FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
E kad šutnu i ovog Pedra da vidim ko će prihvatiti tu ulogu. Ionako su muku mučili oko novog trenera, lagano su počeli i igrači izbjegavati klub. Žale se na plaćenike, a sami doprinose tome. Evo Falk ističe koliko znači što Dias nije izabrao Arabiju i želio je samo u Bayern. Bez obzira na veća primanja i što bi Liverpool dobio veću odštetu.
Pa i Woltemade se odriče handgelda, bonusa i čega sve ne samo da pređe u Bayern, oni se još prelamaju oko 10, 15 miliona. Neka u januaru Kane aktivira klauzulu onda će tek nastati haos.
Pa i Woltemade se odriče handgelda, bonusa i čega sve ne samo da pređe u Bayern, oni se još prelamaju oko 10, 15 miliona. Neka u januaru Kane aktivira klauzulu onda će tek nastati haos.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Politika gdje ekipa iz boarda vjerovatno predvođena Ulijem sprječava neki transfer tipa Palinha (50 mil.) od prošlog ljeta, bacanje para na neke od meta koje nemaju tu vrijednost (Nkunku kojeg Chelsea vrjednuje 40-45 mil). Koliko je samo slučaj Wirtz pokazao nedostatak plana B cijelo ljeto, koliko su bili sigurni da će ga dovesti. U svemu tome nešto puca, nekog povjerenja nema na relacijama, miniranje, možda i priprema da se Eberla riješe njegovom voljom ili drugačije, pa se dešava pokušaj za Simonsa ili preispitivanje za Garnacha (wtf) gdje klub kasni.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Osobno ne bih ni ja dao 45 milki za Nkunkua, ali onda nije trebalo prodavati Comana. Sa Comanom u rosteru puno je lakše pregovarati i oko Nkunkua i oko Woltemadea.
Oni su mislili da su pametni i da će Nkunkua dovesti na posudbu, a Chelsea im ga metnuo i možda će i RBL ako uzmu dotičnog u nekoj zamjeni za Simmonsa.
Comana ne prodaješ ako želiš nešto ozbiljno napraviti, ali njima je domaća liga postala to nešto ozbiljno.
Comana ne prodaješ ako želiš nešto ozbiljno napraviti, ali njima je domaća liga postala to nešto ozbiljno.
Ne znam za njega. ali ja ti kažem da si mućki provokator i još ti povodom toga kažem sve ono što Maminjo ima rečivtakvima.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑19 avg 2025, 19:15Nemaju više za kifle.![]()
Šta nam @Saurman kaže na novonastalu finansijsku situaciju u bavarskom gigantu?![]()
Dobro Jutro Kollumbo, kadikad sam ja to govorio, ali čavke horski: “samo neka ide, povredjen stalno, nikakav igrač”. Ne čudi me onaj budalaš BL i slični, ali su graktali i oni prilično normalni. A sada će poželjet Komana, al’ Komana nigdje biti neće
Nkunku samo posudba uz mogućnost otkupa ako može u redu ako ne idemo dalje.Nikako kupovina igrača koji je sklon povredama za 50 mil i vezivanje ugovorom na 4 godine to bi bio autogol.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
@Dilah
Greška u koracima - prodati da, ali kad se dogovori zamjena. Sad će bit natezanja, no to je očekivano jer i ovi u Chelseau znaju ko Eberlu svitnjak veže.
Greška u koracima - prodati da, ali kad se dogovori zamjena. Sad će bit natezanja, no to je očekivano jer i ovi u Chelseau znaju ko Eberlu svitnjak veže.
- HerrMarkusen
- Kontakt:
Znači pola Bundes lige je preslo u Premier ligu, bukvalno sve sto je imalo pravi razliku otislo. Mi nazalost samo uvozimo polovnjake iz te iste Engleske i one koje bi zbog nesto vise novca igrali za nas.
No, problem transfer politike Bayerna je vise nego ocigledan. Samo neki ludo dobri rezultati mogu Maxa ostaviti na funkciji, ali bojim se da je to to.
Zao mi je gledati i citati kako nas sprdaju ostali, ali ruku na srce sve i da je 20% tacno od novinarskih prica bas smo spali na tanke grane
No, problem transfer politike Bayerna je vise nego ocigledan. Samo neki ludo dobri rezultati mogu Maxa ostaviti na funkciji, ali bojim se da je to to.
Zao mi je gledati i citati kako nas sprdaju ostali, ali ruku na srce sve i da je 20% tacno od novinarskih prica bas smo spali na tanke grane
Mia San Mia
Hehe, onda će se odlučiti posljednji dan prelaznog roka.
Srećom onog nešto prenijelo pa je prestao brojati dane i pisati datume
Srećom onog nešto prenijelo pa je prestao brojati dane i pisati datume

Ode Wanner u PSV.
Moja velika zamjerka je bila uopšte prodaje jer je Koman bolji od Diaza, a tu su sgodinama, ali još veća zamjerka je bila prodaja, a da se ne obezbjedi drugi igrac u fazi napada jer će nas onda karati ko stigne. I naravno, to se i dešava.
Hajd, doći će kraj i tom karanju Bayerna.
Lekcija više za ubuduće.
Nego, malo žutila (As- prvi Yu tabloid)
Bischof se zabavlja sa kćerkom Mehmeta Scholla.
Effenferg sa svojom Claudijom planira treće vjenčanje....
Lekcija više za ubuduće.
Nego, malo žutila (As- prvi Yu tabloid)

Bischof se zabavlja sa kćerkom Mehmeta Scholla.
Effenferg sa svojom Claudijom planira treće vjenčanje....
Goretzka će pola sezone igrati stopera.
Ako ikada postane standarna devetka Bayerna, nikad više ni na jednom forumu neću posta napisati. Konačan zaključak sam donio gledajući onu proslavu (imao sam šansu gledati oko sat vremena) Dečko je lenčuga, da mu travka zapne pao bi ko vreća. Uvučenih ramena lreće se ko puž, ima attitude kao da će sutra smak svijeta pa ga boli k šta će biti
Jel' moguće da je Bild došao u posjed email koji su slani na adresu Stuttgarta za Woltemadea.Kakav je ovo propust i amaterizam u transfer politici. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
@dilah, više sam se nadovezao na ovaj post iznad, mala parodija.
Nešto o festgeldkontu
Sljedeće godine ističe ugovor Neueru, Gnabryju, Goretzki, Guerreru, Ulreichu.
Nije se još Upamekano riješio kome također ističe. Dodaš li tome da su Kim i Boey na klimavim nogama, onda je vrlo vjerovatno da će sljedeća godina donijeti te velike promjene ili ti umbruch.
Nešto veliko od ove sezone ne treba očekivati. Jednostavno, jer je igrački kadar mali i uz par povreda može doći do velikih problema.
Jedan od fanova ogorčenih na ovu situaciju I na Ulinatora.Soll der alte Diktator doch selbst wieder den Posten des sportlich verantwortlichen übernehmen oder besser sich endlich zur Ruhe setzen! Unerträglich ist dieser Mann nur noch!
Nešto o festgeldkontu
Prioritet su finansije, da sve bude pozitivno, da se riješe visokih plata igrača koji više to ne zaslužuju.Aber laut Spiegel:
Das Umlaufvermögen beträgt 406 Millionen Euro, die Bayern müssten also auch flüssig sein.
Nije se još Upamekano riješio kome također ističe. Dodaš li tome da su Kim i Boey na klimavim nogama, onda je vrlo vjerovatno da će sljedeća godina donijeti te velike promjene ili ti umbruch.
Nešto veliko od ove sezone ne treba očekivati. Jednostavno, jer je igrački kadar mali i uz par povreda može doći do velikih problema.
Ma nema veze sa onim što si ti napisao, već duže vreme se vagam oko njega, odavno mi jedan mladi igrač nije bio više zagonetan, ko i bi mogo i nebi, ali definitivno mislim da se ta uridjena lijenost ne može popraviti, a za centarfora moraš biti čigra, imati taj iznaprosječni damar, ili moraš biti Kane. Biće gusto oko tih prodaja, nekako mi (i navijači i uprava) ne znamo da cjenimo naše igrače, pa kako ćeš ih prodati. Yebite, kao da smo u sredini Belgijske lige tako tretiramo igrače koji su uzeli CL i svakr gidine uzimaju trofeje u ligi petice (ovdje se po multiple time popišam na uhonju) Čuj Koman 25 milliona, Diaz 70, Bogami nisu normalni. Goretzku su toliko maltreturali da će za njega uzeti kitu, Gnabri 5-6 miliona, Kim 12.5, za Boja ćemo morati doplatiti, a onda kad budemo uzimali igrače na njihove pozicije biće natezanja. Ne znamo brate cjeniti svoje, ako treba i naveličati. Evo nor na ovom forumu da neko dodje i “osluhne glass javnosti” prije kupovine, pobjego bi što ga noge nose. Osvoji se trofej uz dobru igru levata nema nigdje, malo se pritaje ko neka baja… i eto ih opet: Gnabri ovo, Kimich ono, Goretzka vaki, Upa kikser. itd, itd, itdarmando je napisao/la: ↑19 avg 2025, 23:26@dilah, više sam se nadovezao na ovaj post iznad, mala parodija.
Jedan od fanova ogorčenih na ovu situaciju I na Ulinatora.Soll der alte Diktator doch selbst wieder den Posten des sportlich verantwortlichen übernehmen oder besser sich endlich zur Ruhe setzen! Unerträglich ist dieser Mann nur noch!
Nešto o festgeldkontuPrioritet su finansije, da sve bude pozitivno, da se riješe visokih plata igrača koji više to ne zaslužuju.Aber laut Spiegel:
Das Umlaufvermögen beträgt 406 Millionen Euro, die Bayern müssten also auch flüssig sein.
Garnacho has turned down an approach from Bayern… only wants Chelsea move or he’d rather stay out of the squad at Manchester United until January, clear plan.
There’s an excellent relationship between Manchester United CEO Berrada and Chelsea hierarchy, talks on...
…with an expectation for 𝒉𝒆𝒓𝒆 𝒘𝒆 𝒈𝒐, 𝒔𝒐𝒐𝒏.

Jos malo i Đorđe Pantelić iz Radnika će nas odbit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.