FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Baltazar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Baltazar » 20 maj 2010, 12:20

stp ti uopste mislis da tebi nesto treba dokazivati? misli sta hoces i zdravo

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 20 maj 2010, 12:26

slika[/quote]

SEYO: "DUPLA MAJSTORE!"

LOTTDOGG: "Blizi se srijeda i trenutak kada cemo otresti onu jad i cemer od ekipe Borca"

Nije provokacija, samo da vidite koliko ste se dizali prije utakmice, ima toga jos puno ali neda mi se traziti, ali ovoga se dobro sjecam pa reko da vas napomenem. :D :D :D :D :D

TRECI PUT NE CASTIMO!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 20 maj 2010, 12:34

nasborik je napisao/la:slika

LOTTDOGG: "Blizi se srijeda i trenutak kada cemo otresti onu jad i cemer od ekipe Borca"

Nije provokacija, samo da vidite koliko ste se dizali prije utakmice, ima toga jos puno ali neda mi se traziti, ali ovoga se dobro sjecam pa reko da vas napomenem. :D :D :D :D :D

TRECI PUT NE CASTIMO![/quote]

slika
:D :D :D :D :D :D
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 20 maj 2010, 12:35

zli mrkvić je napisao/la:
nasborik je napisao/la:slika

TRECI PUT NE CASTIMO!

slika
:D :D :D :D :D :D[/quote]

Dabogda mu otpala ta 3 prsta :evil: :o

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 maj 2010, 12:37

Dirk je napisao/la:
SpleeN_TM je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Pustite Camca senilan je , ne shvata da brojnost nije presudna , to je na derbiju na Grbavici dokazano , kada su kvalitetnim navijanjem Hz unistlile tu brojnost na jugu , sto su kasnije i samo na oficijalnoj stranici i forumu priznali ... bolje 1000 ljudi koji navija nego 10000 hiljada od cega 9 hiljada sabana , upravot ti sabani su i sinoc bacili mrlju na utakmicu , prvo su gadjali Lesinare bakljama , a kasnije prozivali Culuma ... da ne spominjemo na tekmu sa Slavijom kada su Zeljini sabani isto uradili a jedan haman i prekid izazvao !

Pricate nesto o brojnosti a pola pjesama ste pokusali i kopirate od nas , hocemo pobjedu pobjedu na derbiju ,pa ste nakon tekme i ono Nema veze pokusali kopirati sinoc , i imate hraborst da nekome nesto pricate !
prvo su lesinari nas gadjali, a sjever je maestralno vratio
Lazes jer su to potvrdili vasi navijaci na ovom forumu !
slusaj klocu, tebi cu reci kao i bistrikboy-u i ostalim koji nisu bili vidjeli i samo lupaju. Lesinari su bacili baklju koja mi je prosla iznad glave, i samom srecom nije pogodila nikoga, a bilo je dosta ljudi sa malom djecom, da bi potom zeljini uzvratili i pogodili nekog lika u rame.
Policija je na poluvremenu uletila medju lesinare ali je njihov vodja ili sta im je vec neki nabildani celo, smirio cijelu situaciju.

Ti lazes koliko si tezak i fakat bi mogo prosetati sa ove teme.
Cuva Bog Zelju svog!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 maj 2010, 12:40

baXuz je napisao/la:Nije istina da su Lesinari prvi bacili baklju na nas...stajao sam 2 metra od momka (seljaka) koji je prvi bacio na njih pa su oni uzvratili i onda je opet neko od nas bacio onu baklju i pogodio jednog.

Borcu cestitke na zasluzenoj pobjedi, na sudjenje nemam zamjerki. Odlicna atmosfera i odlicno navijanje na obje strane. Da je vise ovakvih utakmica gdje bi nam bio kraj? Tek sada se pokazalo kakvu je stetu Kerla napravio svojim saigracima i to mu nikad necu oprostiti.

A za naseg kapitena Sehica nemam rijeci... Ok covjek je kriv za prvi gol definitivno jbg desi se...progledat mu kroz prste ali ono bacanje i shutanje dresa na kraju utakmice???? Koliko god isfrustriran bio zbog "poraza" to se ne smije desiti a posebno ne jednom kapitenu. Ne znam za vas ali ja sam mu to zamjerio.
Glavu gore i idemo na titulu.
Sta li si ti gledao da mi je znati ccc ...
a to za Sehica si u pravu, prvo klosar baci dres pa ga sutnu a on sam primi pacerski go
Cuva Bog Zelju svog!

drug

Post Postao/la drug » 20 maj 2010, 12:43

mirzza je napisao/la:
baXuz je napisao/la:Nije istina da su Lesinari prvi bacili baklju na nas...stajao sam 2 metra od momka (seljaka) koji je prvi bacio na njih pa su oni uzvratili i onda je opet neko od nas bacio onu baklju i pogodio jednog.

Borcu cestitke na zasluzenoj pobjedi, na sudjenje nemam zamjerki. Odlicna atmosfera i odlicno navijanje na obje strane. Da je vise ovakvih utakmica gdje bi nam bio kraj? Tek sada se pokazalo kakvu je stetu Kerla napravio svojim saigracima i to mu nikad necu oprostiti.

A za naseg kapitena Sehica nemam rijeci... Ok covjek je kriv za prvi gol definitivno jbg desi se...progledat mu kroz prste ali ono bacanje i shutanje dresa na kraju utakmice???? Koliko god isfrustriran bio zbog "poraza" to se ne smije desiti a posebno ne jednom kapitenu. Ne znam za vas ali ja sam mu to zamjerio.
a to za Sehica si u pravu, prvo klosar baci dres pa ga sutnu a on sam primi pacerski go
ne serite, ja nisam vidio da je iko bacio baklju medju njih, prva je prema nama poletila, pala je 20cm od neke djevojke. onda smo im vratili.
3 prsta nisu spustali, pjevali debilnu pjesme nesto ko jedu cevapa i slanine i podrzavaju vojvodinu. Ok, eto vam vojvodina, a borac simpatisite

PS: **** pitarske nastavljaju da ispoljavaju svoj kompleks...pa vi onaj svoj krmetnjak ne mozete napunit za 20 sezona, dolazi vas po 1000, cobani

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 20 maj 2010, 12:45

Dirk je napisao/la:
SpleeN_TM je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Pustite Camca senilan je , ne shvata da brojnost nije presudna , to je na derbiju na Grbavici dokazano , kada su kvalitetnim navijanjem Hz unistlile tu brojnost na jugu , sto su kasnije i samo na oficijalnoj stranici i forumu priznali ... bolje 1000 ljudi koji navija nego 10000 hiljada od cega 9 hiljada sabana , upravot ti sabani su i sinoc bacili mrlju na utakmicu , prvo su gadjali Lesinare bakljama , a kasnije prozivali Culuma ... da ne spominjemo na tekmu sa Slavijom kada su Zeljini sabani isto uradili a jedan haman i prekid izazvao !

Pricate nesto o brojnosti a pola pjesama ste pokusali i kopirate od nas , hocemo pobjedu pobjedu na derbiju ,pa ste nakon tekme i ono Nema veze pokusali kopirati sinoc , i imate hraborst da nekome nesto pricate !
prvo su lesinari nas gadjali, a sjever je maestralno vratio
Lazes jer su to potvrdili vasi navijaci na ovom forumu !
Idiote maloumni , vas dodje 1000 na derbi , na natkrivenu tribinu i kako ti poredis sad natkrivenu i ne natrikevnu tribinu , znas li uopste koja je razlika :roll:

Dokazali ste se na skenderiji na malonogometnom turniru , u finalu , niste se culi , a imali smo iste uslove .

I jos nesto , lesinari su prvi bacili jednu baklju na sjever , ali srecom nije nikoga pogodila , prosla je kroz onaj prolaz , zatim su nasi uzvratili , nije se vidjelo sa juga jel iko pogodjen bio ...

CAO KUP , CAO EVROPA ;)

slika

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 20 maj 2010, 12:49

jeste dosadni sa bakljom...nasi bacaju pa njihovi vracaju, opet nasi bacaju i tu se zavrsava

drug

Post Postao/la drug » 20 maj 2010, 12:51

na kojoj tribni si bio? Da nisi na tribini "fotelja, pred tv-om"???

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 12:55

One majice kao da su vam kinezi pravili sa greskom :lol: :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 20 maj 2010, 12:56

slika
:D :D :D :D :D

Zamalo!
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2010, 12:58

Vidi drugoligaša što su se opustili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 20 maj 2010, 12:59

Ignorišite ovog teško iskompleksiranog i opterecenog Dirka...momku su Manijaci i Željo nanijeli žestoke traume dok se ovoliko trudi da nas popljuje na svaki moguci naci...samo ignorišite papka i bice sve OK.
A ima i prijava za trollovanje teme.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

zorz
Kontakt:

Post Postao/la zorz » 20 maj 2010, 13:00

zli mrkvić je napisao/la:Ode Kup ode Osim u bratsku Vošu!

Kakva pobjeda! :D :D :D
Da nece slucajno Maric kazu trener boli glava, a kakva pobjeda ba o cemu ti?

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 maj 2010, 13:02

mirzza je napisao/la:

Je li vas stid više pričati protiv Šehe koji nas je sinoć u 1.pol. spasio katastrofe? Čuje on kriv za gol nevjerovatno. Nije Šeha kriv što dovodimo polovne igrače iz Srbije što legenda Želje (Mulalić) ne dobije minute uč itavoj sezoni posebno kad je Kerla otišao.Je li kriv što Serdarević solidan igrač nema mjesta? Nije ovo kritika usmjerena protiv Osima ali vidite trenutno sukob Balotelija sa trenerom Intera pa Baloteli opet igra jer je to u interesu kluba. I još jednom hvala igračima koji su nam priredili dosta slavlja ali i dvije najveće sramote ove sezone. Prva je bila poraz na derbiju na Grbavici te sada su dopustili da igrači Borca slave kup na našem stadionu. Joj kad vidim 3 prsta bude mi još više krivo, je li moguće da nam se ponovila 92 ali sada na sreću samo na sportskom terenu.
FEDERER= KLOC

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 20 maj 2010, 13:02

zli mrkvić je napisao/la:slika
:D :D :D :D :D

Zamalo!
haha jesu mozgovi odstampali majice prije utakmice fino bgm....
Vidi se da ih niste nimalo podcjenili ma kakvi necete vi :P

Ćao dupla....
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 maj 2010, 13:08

Hajde sad dokazite da Zeljo nije osvojio kup , na majicama pise da su osvajaci :lol:

TeroweNth : Na Bajramskom se uvijek zna finalista jer gumena glava silji da zaradi para ... :D
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 20 maj 2010, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 20 maj 2010, 13:11

Iker C je napisao/la:
mirzza je napisao/la:

Je li vas stid više pričati protiv Šehe koji nas je sinoć u 1.pol. spasio katastrofe? Čuje on kriv za gol nevjerovatno. Nije Šeha kriv što dovodimo polovne igrače iz Srbije što legenda Želje (Mulalić) ne dobije minute uč itavoj sezoni posebno kad je Kerla otišao.Je li kriv što Serdarević solidan igrač nema mjesta? Nije ovo kritika usmjerena protiv Osima ali vidite trenutno sukob Balotelija sa trenerom Intera pa Baloteli opet igra jer je to u interesu kluba. I još jednom hvala igračima koji su nam priredili dosta slavlja ali i dvije najveće sramote ove sezone. Prva je bila poraz na derbiju na Grbavici te sada su dopustili da igrači Borca slave kup na našem stadionu. Joj kad vidim 3 prsta bude mi još više krivo, je li moguće da nam se ponovila 92 ali sada na sreću samo na sportskom terenu.
Eto ti Osima pa se njemu obrati sta meni pises, ja sam napisao ono sto sam vidio sinoc na terenu.
Cuva Bog Zelju svog!

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 20 maj 2010, 13:12

Veliki respect za Manijake sinoć, dokazali su po ko zna koji put ko je najjači u državi.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 26 gostiju.