako igra Zrinjski ?
Da li se ovi nasi indijanci barem zalazu i bore ?
Vi koji gledate ?
Vi koji gledate ?
- Zeljeznicar -
imo sansu lendric poceli su da igraju imas link na larss tvZenzo je napisao/la:Da li se ovi nasi indijanci barem zalazu i bore ?
Vi koji gledate ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.