https://www.klix.ba/biznis/businessacad ... /221202071
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
HahaMojaMalenkost je napisao/la: ↑04 dec 2022, 13:19Evo ako je ko zainteresovan da unaprijedi poslovne sposobnosti![]()
https://www.klix.ba/biznis/businessacad ... /221202071
Nije bate ,ja koliko sam cuo uopste nije kriticnoMrkiMedo je napisao/la: ↑04 dec 2022, 12:58Kasno je svakako. Halaliti se sa pomocnim i to je toKANA je napisao/la: ↑04 dec 2022, 11:58Sljedece sedmice ce nasi izaci u javnostBojudaosinebu je napisao/la: ↑04 dec 2022, 11:23Imam.osjecaj da se ceka 20. i da ce ujutru objavit akcija-10 dana za spas naseg Želje, nikom te ne damo
Samo neka ne puca, a i ako zapuca, neka je živa glava
Šta je jasno? Napiši imena i prezimena ko.su ti? Ko ide preko PU da i mi znamo.. ko je tacno sabotirao imenom i prezimenom? Stvarno neko misli da možeš sabotirati nekoga ko ima 100 miliona I želi da udje u klub. Prosto nemoguce.mamonelafo je napisao/la: ↑06 dec 2022, 08:51Ma stvar je jasna i bez pressa. Mafija odlazeće vlasti namirisala teren (koje je sada atraktivno građevinsko zemljište) i preko PU idu na njega što jeftinije, uz to su sabotirali svaki mogući dogovor sa ova dva investitora.
“Konferencija će se održati u srijedu, 07. decembra 2022. godine u 17:00 sati u Plavom salonu.
Prisutnim će se obratiti članovi rukovodstva Kluba. Teme su sljedeće:
1. Sportski segment (analiza polusezone)
2. Finansijsko poslovanje Kluba u 2022. godini
3. Dug prema Poreznoj upravi
4. Strateško partnerstvo i pitanje investitora
5. Akcije učlanjenja i prodaje polusezonskih ulaznica” stoji u saopštenju FK Željezničar prema medijima.
Joooojjjbraco je napisao/la: ↑06 dec 2022, 10:55“Konferencija će se održati u srijedu, 07. decembra 2022. godine u 17:00 sati u Plavom salonu.
5. Akcije učlanjenja i prodaje polusezonskih ulaznica” stoji u saopštenju FK Željezničar prema medijima.
Ja nisam zavrsio neke skolesvrakino1921 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 12:09Joooojjjbraco je napisao/la: ↑06 dec 2022, 10:55“Konferencija će se održati u srijedu, 07. decembra 2022. godine u 17:00 sati u Plavom salonu.
Evo odmah dobih proljev
Valjda ce sve bit ok.
Naravno da nece nista konkretno reci.SudoHusika je napisao/la: ↑06 dec 2022, 12:35Samo se nadam da će se udostojiti i reći koji je stvarni razlog odustajanja Diglišića i Mirvića. Ostalo se manje-više zna, prijeti nam pljenidba ukoliko navijači ne skupe X sumu za isplatu hitnih dugovanja prema PU.
Mrcina1921 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 13:13misimović je obicna drtina od čovjeka kojem je povrijeđen ego i lična sujeta proradila za dd treba dvije do tri godine da se sve sprovede u djelo, budite strpljivi i sačekajte sutrašnju pressicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.