Te tekme se sjećam kao da je jučer bila. Kad sjede Todoru, pocijepao mrežu. A još kao gospoda sletili avionom u Banja Luku, eee vremena su to bila, nismo ni sanjali da će ovako biti.skoroalen je napisao/la:Koliko sam ja vidio, lešinar "razapeo" onog našeg Grim Reapera, tako nešta.MortemHz je napisao/la:Nema to veze sa fasizmom, kakvi su prije bili sada su zlatni, malo nesportsko ponasanje, sitne provokacije koje nikad nisu uspjele i to je to, jednom su tako probali sa nekim turcima pa su bili brutalno ponizeni na sred Banja Luke i nije im vise palo napametsamo gospodski treba uvijek bez obzira kakvi su ostali ali danas je bilo koliko toliko ok osim onoga prije utakmice. Na onoj maloj koreografiji ne znam sta je bilo a ispod je pisalo ''I zlo nas se plaši'' tako nesto uglavnom.
@AlfredNobel k'o onda kad smo avionom sletjeli u Banja Luku i nabili ih 1:3. Tad je Todor zabio skoro identičan gol kao Karić nama, a Dulja ih ušutkao sedždom usred Banja Luke. Jbg, najbolje bi bilo na terenu pokazat dominaciju i onda nek provociraju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A sta je ovo crno onda sa strana? ovo malo bordo smrt? Ovo isto neki pacov grob te jjebo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Meni je samo krivo sto nas je taj papak od menadzera nagu.zio. Prvo Kadusic je izgleda morao bit u prvih 11 (vidicemo oce li i kod Husrefa isto biti), Crnkic pravi sprdanciju od kluba, cirkus sve u svemu...ajdohordas je napisao/la:Nemoj, nije Crni loš momak, a i menadžer mu...ThrillerHz je napisao/la:Ako dobro plati, onda Daajdohordas je napisao/la:Šta mislite hoćel Crnkić bit u prvih 11 protiv Viteza
1946~
MortemHz je napisao/la:A sta je ovo crno onda sa strana? ovo malo bordo smrt? Ovo isto neki pacov grob te jjebo

Neko p'jan crtao ovo sve, nema drugog objašnjenja.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
boli ga cuna odmara likajdohordas je napisao/la:Šta mislite hoćel Crnkić bit u prvih 11 protiv Viteza
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Semjon opet ubija statusom na fejsbuku a i komentarima. Bez dlake na jeziku. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Svaka njemu cast na svemu, u pravu je u vecini toga. On jednostavno mora imati neku poziciju u klubu, necemo ga sad postaviti kao direktora ili predsjednika ali sto ne bi mogao biti skaut? On je za tu dole regiju odlican. Mislim da je on zasluzan za Cimirota i jos neke?skoroalen je napisao/la:Semjon opet ubija statusom na fejsbuku a i komentarima. Bez dlake na jeziku.
Covjek je istinu rekao realno, evo gledam po komentarima neki brane Svrakica I Repuha,kao vole Sarajevo, uvijek su tu za klub, realno gledajuci onda da toliko vole otisli bi sa Calom i mirna Bosna.skoroalen je napisao/la:Semjon opet ubija statusom na fejsbuku a i komentarima. Bez dlake na jeziku.
I neki na ovoj stranici je dobro napisao, nazalost sve je palo u vodu postavljanjem Husrefa, svi mirni nikom ne smeta sto imamo samo bod vise od raspalog Celika, sto nam prvi bjezi 10 bodova, sto je ista ekipa u upravi samo sto su zamazali oci postavljanjem Husrefa, sve isto.. nazalost.
Baš to, da oni vole Sarajevo ne bi se prihvatali posla za koji nisu sposobni, jer će upropastit svoj klub. Kaže Repuh, dječački san mu bio da vodi Sarajevo. I meni je dječački san bio da vozim avion za Australiju al' sad da mi neko dadne avion sa 50 putnika, nisam lud da prihvatim. Nisam za tog posla i zdravo.Zastone je napisao/la:Covjek je istinu rekao realno, evo gledam po komentarima neki brane Svrakica I Repuha,kao vole Sarajevo, uvijek su tu za klub, realno gledajuci onda da toliko vole otisli bi sa Calom i mirna Bosna.skoroalen je napisao/la:Semjon opet ubija statusom na fejsbuku a i komentarima. Bez dlake na jeziku.
I neki na ovoj stranici je dobro napisao, nazalost sve je palo u vodu postavljanjem Husrefa, svi mirni nikom ne smeta sto imamo samo bod vise od raspalog Celika, sto nam prvi bjezi 10 bodova, sto je ista ekipa u upravi samo sto su zamazali oci postavljanjem Husrefa, sve isto.. nazalost.
@MortemHz Mislim da je on i Mihojevića i Anđušića doveo, jer su svi oni Trebinjci, to je vjerovatno ta veza.

A mene iskreno dusa boli sto je Musemic pristao biti trener, okruzen je ovakvim amaterima i igracima i ovim u upravi, doduse ovi u upravi i nisu toliki amateri, postave Musemica jer znaju da ce raja njega prije istrpiti i kad kiksa nego tamo nekog Thomasa.. I mene bas zanima na sta li su njega navukli pa se prihvati ovog..
Zastone je napisao/la:A mene iskreno dusa boli sto je Musemic pristao biti trener, okruzen je ovakvim amaterima i igracima i ovim u upravi, doduse ovi u upravi i nisu toliki amateri, postave Musemica jer znaju da ce raja njega prije istrpiti i kad kiksa nego tamo nekog Thomasa.. I mene bas zanima na sta li su njega navukli pa se prihvati ovog..
Kes, da je naveca budala nista drugo ga nebi moglo navuc.
-
- Kontakt:
Cuj radno vrijeme, nigdje na svijetu to nema sem u akademija gdje djeca uce I idu u skolu uz treninge. Sinoc heric fino odigro. Trco je puno, njegovim izlaskom je pala sredina. Dobar rezultat uzimajicu u obzir sta se sve izdesavalo.
UPRAVA NAPOLJE!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ptica lesinar iznad razapetog 'onog sa kapuljacom', kako ste ga vec nazvali 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A vidim ko malo sad
Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.
Zato ovim momcima treba pruziti maksimalnu sansu,zajedno sa Hadzicem u vrhu napada pa da u toj afirmaciji igraca iz vlastitog pogona vidimo bar nesta pozitivno ove sezone.
Zato ovim momcima treba pruziti maksimalnu sansu,zajedno sa Hadzicem u vrhu napada pa da u toj afirmaciji igraca iz vlastitog pogona vidimo bar nesta pozitivno ove sezone.
+1 igra nam se raspala akd je heric izasao, usao hebib, a saric presao u sredinu..dvije minute nakon smo go primili i nismo lopte vise sastavilizagorski je napisao/la:Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.
Protiv Viteza ubacit Mujakića od prve minute. Možda i Pidru. Sigurno neće bit gori od Novakovića i Bekića.
Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Sta ravnopravno, momak mora imati prednost nad ovim polovnjacima. Pa kad ga "strateg" izvadi, ljudi nam prodjose kroz sredinu kao da je nema i zabise gol. Raspala nam se sredina kad je izasao.zagorski je napisao/la:Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.
Da mi je samo jednom docekati kad zabijemo jedan da krenemo i po drugi, a ne ove pic.kaste izmjene i povlacenja zbog kojih vazda prospemo bodove na kraju.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Za Radovca i Sarića je Lampard. A ta igra na gol više, bez stajanja, to smo zadnji put imali s Dženom. Bez kalkulacija, puni do vrha.pasica je napisao/la:Sta ravnopravno, momak mora imati prednost nad ovim polovnjacima. Pa kad ga "strateg" izvadi, ljudi nam prodjose kroz sredinu kao da je nema i zabise gol. Raspala nam se sredina kad je izasao.zagorski je napisao/la:Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.
Da mi je samo jednom docekati kad zabijemo jedan da krenemo i po drugi, a ne ove pic.kaste izmjene i povlacenja zbog kojih vazda prospemo bodove na kraju.
pasica je napisao/la:Sta ravnopravno, momak mora imati prednost nad ovim polovnjacima. Pa kad ga "strateg" izvadi, ljudi nam prodjose kroz sredinu kao da je nema i zabise gol. Raspala nam se sredina kad je izasao.zagorski je napisao/la:Sinocnja utakmica je pokazala da Heric moze ravnopravno da konkurise za mjesto prvotimca,cak mi je djelovao solidnije od vecine koji su nam do sada drzali vezni red (Saric,Radovac). Vjerujem kad bi se sansa pruzila Mujakicu i Pidri da ne bi nista losije odigrali od Novakovica i Bekica.

Trenutno korisnika/ca: Inspiracija, Lecler i 43 gosta.