Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Izvini al otkad je to Cenan "strumf"? Mi ga tojagama ne mozemo oćerat' jer je pitar. Uliva se u Zelju i ne mrda, dobro mu.. ko bubreg u loju... a pitar coek...benko21 je napisao/la:a plus sto je veoma izgledno da je Seferovic novi kondicioni trener kako je krenulo ne bi bilo lose i Cenana dovesti sve sami strumfovi u klubu![]()
pasica je napisao/la:Niti je jedno niti drugo, samo radi svoj posao. Nigdje veze vam prica, lik fakat nije navijac ni jednog kluba
Mani mi supljihpasica je napisao/la:Niti je jedno niti drugo, samo radi svoj posao. Nigdje veze vam prica, lik fakat nije navijac ni jednog kluba
Kakva suplja? Lik mi iz mahale, svi ga peglali kad je presao kod njih dok je igrao (mozda si tad jos bio u vjetru), njegov odgovor je vazda bio ja samo igram fudbal. Znaci boli ga tuki i za jednim i drugim osim kada je uposlenik jednih ili drugih.robertkosar je napisao/la:Mani mi supljihpasica je napisao/la:Niti je jedno niti drugo, samo radi svoj posao. Nigdje veze vam prica, lik fakat nije navijac ni jednog kluba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko je ispao iz ekipe? Saric?kinosvra je napisao/la:Nema smijesnijeg kluba na dunjaluku.
Zijo Herica gurne u prvih 11 u BL, u ovakvoj utakmici on dijete gura u vatru.
Pu majku vam **** svima klosari...
Hebib, Saric desno, Heric u sredini.miky_hz je napisao/la:Ko je ispao iz ekipe? Saric?kinosvra je napisao/la:Nema smijesnijeg kluba na dunjaluku.
Samo da ne prodjemo danas kao Wengerova prcija..High je napisao/la:0 - 1 (Novaković).
Dobra je to izmjena.Treba nesto mjenjati,drmati,prodrmati,traziti,izmisljati.Svakako ce se morati praviti mjesto Saricu na jednom krilu sad kad Crni stekne pravo nastupa.kinosvra je napisao/la:Hebib, Saric desno, Heric u sredini.miky_hz je napisao/la:Ko je ispao iz ekipe? Saric?kinosvra je napisao/la:Nema smijesnijeg kluba na dunjaluku.
Nije sporan Heric, sporan je tajming kad dobiva sansu.fks74 je napisao/la:Niko nam udovoljiti, hocemo da djeca igraju sada nam ne godi sto ce Heric igrati ( ako ce igrati ).
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bosnas_, Tatamata1946 i 22 gosta.