FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simidobar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simidobar » 27 avg 2017, 02:23

slika

"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet…Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem " - Husref Musemić :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Dobrodosao Sefe, nek si ti nama zdrav i ziv jos 100 godina.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 avg 2017, 03:02

Ne zanima me voli li Sarajevo ili ne, je li dolazio na tekme ili ne, zanima me samo znanje. Musemic ga sigurno ima. Kazu peti put se vraca nista nije napravio... Vecu glupost nisam cuo odavno. Procitajte malo imena pored nasih trofeja... Pored toga, tvorac je i najveceg poslijeratnog uspjeha nekog od bh timova (Genk, zatim i Sigma Olomuc), najveceg individualnog rezultata (remi u Istanbulu). Sretno Husrefe!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 27 avg 2017, 07:47

Lakoste je napisao/la:Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.

Sta kaze sef?
UPRAVA NAPOLJE!

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 27 avg 2017, 08:47

RichmanBiH je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Veceras sam bio sa Husrefom na Grbavici.

Sta kaze sef?
Dali je rekao "divna publika, Visočkog mi nosa" :twisted:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 avg 2017, 09:14

MortemHz je napisao/la:Mislim da je on najbolji primjer igraca koji moze igrati samo pred 100-200 domacih navijaca poput Ultrasa. On ocito igra fenomenalno kada nema pritiska ali svi smo vidjeli sta bude na Koševu. Frajer se totalno gubio po terenu, k'o da je sport promasio. Tesko ce on ikad karijeru napraviti jer je slabic u glavi a i samo je kuk'o nesto po fb svaki put kad je zasr'o, sjecam se toga dobro. Ostvarit ce mozda osrednji transfer kad ode iz Zrinjskog i izgubit ce se u sljedecem klubu. Ako imaju 1.000 navijaca na tribini on ce se expresno vratiti sa 50 odigranih minuta u tom klubu.
Da mu dzeka muminovic( inace haver od dibe selimovica u to doba) nije uzimao pola plate i reket mu udaro mozda bi se lakse nosio sa pritiskom tribina i igro bolje , a inace je momak jedva ceko da ide iz Sa
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

RichmanBiH
Kontakt:

Post Postao/la RichmanBiH » 27 avg 2017, 09:19

Bio je Bico dobar I kod nas. Samo sto su ga jarni I dzeno pogresno koristili, on je klasicna desetka. Fantastican pregled igre I pas.
UPRAVA NAPOLJE!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2017, 10:20

High, jesi tu? Mozes li otkljucati svoj pp kad ovo vidis molim te.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 avg 2017, 10:42

skoroalen je napisao/la:Meni je cijeli naš trio koji je sad u Mostaru podjednak. Bilbija, Todorović i Barić. Kod nas niko ništa posebno nije pokazao. Još kad se sjetim Barića na onom derbiju u 28. kolu, kad vrati loptu Delaču... onda mi je srce stalo na tribini.
Vjeruje mi smo se jako ogrijesili o Todorevica. Momak nije uopste dobijao pravu priliku. Ne znam koji je razlog tome. Jest da smo tada imali koliko toliko jak sastav, al , bar po meni, trebao je dobiti dosta vise minuta. Kad je otisao ja sam pisao da to nije dobar potez. Garantujem ti da bi bio jedan od boljih igraca u trenutnoj postavi FKS
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 avg 2017, 10:49

skoroalen je napisao/la:Meni je cijeli naš trio koji je sad u Mostaru podjednak. Bilbija, Todorović i Barić. Kod nas niko ništa posebno nije pokazao. Još kad se sjetim Barića na onom derbiju u 28. kolu, kad vrati loptu Delaču... onda mi je srce stalo na tribini.
Klinicku smrt dozivio kunem ti se.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 27 avg 2017, 11:02

__________Bandovic__________
Puzigaća - Čomor - _____ - Barić
Osmanagić - Bilbija - Kobiljar
Todorović - Krpić - Okić

10 igrača koji kod nas nisu nikad pokazali kvalitet, ali evo igraju zapaženu ulogu u drugim premjerligaškim ekipama, mahom iz vrha našeg fudbala.
Dodati tu još Aganspahića, Mahira Karića, Kuadija i još par igrača koje nisam mogao ukombinovati u ovu formaciju :mrgreen:

hrn
Kontakt:

Post Postao/la hrn » 27 avg 2017, 11:20

Let's go SARAJEVO !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 avg 2017, 11:26

simidobar je napisao/la:slika

"Sarajevo je moj klub. Sigurno je da ću se vratiti. Za godinu, dvije, pet…Nadam se da ću ponovo dobiti priliku da sa Sarajevom osvojim titulu, a onda mogu i da umrem " - Husref Musemić :tokralju: :tokralju: :tokralju:

.
:tokralju: Prosli put kad se vratio i kad je izasao prvu tekmu i digao ruke prema tribini,i drzao se za srce,ja se raspizdio na tribini oci pune suza u pm.

Nek mu je sretno sa nama seratorima.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2017, 12:14

Zagor je napisao/la:
Vjeruje mi smo se jako ogrijesili o Todorevica. Momak nije uopste dobijao pravu priliku. Ne znam koji je razlog tome. Jest da smo tada imali koliko toliko jak sastav, al , bar po meni, trebao je dobiti dosta vise minuta. Kad je otisao ja sam pisao da to nije dobar potez. Garantujem ti da bi bio jedan od boljih igraca u trenutnoj postavi FKS
Sjećam se kad zabi onu golčinu u BL. :tokralju: Tad smo bili sila, tri dana nakon Atromitosa marnemo Borca u BL. Onako, bio je Lasta solidan s vremena na vrijeme, al' je imao i žestoku konkurenciju, valjda ga je i to yebavalo. Na toj strani su igrali i Okić, Bekić, ponekad i Dulja. Valjalo je sve to rotirat.
@MortemHz ja sam mislio da je ono Zuban 2. Još ispade Delaču lopta, još 91. minut... da je Marinko Mačkić ono napravio yeb'o bih mu sve a ne Barić. :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 avg 2017, 12:18

Husrefe kako to, ja sam za tebe da nas cupas iz g.ovana a nisi me vodio na grbavicu. :lol:

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 avg 2017, 12:32

Sta je ovo Bekic objavio sliku u dukserici Sarajevo i napisao back. Nemoj ga nazad

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 27 avg 2017, 12:33

Povedi nas Zijo kroz sljivike i livade.

Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 avg 2017, 13:17

Danas ekipe na klupi. Zijo, skaut, njuska, handzic, historijski momenat :mrgreen:

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 27 avg 2017, 13:18

Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je ovo Bekic objavio sliku u dukserici Sarajevo i napisao back. Nemoj ga nazad
Sto nemoj nazad bratE? pa bolji je od Ahmetovica 4298x
Fino bi nas pojacao haha, a malog Hadzica u kup utakmice ubacivat :D

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 avg 2017, 13:20

f0rest1946 je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je ovo Bekic objavio sliku u dukserici Sarajevo i napisao back. Nemoj ga nazad
Sto nemoj nazad bratE? pa bolji je od Ahmetovica 4298x
Fino bi nas pojacao haha, a malog Hadzica u kup utakmice ubacivat :D
Pratis li ti Sarajevo. :mrgreen: Koga god smo vratili je bila jedna velika greska. Dosta Velkoski i Said za slijedecih deset godina :kafa:

skoroalen
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 27 avg 2017, 13:26

Ma ovo je valjda ono throwback, sjeća se najljepših vremena u karijeri. :D

Poslano sa mog SM-J200H koristeći Tapatalk
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, bordobijeli, ebi46, Gomis99, MikiPirs i 93 gosta.