Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Chat
Popusila ga Kolinda
- legenda reala
- Kontakt:
ma tad sam bio balavac ko ti sad i svasta sam piso jbg, al bila je zajebancija samo sto se Marsal pravio lud
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Losa izvlakusa 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Lillard i Rigoletto na aparatima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ode Koli 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
mozda stimam lige al bar ne otkrivam ljudima identitetelegenda reala je napisao/la: ↑05 jan 2020, 20:03ma tad sam bio balavac ko ti sad i svasta sam piso jbg, al bila je zajebancija samo sto se Marsal pravio lud

Vratite nam Sarmela.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Džaba im mobilizacija 'ercegovine, razjebaše ljudima nedjelju 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- legenda reala
- Kontakt:
ma nisam otkrio nista zajebavo seWes je napisao/la: mozda stimam lige al bar ne otkrivam ljudima identitete![]()
nema od tog nista
aha hoce kako nece
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Čekamo plakate po Čitluku, Čapljini i Čmirokome: PERSONA NON GRATA, NOT MY PRESIDENT.
Hrvatska Demonska Zajednica polako ali sigurno glaba veliku qrčinu dopremljenu od strane građana Hrvatske.
Nadam se da je to početak nekog novog trenda na Balkanu.
Hrvatska Demonska Zajednica polako ali sigurno glaba veliku qrčinu dopremljenu od strane građana Hrvatske.
Nadam se da je to početak nekog novog trenda na Balkanu.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vala je i bila sramota da im je zensko glavno u drzavi.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sejdo Milanovic!
#Punoljetstvo
ovakvim postovima samo dokazujes svoje uplitanje u tudjim banovimalegenda reala je napisao/la: ↑05 jan 2020, 20:10ma nisam otkrio nista zajebavo seWes je napisao/la: mozda stimam lige al bar ne otkrivam ljudima identitete![]()
nema od tog nista
aha hoce kako nece
- tuzlak1987
- Kontakt:
Skoru simpatizeri slusaju. Moze naredne izbore sa nekom koalicijom uzeti 20% i biti nova snaga na sceni. U Osijeku je Milanovic dobio cak, u Zagrebu, Splitu.
Dok ce Plenkovic pasti jer gubi druge izbore u nizu i naredne godine HDZ dobija samo 15-20% glasova i postaje 3. najjaca stranka od prve koja je bila.
Covic je osakacen naredne 3 godine moze bacati ublehe po Hercegovini
Dok ce Plenkovic pasti jer gubi druge izbore u nizu i naredne godine HDZ dobija samo 15-20% glasova i postaje 3. najjaca stranka od prve koja je bila.
Covic je osakacen naredne 3 godine moze bacati ublehe po Hercegovini
pravda za sisulju !
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
a u mostaru muk
hoće li ovo Čoviću biti legitiman predstavnik hrvata hmmmm

hoće li ovo Čoviću biti legitiman predstavnik hrvata hmmmm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.